Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση....θέλω να πάρω ένα πιάτο 1,20 αλλα δεν ξέρω αν μπαίνει στο αμάξι!! έχω ένα πολο καινούργιο...και σκέφτομαι πώς θα το μεταφέρω.

Το μουλτιβίζιον δουλεύει με τα νέα κλειδιά οκ.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ με τον dwarves που δοκιμάσαμε να μεταφέρουμε με C2 & Alfa Romeo ένα πιάτο 1,20 δεν χώραγε και το πήραμε με κλούβα τελικά οπότε λίγο δύσκολο το βλέπω και για το Polo.

Δημοσ.

exei kaneis problima me skystar 2?

i dikia mou anagnorizetai apo ta windows alla molis bazo tous drivers kolaei sto arxeio skystar.sys tin exo balei se 4 pc kai kanei ta idia 1 fora mono doulepse kanonika se win2003 alla alazontas slot kolise kai ekei epikinonisa me tin technisat kai mou apantisane oti den eixan paromoio peristatiko

kamia idea?

Δημοσ.
exei kaneis problima me skystar 2?

i dikia mou anagnorizetai apo ta windows alla molis bazo tous drivers kolaei sto arxeio skystar.sys tin exo balei se 4 pc kai kanei ta idia 1 fora mono doulepse kanonika se win2003 alla alazontas slot kolise kai ekei epikinonisa me tin technisat kai mou apantisane oti den eixan paromoio peristatiko

kamia idea?

Ποια έκδοση drivers έχεις? Δοκίμασε να κατεβάσεις τους καινούριους...

Δημοσ.
Exo piato 1m , lnb 0,3 kai eimai ampelokhpoi - athina, Alla den exo pediometro. By the way pou brhkate pediometro me 20 euro; Emena mou eipane apo to katouma kai ta guro magazia toulaxiston 100 euro Thanks

me ena metro piato den pistevo na pianis sky italia

xriazese pio megalo

Δημοσ.
Ποια έκδοση drivers έχεις? Δοκίμασε να κατεβάσεις τους καινούριους...

ebala kai tous teleuteous ta idia telika tha ti steilo piso gia antikatastasi

tnx

Δημοσ.

ευχαριστώ το είδα το mail.

βρήκα ένα πιο καινούργιο file και έβαλα που έχει μέχρι και 19.03 από HB.

αυτό που μου έστειλες ήταν μόνο key δεν είχε 1.14 dll ...

Δημοσ.

Τέλειο έβαλα το WinDVD 6 με τα codecs έκανα μια εγγραφή από το EPG του ProgDVB και μου έγραψε το Taking Lives ακριβώς από εκεί που άρχιζε και μου το τελείωσε εκεί που τελειώνει .. ΤΟ έφτιαξα με όλα τα παραπάνω προγραμματα το DVD αλλά όταν έβαλα τους subtittles στο IfoEdit δεν μου τους πήρε.. Καμία βοήθεια;;

Δημοσ.
ευχαριστώ το είδα το mail.

βρήκα ένα πιο καινούργιο file και έβαλα που έχει μέχρι και 19.03 από HB.

αυτό που μου έστειλες ήταν μόνο key δεν είχε 1.14 dll ...

afto ipa kai ego mono to key pernoume giati to 1.14 ine fake

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...