Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dreaming123 8a sou kopei tora kai o ypnos kai ta oneira!!!! mexri na to topo8etiseis den 8a koimasai, giati 8a 8es na to dokimaseis kai ta sxetika, eno otan me to kalo to topo8etiseis, 8a meneis na vlepeis kanalia!!!! opote alaxe to dreaming123 se satviewing123!!!!

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

File i karta einai arketa kali an kai den exo akoma teleia rithmisi tou lnb, pantos eimai apolyta eyxaristimenos.

File _DiMoN_ gia thn alli karta poy soy exo pei o filos moy tha tin valei se PII-350 ti les tha toy pexei?

Δημοσ.
emena tou foukara giati den mou exei erthei akomi??Athanata ELlhnika TAxydromia....

Dimon exeis steilei kai to piato sto dema?

Sorry που δεν σου έστειλα το μήνυμα από το site το παραθέτω από κάτω' date=' φίλε μου πήγαινε ζήτα το από το ταχυδρομείο, όχι δεν έστειλα το πιάτο διότι δεν συμφέρει, αλλά στο έχω κρατήσει αν έρθεις εσύ κάποια στιγμή ή ο ICECUT που είναι από Πάτρα..:

Σήμερα (07/05/2004) απεστάλη η παραγγελία σας που περιλαμβάνει:

1 x SkyStar2

Με απλό ταχυδρομείο σαν δέμα. Σε όποιο σημείο της Ελλάδος και αν βρίσκεστε λογικά σε 3-4 ημέρες (συνήθως κάνει 1-2 μέρες) θα λάβετε το δέμα σας. Αν δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα ο αριθμός του δέματος είναι 102070656

Όταν το παραλάβετε, να με ενημερώσετε. Το ποσό της αντικαταβολής είναι [b']0?[/b] Φιλικά

Άρης

69xxxxxxxxxx

210-xxxxxxxx

http://www.gadgethouse.net

Δημοσ.

Apo paraskevi mexri deytera mesolavei 1 ergasimi opote tha perimenw kai ayrio...

Pempti tha eimai Athina opote tha to parw apo ekei to piato. Pes mou mono ti wra peripou se bolevei kai pou tha brethoume.

Δημοσ.
Apo paraskevi mexri deytera mesolavei 1 ergasimi opote tha perimenw kai ayrio...

Pempti tha eimai Athina opote tha to parw apo ekei to piato. Pes mou mono ti wra peripou se bolevei kai pou tha brethoume.

ΜΗν μετράς μόνο τις εργάσιμες, εγώ πιστεύω ότι ήρθε στο ταχυδρομείο της Πάτρας την ίδια μέρα... (μου είχε συμβεί με Τρίπολη), έφτασε την ίδια μέρα!

Τα ταχυδρομεία πλέον είναι πολύ αξιόπιστα!

Δημοσ.
File _DiMoN_ gia thn alli karta poy soy exo pei o filos moy tha tin valei se PII-350 ti les tha toy pexei?

Δεν γνωρίζω, φαντάζομαι δύσκολα!

Δημοσ.

den eimai sigouros!!! vasika den 8ymamai... pantos exo tin entyposo pos nai!! simera pou 8a ri8miso to moteraki 8a sas po kai oles tis entiposeis mou!!!

Δημοσ.

Πάντως δεν νομίζω όλος ο εξοπλισμός να είχε μόνο 100€...

Κάρτα 80€ (με τα ταχυδρομικα)

πιάτο και LNB 50€ (στο περίπου)

Στήριγμα, βάσεις (που θα το βάλεις 1μ πιάτο;) καλώδιο, κονέκτορες...

Εγώ πάντως έχω 3 LNB σε ένα πιάτο 1.1μ και πιάνω Hotbird, Astra & Eutelsat.

Αλλά δεν το συζητάω, ΠΡΟΤΕΙΝΩ την skystarII αντί του έτοιμου δέκτη, για να πιάνεις και τα κλειδωμένα (πχ τα 5-6 MTV κανάλια) και άλλα.

Δημοσ.

a8ina eixe toso!!!!!!!! xoris exoda taxydromiou, to piato exei ka vasi gia balkoni, ta vismata exoun poso??? 10 cents???? alla kai to kalodio, tosa metra pou pirame sxedon tsaba vgike!!! tora ego pou k@ylosa me tin fasi, pira kai vasi betou kai moter!!! esena poso sou kostise o exiplismos???? ta lnb me 0,3 db??? xoria to oti kai me ta spasmena pou piano. den exo kataferei na kano ola ta kanalia oute apo mia fora zap!!!!

(entelos filika kai xoris oute eironia, oute tsabouka, giati tora pou to xanadiavasa isos kapoios to parei la8os!!!)

Δημοσ.
Πάντως δεν νομίζω όλος ο εξοπλισμός να είχε μόνο 100€...

Κάρτα 80€ (με τα ταχυδρομικα)

πιάτο και LNB 50€ (στο περίπου)

Στήριγμα' date=' βάσεις (που θα το βάλεις 1μ πιάτο;) καλώδιο, κονέκτορες...

Εγώ πάντως έχω 3 LNB σε ένα πιάτο 1.1μ και πιάνω Hotbird, Astra & Eutelsat.

Αλλά δεν το συζητάω, ΠΡΟΤΕΙΝΩ την skystarII αντί του έτοιμου δέκτη, για να πιάνεις και τα κλειδωμένα (πχ τα 5-6 MTV κανάλια) και άλλα.[/quote']

Λάθος κάνεις

SkyStar2 -> 60€

Πιάτο 1,2m -> 24€

LNB ----------> 13€

Καλώδιο 15m-->7€

Βύσματα 10 ---->1€

Σύνολο -> 105€ και αν σου στείλω την κάρτα με ταχυδρομείο υπολόγισε άλλα 3-5€

Δημοσ.

Η βάση δαπέδου είναι το ίδιο αποτελεσματική με την άλλη βάση?

Πόσο κοστίζει περίπου?

Δηλαδή με τη βάση δαπέδου μπορώ πχ να το στερεώσω το πιάτο στο μπαλκόνι?

Αυτή η βάση δεν κάνει προφανώς για στήριξη σε τοίχο αν το θελήσω αργότερα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...