Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ANAKINOSI ! !

PROS OLOUS POU INE PARON SE AFTO TO FOROUM

STIS 2 MAIOU PANTREVOME GIAFTO ISTe OLI KALEZMENI

(OSI VRISKOUNTE IRAKLIO KRITIS EKINES TIS MERES)

EKLISIA AG.KONSTANTINOS KATO GOUVES

KENTRO KOURITES STO IRAKLIO

filika

zois

:grin: TIS KALYTERES EYXES MOU !!!!! :grin: :grin:

Stin KRHTH imoun foititis.... ti mou 8ymises re megale!!!! na EISAI PANTA KALA !!! :grin: :grin: :grin:

:wink: 8elo entyposeis gia to meta..... ego den exo ftasei se ayto to stadio alla eimai konta!!!! :wink:

Δημοσ.

efxaristo poli gia tis efxes sas ala tha itane kalitera na isastan sto kentro oli mazi san mia efxeria na gnoristoume kai apo konta.

file takis (panatha) tora ida to post sou

ixe feeds sto 10E me eliniko coment ton agona

AAAAAA KSEXASA NA PO GIA TO GAMOMOU THA ADIASOUME 2000 SFERES

XEXEXEXEXEEE

Δημοσ.

Εγω λέω να τσοντάρουμε όλοι να πάρουμε του Ζοη ένα ΜΕΓΑΛΟ πιάτο!!! (6 μετρα καλά είναι???)

Πιστέψτε με επειδή τον ξέρω, θα ήταν το καλύτερο γαμήλιο δώρο!!! χεχε

Αντε και στα δικά μας...να καλοπαντρευτούμε βρούμε ΔΕΝ βρούμε!!!

:) :) :)

Δημοσ.
Εγω λέω να τσοντάρουμε όλοι να πάρουμε του Ζοη ένα ΜΕΓΑΛΟ πιάτο!!! (6 μετρα καλά είναι???)

Πιστέψτε με επειδή τον ξέρω' date=' θα ήταν το καλύτερο γαμήλιο δώρο!!! χεχε

Αντε και στα δικά μας...να καλοπαντρευτούμε βρούμε ΔΕΝ βρούμε!!!

:) :) :)[/quote']

ela esi sto gamo kai ase to piato ! ! ! ! !

tzinos

kalooooooooo xeexexexexexexeee

takis17

liga ine ala tosa tha rikxi kai o kouniadozmou (milipotamo an ton exete akousta)

Kapetanakos

efxaristo kai sta dikasas an den exete pantrefti.

Δημοσ.

Spevdete Osi Exete Kinito Piato Na Dite Kapia Kanalia Tou Sky Ingland Free

I Megaliteri Idisi Tis Xronia Sta Doriforika

Sixnotita

11720 H 27500 2/3 ASTRA2 (28.2E)

Sky Sport1

Sky Sport Extra

Eurosport2

Skysport News

Scy-fi

Hallmark

DISCAVERY+1

Δημοσ.

Σε νέα συχνότητα εκπέμπει πλέον ο Alpha τον Intelsat 702 (55E)!

H νέα συχνότητα είναι: 11135 V S.R. 3125 FEC 5/6, SID 1, PIDs 1061/1062. H εκπομπή του Ελληνικού καναλιού Alpha TV συνεχίζει να είναι ελεύθερη..!!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Επειδή διάβασα το μεγαλύτερο μέρος αυτού του thread, και έχω ήδη μπει στο τρυπάκι, θέλω να σας κάνω μια ερώτηση να δω μπας και μπω και εγώ στο κόσμο της δορυφορικής.

1. Θέλω να μου πείτε αν το πιάτο το βάλω στην ταράτσα, το καλώδιο που φεύγει από το πιάτο συνδέεται (έχει το ίδιο βύσμα με την κεραία της επίγειας τηλεόρασης) με το κουτί που συνδέεται η κανονική κεραία τηλεόρασης για να μοιράσει το σήμα στο σπίτι;

2. Αν ναι, υπάρχει τρόπος να “μιξάρω” το σήμα του “πιάτου” με το σήμα της απλής τηλεοπτικής κεραίας για να βλέπω και τα επίγεια κανάλια;

3. Το βύσμα πίσω στη skystar 2 είναι ίδιο με αυτό που έχουν τα TV Tunner και η τηλεόραση;

Ή όλα αυτά είναι άσχετα και θα πρέπει να έρθει τεχνικός για να κάνει “σουρωτήρι” το σπίτι;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1,2,3 Το καλώδιο και το βύσμα είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις σουρωτήρι το σπίτι. Φέρνεις το καλώδιο έξω από το δωμάτιο που έχεις την Skystar2 και τρυπάς μόνο αυτό τον τοίχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...