Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo sundromi stin Nova kai prospatho na vro ena tropo na do nova sto pc mou. Kateliksa oti kaliteri idea einai na agoraso tin skystar2 alla mou xreiazontai akoma liges plirofories.

Poion programmer prepei na agoraso gia na ton sindeso me tin skystar 2?

Episis poio plugin xreiazetai gia to ProgDVB kai pou mporo na to katevaso?

Thanks guys :)

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι το irtedoCam το plugin, όποιον programmer και ν' αγοράσεις κάνει, οπότε ψάξε για τον ποιο φθηνό (αρκεί να έχει phoenix mode)

Δημοσ.

Έχω βάλει τη sky star 2 και μόλις βάζω να παίξει το progdvb μετά από λίγο κάνει restart o υπολογιστής (ενώ πάω να δω ένα κανάλι ή αν ψάχνω), έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον από εσας? έχω windows xp κ κάρτα γραφικών ati radeon 9100.

Δημοσ.

Πιθανώς να μην μπορεί να σηκώσει το τροφοδοτικό, να το είχες στα όρια...

Πιθανώς να είναι θέμα drivers.

Δημοσ.

εχω αλλάξει pci αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα, θα δοκιμάσω όμως να το βάλω στην 1, drivers έχω βάλει όλων των ειδών, παλιούς, καινούριους κ τίποτα... το τροφοδοτικό μου είναι 300αρι λέτε να χρειάζομαι παραπάνω; άλλαξα κ κάρτα γραφικών κ πάλι είχα το πρόβλημα.

Δημοσ.

Βγάλε τα πάντα και άφησε κάρτα γραφικών και σκληρό καθώς και SkyStar2

Αν έχεις σύγχρονο υπολογιστή φυσικά κι έχεις πρόβλημα...

Δεν εννούσα drivers της Skystar2 αλλά γραφικών και άλλους..

π.χ. πριν λίγες μέρες μολις έπαιζα winamp έκανε restart και άλλαξα drivers και όλα ok!

Δημοσ.

"HBO slo" to sloveniko hbo ston hotbird mallon einai free to air pros to paron!! ektos an kano lathos kai anoigei me kana emu, pantos den thymamai na tan pote anoixto kai prepei na nai kai se via2.5. Na doume poso tha krathsei.

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

_DiMoN_ χτές έστησα με τον dwarves και κάτι άλλους φίλους το πιάτο αλλά τελικά αντιμετώπησα πρόβλημα και με το να βάλω τα βύσματα του καλωδίου (το ένα μου έσπασε και το άλλο έτοιμο να σπάσει και αυτό), αλλά και με το ότι δεν είχαμε SATFINDER.

Το προγραμματάκι που βάλαμε δεν δούλεψε γιατί ήταν για Skystar2, ενώ εμείς για την δοκιμή είχαμε Skystar USB και προφανός δεν την έβλεπε.

Όταν θα μου έρθει η Skystar 2 θέλω αν μπορείς να με βοηθήσεις με τα βύσματα γιατί δεν τα πάμε πολύ καλά ούτε εγώ αλλά ούτε και ο dwarves.

Όσο για την τοποθέτηση του πιάτου, απλά ΤΕΛΕΙΑ!

Πολύ σταθερή βάση με ούπα εξπρές (ποιό εύκολα φεύγει το τσιμέντο από το ούπα) και φαντάζομαι καλή θέα για το πιάτο (αν και θα ήθελα να το δείς και εσύ να μου πείς την γνώμη σου).

Θα κάνω attach και ορισμένες photos που έβγαλα με το κινητό.

post-4444-12906292039_thumb.jpg

post-4444-129062920391_thumb.jpg

post-4444-129062920393_thumb.jpg

Δημοσ.

einai kaneis gia omadikh paraggelia.endiaferomai gia paketo: ss2 , lnb , piato 1,20-1,40 , kai an einai kali i prosfora thelw kai moteraki , ennoeitai vismata kai kalwdia. loipon opoios allos einai na enimerosoume kai ton _dimon_ an endiaferetai.

Δημοσ.
εχω αλλάξει pci αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα, θα δοκιμάσω όμως να το βάλω στην 1, drivers έχω βάλει όλων των ειδών, παλιούς, καινούριους κ τίποτα... το τροφοδοτικό μου είναι 300αρι λέτε να χρειάζομαι παραπάνω; άλλαξα κ κάρτα γραφικών κ πάλι είχα το πρόβλημα.

kata 80 % einai to trofodotiko. 300ari einai poly mikro. Oi skystar 2 travane arketo revma, aporo me tetia zesth pws den exoun valei kai anemistira panw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...