bend Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που με βάλατε στο τρυπάκι της δορυφορικής και το ΣΚ αγόρασα όλο τον εξοπλισμό και με 2 μέρες δουλείας ακολουθώντας της οδηγίες σας κατάφερα να βλέπω και ΑΣΤΡΑ 19 και ΧΟΤΜΠΕΡΝΤ 13. Για όσους σκέφτονται να κάνουν μόνοι την εγκατάσταση μη τρελαίνεστε για τις δύο μέρες που μου έφαγε γιατί απλά μπορεί τελικά να γίνει άνετα σε μερικές ώρες απλά το πιάτο μου δεν έχει μοίρες καθόδου και μου έφαγε παραπάνω ώρες καθότι δεν ήξερα και πως δουλεύουν τα προγράμματα (progdvb και setup4pc) για να σιγουρευτώ ότι έχω κεντράρει σωστά τους δορυφόρους. Αυτή τη στιγμή όχι μόνο ξέρω αλλά βλέπω και πολλά κλειδωμένα. aktiZol και TeoNOKIA ευχαριστώ. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να κάνω το remote της skystar2 να δουλέψει με το progdvb. Παρότι έχω το winlirc που το εγκατέστησε το software της skystar2 και υπάρχει και το ανάλογο plugin στο progdvb, δεν δουλεύει ενώ με το DVBviewer δουλεύει κανονικά. Όταν πάω settings > winlirc client μήπως πρέπει να αλλάξω host ή port ή μήπως τα ms; Επίσης απο settings > controls του κάνω learn και το δέχεται αλλά μετά δεν εκτελεί την εντολή παρότι στο taskbar ανάβει πράσινο το εικονιδιάκι. Επίσης αν πάω settings > device list στην κάρτα μου κάτω στα support δεν λέει τίποτα για remote control ενώ αν τικάρω την skystar1 στο support λέει remote control. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ
bend Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Επίσης δεν μπορώ να κάνω να δουλέψει το OSD. Μήπως μου διαφεύγει κανένα plug in;
tzinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 to osd gia na doulepsei prepei na baleis video renderer wm9, h gia xp. An exeis balei kapio alo filtergraph (ego px exo cyberlink me cyberlink osd) bazeis video renderer by graph file. Mono etsi emfanizetai osd. Tora gia to remote, me talaiporhse kai mena poly kai malon ftaiei to kainourio progdvb, mexri to 4.48 douleuei mia xara. Me to 5.03 pou dokimaza ekana learn to koumpia alla meta tipota. Exeis fortosei kai to technisat.cf arxeiaki sto wirlc etsi?
bend Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 to osd gia na doulepsei prepei na baleis video renderer wm9' date=' h gia xp. An exeis balei kapio alo filtergraph (ego px exo cyberlink me cyberlink osd) bazeis video renderer by graph file. Mono etsi emfanizetai osd. Tora gia to remote, me talaiporhse kai mena poly kai malon ftaiei to kainourio progdvb, mexri to 4.48 douleuei mia xara. Me to 5.03 pou dokimaza ekana learn to koumpia alla meta tipota. Exeis fortosei kai to technisat.cf arxeiaki sto wirlc etsi?[/quote'] ; Όχι μόνο το έχω φορτώσει αλλά το έχω βάλει και στο directory του progdvb και αυτό και το winlirc.exe αλλά τίποτα. Όταν πάς στο settings > device list στην καρτα σου (αν έχεις skystar2) σου γράφει κάτω στο support remote control? Πως βάζω cyberlink μου λέει οτι λείπει το φίλτρο;
bend Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Έβγαλα την 4.53 και έβαλα την 4.48 και δουλεύει ευχαριστώ. Το cyberlink φιλτρο όμως πώς θα το κάνω να δουλέψει;
jsotris Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 den mporo na doulepso to remote control sto progdvb.... exo balei to technisat.cf arxeio sto root alla de douleyei....
dwarves Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 @bend kapoio apo ayta http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=78713 tha sou lysei thn aporia gia to cybberlink....
niroukas Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Pedia tha ithela mia voithia. Enas filos mou agorase enan Starsat sr-x200ci plus. Gnorizei kapios kanena site pou tha vro ta katallila "ergalia" gia na vlepoume kleidomena kanalia.Euharisto ek ton proteron.
bend Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 den mporo na doulepso to remote control sto progdvb.... exo balei to technisat.cf arxeio sto root alla de douleyei.... Δοκίμασε την έκδοση 4.48.2. Με την 4.51.3 ούτε εγώ κατάφερα να το δουλέψω ενω με την 4.48.2 δουλεύει άψογα.
