jsotris Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ANAKINOSI ! ! PROS OLOUS POU INE PARON SE AFTO TO FOROUM STIS 2 MAIOU PANTREVOME GIAFTO ISTe OLI KALEZMENI (OSI VRISKOUNTE IRAKLIO KRITIS EKINES TIS MERES) EKLISIA AG.KONSTANTINOS KATO GOUVES KENTRO KOURITES STO IRAKLIO filika zois :grin: TIS KALYTERES EYXES MOU !!!!! :grin: :grin: Stin KRHTH imoun foititis.... ti mou 8ymises re megale!!!! na EISAI PANTA KALA !!! :grin: :grin: :grin: :wink: 8elo entyposeis gia to meta..... ego den exo ftasei se ayto to stadio alla eimai konta!!!! :wink:
zois_gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 efxaristo poli gia tis efxes sas ala tha itane kalitera na isastan sto kentro oli mazi san mia efxeria na gnoristoume kai apo konta. file takis (panatha) tora ida to post sou ixe feeds sto 10E me eliniko coment ton agona AAAAAA KSEXASA NA PO GIA TO GAMOMOU THA ADIASOUME 2000 SFERES XEXEXEXEXEEE
Kapetanakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 gero na zisete kai kalous apogounos..........
takis17 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Re zois 2000! sfaires kane ligo oikonomia. Den peirazei omos ....xalali. Na zhsete!!!
tzinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 na zhseis zois kai syntoma me zois jr.! Mono prosexe na mhn perna kana kopadi apo pano otan tha paizeis stis mpaloties:-P
Nycos Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Εγω λέω να τσοντάρουμε όλοι να πάρουμε του Ζοη ένα ΜΕΓΑΛΟ πιάτο!!! (6 μετρα καλά είναι???) Πιστέψτε με επειδή τον ξέρω, θα ήταν το καλύτερο γαμήλιο δώρο!!! χεχε Αντε και στα δικά μας...να καλοπαντρευτούμε βρούμε ΔΕΝ βρούμε!!! :)
zois_gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Εγω λέω να τσοντάρουμε όλοι να πάρουμε του Ζοη ένα ΜΕΓΑΛΟ πιάτο!!! (6 μετρα καλά είναι???) Πιστέψτε με επειδή τον ξέρω' date=' θα ήταν το καλύτερο γαμήλιο δώρο!!! χεχε Αντε και στα δικά μας...να καλοπαντρευτούμε βρούμε ΔΕΝ βρούμε!!! :) [/quote'] ela esi sto gamo kai ase to piato ! ! ! ! ! tzinos kalooooooooo xeexexexexexexeee takis17 liga ine ala tosa tha rikxi kai o kouniadozmou (milipotamo an ton exete akousta) Kapetanakos efxaristo kai sta dikasas an den exete pantrefti.
zois_gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Spevdete Osi Exete Kinito Piato Na Dite Kapia Kanalia Tou Sky Ingland Free I Megaliteri Idisi Tis Xronia Sta Doriforika Sixnotita 11720 H 27500 2/3 ASTRA2 (28.2E) Sky Sport1 Sky Sport Extra Eurosport2 Skysport News Scy-fi Hallmark DISCAVERY+1
dwarves Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 poly hsixia epaise.... oute 1 post 3 meres.... as to ksypnisw ligo... _DiMoN_ pws paei me ekeinon ton odhgo pou eleges?? dvb>dvd
zois_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Σε νέα συχνότητα εκπέμπει πλέον ο Alpha τον Intelsat 702 (55E)! H νέα συχνότητα είναι: 11135 V S.R. 3125 FEC 5/6, SID 1, PIDs 1061/1062. H εκπομπή του Ελληνικού καναλιού Alpha TV συνεχίζει να είναι ελεύθερη..!!
tzinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 bgainei eukola o intelsat? ti piato thelei, me 1.4 xania tha bgei?
_DiMoN_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Είναι σχεδόν έτοιμος, αλλά περισσότερα μόλις γυρίσω, αύτιο φεύγω ταξίδι (Hong Kong)..
bend Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Παιδιά καλησπέρα, Επειδή διάβασα το μεγαλύτερο μέρος αυτού του thread, και έχω ήδη μπει στο τρυπάκι, θέλω να σας κάνω μια ερώτηση να δω μπας και μπω και εγώ στο κόσμο της δορυφορικής. 1. Θέλω να μου πείτε αν το πιάτο το βάλω στην ταράτσα, το καλώδιο που φεύγει από το πιάτο συνδέεται (έχει το ίδιο βύσμα με την κεραία της επίγειας τηλεόρασης) με το κουτί που συνδέεται η κανονική κεραία τηλεόρασης για να μοιράσει το σήμα στο σπίτι; 2. Αν ναι, υπάρχει τρόπος να “μιξάρω” το σήμα του “πιάτου” με το σήμα της απλής τηλεοπτικής κεραίας για να βλέπω και τα επίγεια κανάλια; 3. Το βύσμα πίσω στη skystar 2 είναι ίδιο με αυτό που έχουν τα TV Tunner και η τηλεόραση; Ή όλα αυτά είναι άσχετα και θα πρέπει να έρθει τεχνικός για να κάνει “σουρωτήρι” το σπίτι; Ευχαριστώ
TeoNOKIA Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 1,2,3 Το καλώδιο και το βύσμα είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις σουρωτήρι το σπίτι. Φέρνεις το καλώδιο έξω από το δωμάτιο που έχεις την Skystar2 και τρυπάς μόνο αυτό τον τοίχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.