Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ontws to n*** exei katantisei ahdia...kai meta sou lene psifiaki eikona.kati allo pou nomizw tha to kserete.Ta kanalia prosieben kai ola ta orf pou einai ston astra merikes fores ean to dinei i pigi ekpempoun se dolby suround pou kanena kanali sto kosmo den ekpempei etsi.fantastite mixanimata oi germanarades........

filemou kanis ena mikro lathaki oxi dolbi suround ala AC3 ,apo to orf1 vlepo ego to f1

se ekato xronia kai vlepoume nai tha exoume kai edo elada

kai i megaliteri ironia sto hellas sat2 iparxi to hd1

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως αν δεν κάνω λάθος το πακέτο SkyItalia είναι 199? τον χρόνο κι έχει τα πάντα μέσα κι εδώ η Nova τον χρόνο σε πετσοκόβει κανονικά για το τίποτε!

Δημοσ.

to skyitalia den einai ena alla difora paketa kai dialegeis ti kanalia 8eleis kai plhrwneis analoga.etsi htan mexri to kalokairi pou mas perase,den xerw an alaxe twra.pantws den nomizw me 200e na sou dinoun ta 120~ kanalia gia ena xrono.

Δημοσ.

epidi exo filarakia italous to paketo sky italia ine 500 euro to xrono xoris ta prima fila kai sky calcio kai ta tria kanalia ton omadon inter milan kai roma

ala idiafora me to nova ine sto oti toa dio kanalia filmnet kai filmsat pezoun tis tenias pou pezi o sky italia meta apo ena xrono kai to simantiko i piotita kamia sxesi o nova (mpazo) me to sky italia

kai den ine mono afta

kai lathos kano pou ta singrio afta ta dio paketa

mera me tin nixta i diafores

Δημοσ.
re paidia sas xana rwtisa einai kaneis xana gia omadikh paraggelia.???

Άν ήταν κάποιος δεν θα σου απάνταγε νομίζεις?

Δηλαδή τι περιμένεις να αρχίσουμε όλοι να απαντάμε ναι ή όχι?

Στο κάτω κάτω γιατί δεν ανοίγεις ένα νέο topic και ονόμασέ το "ΟΜΑΔΙΚΗ SKYSTAR2 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ"

Έτσι όσοι ενδιαφέρονται θα απαντήσουν εκεί, και σίγουρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να την κάνεις τελικά.

Δημοσ.

endiafeon giati edo sto iraklio ekpemboun idi epigia meso tou kriti tv ala den ksero ti kanalia aplos enas filosmu mou ipe oti exi di kapia anglika kanalia

ala mou fenete diskolo na xreotho kai na valo aftin tin karta gia na do ta epigia

ala pes pos tin pira kai do ta kanalia pou den aksizoun tote ti kanis???

Δημοσ.

gia osous theloun na grapsoun se dvd oti grafoun apo to alt i prog dvb

afto isxi kai gia hd

iparxi se aftin ti selida http://www.imtoo.com/ sto simio pou lei download to programa IM TOO MPEG ENCODER pou ta metatrepi se vob dvd

poli aneto programa

dokimasteto aksi o kopos ego to dokimasa me hd kai doulepse telia

Δημοσ.
endiafeon giati edo sto iraklio ekpemboun idi epigia meso tou kriti tv ala den ksero ti kanalia aplos enas filosmu mou ipe oti exi di kapia anglika kanalia

ala mou fenete diskolo na xreotho kai na valo aftin tin karta gia na do ta epigia

ala pes pos tin pira kai do ta kanalia pou den aksizoun tote ti kanis???

Exw paei se ena seminario kai ayta pou ekpempei to Hrakleio(apo to TEI ousiastika...) einai parousiaseis mono kai den paizoun tainies.Apospasmata mono.Alla legane pws apo to 2008(an thimamai kala) ola ta kanalia tha ginoun psifiaka logw EU, epomenws tote tha einai xrisimi i karta...

Δημοσ.

Σε λίγες μέρες θα βγάλω οδηγό πως να μετατρέψετε μια εγγραφή σε DVD μέσα σε λίγα λεπτά (μην βαράτε, κανά τέταρτο)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...