TeoNOKIA Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Ανοίγουν,κατεβάζοντας το s2emu απο h**p://freehost04.websamba.com/dvbhack/s2emu.exe Όσοι το κατεβάσατε θα διαπιστώσατε ότι δεν ανοίγει ο Polsat. Ψάξτε και κατεβάσετε καινούριο softcam.key και θα παίξει μια χαρα Από ότι είδα εδώ έφερε το e-shop skystar2 με 65 ευρώ αλλά χωρίς το τηλεκοντρόλ ;-)
jsotris Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δοκίμασε την έκδοση 4.48.2. Με την 4.51.3 ούτε εγώ κατάφερα να το δουλέψω ενω με την 4.48.2 δουλεύει άψογα. Την 4.48.2 έχω βάλει, αλλά δεν εχω καταφέρει ακόμα να το βάλω σε λειτουργία... ενώ μου βγάζει το παράθυρο με τις ρυθμίσεις, δεν το βλέπει ούτε στην com1 ούτε στην com2... έχω τσεκάρει με τους παραδοσιακούς τρόπους κ είδα ότι το κοντρολ δουλεύει (τεστ σε ραδιόφωνο στα μεσαία), είδα επίσεις ότι κ το μάτι δουλεύει... αλλά...
passenger57 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Κατι άσχετο παιδιά...τον Τελικό της EUROVISION σε stereo έκδοση και ποιοτική εικόνα απο που θα τον παρακολουθήσουμε? Στους HOTBIRDS που έχω το πιάτο στραμένο υπάρχει καμμια τέτοια μετάδοση?Να ελπίζουμε απο την RAI ή την ZDF?
jsotris Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δοκίμασε την έκδοση 4.48.2. Με την 4.51.3 ούτε εγώ κατάφερα να το δουλέψω ενω με την 4.48.2 δουλεύει άψογα. Την 4.48.2 έχω βάλει, αλλά δεν εχω καταφέρει ακόμα να το βάλω σε λειτουργία... ενώ μου βγάζει το παράθυρο με τις ρυθμίσεις, δεν το βλέπει ούτε στην com1 ούτε στην com2... έχω τσεκάρει με τους παραδοσιακούς τρόπους κ είδα ότι το κοντρολ δουλεύει (τεστ σε ραδιόφωνο στα μεσαία), είδα επίσεις ότι κ το μάτι δουλεύει... αλλά...
bend Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Όσοι το κατεβάσατε θα διαπιστώσατε ότι δεν ανοίγει ο Polsat. Ψάξτε και κατεβάσετε καινούριο softcam.key και θα παίξει μια χαρα Από ότι είδα εδώ έφερε το e-shop skystar2 με 65 ευρώ αλλά χωρίς το τηλεκοντρόλ ;-) Για να ανοίξει ο Polsat χρειάζεστε και το updated S2emu.dll που έχει fix για τον Polsat. Θα το βρείτε εδώ h**p://www.rdi-sat.com/uploadshow.php?id=11 [s2emu 1.31.1 For Dvb-s Cards Polsat fix ] jsotris Δοκίμασε πρώτα να δείς αν σου δουλεύει σωστά με της κάρτας σου το πρόγραμμα (DVBviewer), αφού πρώτα δεν σου βγάλει σφάλμα το winlirc και μετά στο progdvb ρυθμίζεις τα controls και είσαι super. Εννοείται ότι το winlirc είναι ανοιχτό στο taskbar όταν τρέχεις το progdvb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.