aktiZol Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Εγώ όπως είπα και στον tzino πουλάω το δικό μου Infinity Unlimited USB αμεταχείριστο στο κουτί του 60euros όσο δηλαδή το πήρα από τo DVBSHOP.net http://www.dvbshop.net/product_info.php?products_id=249. Το κέρδος σας είναι τα μεταφορικά που είναι περίπου 20euros (ανάλογα με το αν θα το πέρνατε με ταχυδρομείο ή DHL) Το τι προσφέρει το προιόν το βλέπετε εδώ http://www.infinityusb.com/default.asp?show=productsdetail&ProductID=11
jsotris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Ναι απ' ότι είδα βγήκε το S2EMU 1.13.1 που έχει fix αλλά δεν μπορώ να το δοκιμάσω διότι δεν νομίζω να πιάνω hispasat... ------------------> READ <-------------------------- Εγώ έχανα πολλά κανάλια κάνοντας scan μόνο του ProgDVB' date=' διότι τα έβαζε ανάκατα. Έτσι παρά π.χ. στον ASTRA κάτω από το Digital+ δεν είχε όλα τα Taquila, έτσι έβλεπα λίγες ταινείες. Κατέβασα μια λίστα με κανάλια την έκανα extract στον φάκελο του ProgDVB και μετά έκανα sort by provider και τα είδα Ό-Λ-Α- Το έχω ανεβάσει στο site μου.. Κατεβάστε από εδώ ------------------> READ <-------------------------- File Dimon Hispasat den exeis mesa.... ego exo ena piato k blepo Hispasat, pos mporo na balo ta channels pou dineis mesa sto progdvb xoris na xaso ayta tou hispasat pou exo katebasei? mipos molis balo ta dika sou na xanakano scan Hispasat? Ta taquilla emena mou ta exei o Hispasat k den ta blepo.... mporo na ta blepo? opos k ta kiosque, ayta einai ston astra omos.... yparxei tropos na ta doume?
jsotris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Episis, blepo se kapoia site oti to Epg4cplus einai DVB plugin.... omos otan to rixno sto fakelo c:\progdvb\plugins\epg4cplus den 3ekinaei to progdvb !!!! an to balo sta modules 3ekinaei to programa....!!! douleyei omos ekei ayto? To RelictEPG 0.52a5 8a to ri3o sta modules? sorry alla eimai neos me ti skystar k genikos me ayta ta pragmata.!!!
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Ρίξε τα channels που έχω και μετά κάνε scan τον Hispasat, ναι ρίξτο στα modules και μετά απενεργοποιήσε από τα modules το EPG που έχει το ProgDVB, δυστηχώς δεν πιάνω Hispasat (γιατί γμτ??) και δεν ξέρω τι ανοίγει. Πάντως στον ASTRA ανοίγω τα TAquilla και όχι τα Kiosque..
aktiZol Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 File Dimon Hispasat den exeis mesa.... ego exo ena piato k blepo Hispasat' date=' pos mporo na balo ta channels pou dineis mesa sto progdvb xoris na xaso ayta tou hispasat pou exo katebasei? mipos molis balo ta dika sou na xanakano scan Hispasat?Ta taquilla emena mou ta exei o Hispasat k den ta blepo.... mporo na ta blepo? opos k ta kiosque, ayta einai ston astra omos.... yparxei tropos na ta doume?[/quote']¨ Λοιπόν το θέμα σου είναι πολύ απλό. Θα αδειάσεις τα channels σου όπως ήταν στην αρχή και θα scanna-ρεις τον Hispasat που δεν είναι στα έτοιμα κανάλια. Το ProgDVB θα σου φτιάξει αυτόματα tree για τον Hispasat στο Channel folder. Έπειτα θα κάνεις rename το αρχείο που έχει σωθεί ο Hispasat με αύξοντα αριθμό μεγαλύτερο από τα κανάλια που σου έδωσε ο dimon και θα το προσθέσεις στο channels.ini που θα βρείς εδώ. Την λίστα με τα κανάλια θα την βρείτε εδώ => New CHANNEL LIST for ProgDVB by DVB SkyStar Team - http://www.dvbskystar.com/download/click.php?id=50.
aktiZol Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Ρίξε τα channels που έχω και μετά κάνε scan τον Hispasat, ναι ρίξτο στα modules και μετά απενεργοποιήσε από τα modules το EPG που έχει το ProgDVB, δυστηχώς δεν πιάνω Hispasat (γιατί γμτ??) και δεν ξέρω τι ανοίγει. Πάντως στον ASTRA ανοίγω τα TAquilla και όχι τα Kiosque.. Το Kiosque ρε γαμώτο δεν το πιάνω ούτε εγώ, δεν ξέρω αν βάλω μεγαλύτερο πιάτο τι θα γίνει.
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Ο aktiZol ανακάλυψε τα κόλπα του δορυφορικού πολύ γρήγορα απ' όλους, μα τι περιμένεις παιδί του AWMN!
aktiZol Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Ο aktiZol ανακάλυψε τα κόλπα του δορυφορικού πολύ γρήγορα απ' όλους, μα τι περιμένεις παιδί του AWMN! Μια που είπες για AWMN άλλαξα ιστό στην Andrew, πήρα από τον Γιώργο 2 κομμάτια ιστό της Televes 2 μέτρα το καθένα (οπότε ανέβηκα στα 4 μέτρα από σκεπή) και πλέον το link παίζει στα 500-650kb/s :grin:
Kapetanakos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Το Kiosque ρε γαμώτο δεν το πιάνω ούτε εγώ, δεν ξέρω αν βάλω μεγαλύτερο πιάτο τι θα γίνει. gia na anoikseis ta kiosque prepei na exeis to doriforo thor.to exeis?kai pali poli diskola tha ta anoikseis ston astra exoun 3 xronia na spasoun.
jsotris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Dimon, ebala to channel list pou edoses kai brika ta Taquilla ston Astra (ta exo k ston Hispasat) alla pali den ta blepo!!! S2emu exo to teleytaio... mipos 8elo k tipota allo... exo episis V-plug, PM cam k Capi ..... mipos leipei kati?
jsotris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Dokimastika F1 pou blepoume? epeidi ta site dinoun mono ton agona, pou 8a ton doume!!!
aktiZol Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Όλα τα channels θέλουν κάθε τόσο updates για να δουλεύει αυτόματα το ECM αλλιώς πάμε μόνοι μας στο s2emu και αφού πατήσουμε info πατάμε τυχαία double click σε κάποιο κλειδί μήπως και το ανοίξει. Dimon btw μάλλον Σαββάτο θα βάλω Gilbertini 1.20x1.40 και το ένα LNB θα γίνει Invacom 0.3. Πραγματικά θέλω να δώ αν θα έχω καμία διαφορά από πρίν και τι μεγέθους θα είναι αυτή (δηλαδή αν θα δικαιολογεί τα χρήματα της αναβάθμισης).
aktiZol Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 gia na anoikseis ta kiosque prepei na exeis to doriforo thor.to exeis?kai pali poli diskola tha ta anoikseis ston astra exoun 3 xronia na spasoun. nope δεν έχω thor :?
_DiMoN_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Κάνε ένα συγκριτικό SHARP vs INVACOM.. Μας είχε προμηθέψει παλιότερα INVACOM ο ATIA σε πολύ καλή τιμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.