aktiZol Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 na sta grapsw egw me megala grammata gia na katalabeis?TPS!!!MULTIVISION!!!! Hey Junior Member chill out a little bit..
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Απο πού μπορώ να αγοράσω μια κάρτα για να βλέπω δορυφοριά; Αυτές οι κάρτε βγένουν να παίζουν και τα ΑΝΤ1, MEGA.............
aktiZol Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Για δορυφορική κάρτα η περισσότεροι από εδώ μέσα ψωνίζουμε από το dvdshop.net που είναι γερμανικό site και από τα πιο οικονομικά. Τώρα για τα MEGA, ANT-1 που λές όχι δεν θα τα βλέπεις. Μην μπερδεύεις την δορυφορική με την επίγεια τηλεόραση. Το NOVA βέβαια νομίζω προσφέρει στο πακέτο του και Mega, Ant-1, αλλά είναι συνδρομητικό όπως ξέρεις.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Τα T@quill@, Μu!t!v!s!0n και τα άλλα κανονικά έτσι;
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Απο το DVD-SHOP δεν κατάφερα να βρώ τίποτα. Καν στο site τους με τα προϊόντα δεν κατάφερα να μπώ. Υπάρχει κανένα άλλο για να ψάξω;
aktiZol Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 τα taquilla και για αόριστο χρόνο δεν παίζουν πλέον αφού αλλάξανε κλείδωμα.
aktiZol Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Απο το DVD-SHOP δεν κατάφερα να βρώ τίποτα. Καν στο site τους με τα προϊόντα δεν κατάφερα να μπώ. Υπάρχει κανένα άλλο για να ψάξω; dvbshop.net και όχι DVD.
aktiZol Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ακολουθούν τα νέα για τα taquilla. R E S P E C T - Dragon 2005 Team From Today 6.April 2005. Taquilla 1,2,3,4,5,6,7,8,X,X,XX, Teledeporte, Galavision change it to Nagravision Cardmagedon. The time for Nagravision Cardmagedon has come. How long it will last? Nobody knows...
aktiZol Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 και φυσικά για τα SKY Italy R E S P E C T - Dragon 2005 Team From Today 6.April some channel's from Sky Italy go in to NDS. Sky Cinema 1,2,3 Sky MAX sKY 16:9 Sky Classics Sky Autore Universal
zois_gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ANAKINOSI ! ! PROS OLOUS POU INE PARON SE AFTO TO FOROUM STIS 2 MAIOU PANTREVOME GIAFTO ISTe OLI KALEZMENI (OSI VRISKOUNTE IRAKLIO KRITIS EKINES TIS MERES) EKLISIA AG.KONSTANTINOS KATO GOUVES KENTRO KOURITES STO IRAKLIO filika zois
barbounis Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 kala na pa8eis....... thn idia as8eneia eixa perasei ki egw prin 5 xronia.
scorpion58 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 zois-gr,εύχομαι νάστε πάντα ευτυχισμένοι!Ευχαριστούμε για την πρόσκληση,επειδή όμως πολλοί δεν θα μπορέσουμε να είμαστε παρόντες στην χαρά σου,θα σε συνοδεύουν οι καλύτερες ευχές μας!
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Σου δίνω κι εγώ τις καλύτερες ευχές μου φίλε. Να προσέχεις μόνο να μη σε κάνει ότι θέλει. :-P EDIT: Τώρα που το σκέφτομαι ο predator είναι απο την Κρήτη αλλά δεν ξέρω ακριβή τοποθεσία. Κάνε του μια πρόταση με pm.
takis17 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Kserei kanenas an deixnei h tv ton vazelo apopse??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.