Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H skystar στο e-shop είναι σίγουρα χωρίς το remote control????

Τους πήρα χτες τηλέφωνο και δεν ξέραν ούτε οι ίδιοι. Το σήκωσε πρώτα ένας υπάλληλος και μου λέει πως μάλλον είναι χωρίς και μετά πήγε και ρώτησε κάποιον άλλο και μου είπε οτι τελικά εχει το remote μαζί...

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ston doriforo pou ine stis 16E ine to alvaniko paketo DIGIALB.

me poli kales tenies kai podosfero apo anglia

merika kanalia ekpemboun elefthera .singikrimena xtes ixe premier leag.

to minima afto afora aftous pou exoun kinito piato i parakentro sto 16ri .

sory gia aftous pou exoun stathero.(teo...........)

Δημοσ.
paidia kseri kapios an kseklidonoun ta full-xtv son hotbird13e me tin skaystar2 kai me 60cm piato ??

an nai pos ???

filemou mono me gnisia karta vlepis ta full-xtv.

tzhino enikse to yahoo.xathikes.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς σετάρεται ο programmer Infinity USB Unlimited σε συνδυασμό με progdvb+plugin MD Irdeto 1.06+νόμιμη κάρτα ΝΟΒΑ? Ενώ κατεβάζω τα κανάλια της Netmed από τον Hotbird και το log του Infinity δείχνει πως η κάρτα διαβάζεται από το progdvb, παρ'όλα αυτα εικόνα δεν έχω...

Δημοσ.

petesoulis,

Κάνε μερικά συνεχόμενα reset card μέσα από το MD Irdeto. Επίσης όλα τα άλλα plug ins (s***u, κ.λ.π.) πρέπει να είνα απενεργοποιημένα. Το ίδιο αντιμετωπισα και εγώ .

Δημοσ.

Μου λες λίγο ΟΛΗ τη διαδικασία βήμα βήμα να δω μήπως κάνω κάπου αλλού λάθος?

1)Καταρχήν σετάρεις και το MD Irdeto και το σεταπ του infinity στα 6 khz. Σωστά?

2)Βάζεις το infinity σε phoenix και όχι σε smarthouse mode. Σωστά?

3)Πρέπει στο σεταπ του infinity να επιλέξεις τι είδους κάρτα είναι η κάρτα που έχεις βάλει (wafercard, greencard κ.ο.κ.)?

Δημοσ.

1)Και στην άλλη συχνότητα θα παίξει

2)Ότι θέλεις βάζεις.

3) Στον programmer επιλέγεις ότι έχεις βάλει στο software.Εκεί βάζεις αυτό ώστε να τεριάζει στο 2)

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει όλα αγαπητέ μου Dimon (ισως να έχεις συναντήσει το ερώτημα μου και στα avforum/sdtv). Μπορείς να μου γράψεις τη διαδικασία βήμα βήμα: πώς από το progdvb θα δω Nova με τη νόμιμα αγορασμένη καρτούλα μου της οποίας η συνδρομή τρέχει ήδη από χθες?

ΥΓ. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχουν σβηστεί τα περιεχόμενα της κάρτας κατά λάθος? - αν και ποτέ δεν πάτησα κάποιο πλήκτρο write, παρά μόνο read...)

Δημοσ.
H skystar στο e-shop είναι σίγουρα χωρίς το remote control????

Τους πήρα χτες τηλέφωνο και δεν ξέραν ούτε οι ίδιοι. Το σήκωσε πρώτα ένας υπάλληλος και μου λέει πως μάλλον είναι χωρίς και μετά πήγε και ρώτησε κάποιον άλλο και μου είπε οτι τελικά εχει το remote μαζί...

Όπως έγραψα καί σε ένα άλλο topic την κάρτα SS2 την έφερε το μαγαζί που έχει αναφέρει ο _Dimon_ στην Νέα Ιωνία με 65 ευρώ. Τώρα αυτό που δεν ξέρω ούτε και εγώ είναι άν έχει remote control μαζί ή όχι. Δές εδώ -> http://www.technotel.gr/

Δημοσ.
Όπως έγραψα καί σε ένα άλλο topic την κάρτα SS2 την έφερε το μαγαζί που έχει αναφέρει ο _Dimon_ στην Νέα Ιωνία με 65 ευρώ. Τώρα αυτό που δεν ξέρω ούτε και εγώ είναι άν έχει remote control μαζί ή όχι. Δές εδώ -> [url']http://www.technotel.gr/[/url]

τελικά η τιμή είναι μαζί με remote control

Δημοσ.
ekane pali to thavamtou to ss2 .simera klisan ta tps se olous tous apokodikopites

ektos toy korfeou tou kaliterou kata emena kai tou pio ftinou SS2

sixaritiria .......... xexexexexexexe

νομίζω πάντως ότι όσοι είχαν dreambox με softcam δεν πρέπει να είχαν πρόβλημα.

γιατί στην ουσία δεν το ανοίγει η ss2 αλλά τα emus που τρέχουν softcams.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...