Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ΜΑΚΡΙΑ AΠΟ ΤΗΝ DHL.. :mad:

Είχα παραγγείλει από το http://store.uefa.com 3 μπλούζες από τις 1/11/2004 ημέρα Πεμπτη.Απο το online σύστημα (πολύ καλό) της DHL είδα ότι την Παρασκευή και ώρα 10:27(ακρίβεια!!!!) είχε έρθει Ελλαδα.Πηρα τηλ και μου είπαν ότι "ναι έχει έρθει αλλά μπορούν να το φέρουν το απογευμα".Επειδη όμως είχα δώσει την διεύθυνση της δουλειάς μου και ήμουν μέχρι της 3 εκεί τους είπα να το φέρουν την Δευτέρα....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!

Την Δευτέρα ξαναπαίρνω τηλ και μου λένε ότι θα το έχω γύρω στις 12.Μεχρι εδώ καλά ε¨??? ΑΜ ΔΕ!!!!! Πάει 12:30 τιποτα,13:00 τιποτα.Αντε πάλι τηλ.

"Ναι ξέρετε έγινε λάθος και το item (τα αγγλικά μας έλειπαν) δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

"ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΩΡΕ??????"

" ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ""

Μην σας τα πολυλογώ βρήκα λύση μετά από Δ Ι Κ Α Μ Ο Υ τηλ στην Αγγλία, Βέλγιο (στις κεντρικές αποθήκες...Μέχρι και ο θειος μου που μένει μόνιμα στο Βέλγιο πήγε εκεί) ,email στα κεντρικά της DHL στην Γερμανία και ξανά στην Αγγλία, στις 28/12/2004!!!!!

Απ'οτι μου έδωσαν να καταλάβω η λαλακια έγινε εδώ στην Ελλάδα από αρπαχτη.

"Έχει ξαναγινεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και ζητούμε συγνώμη " ήταν η απάντηση από την Αγγλία.

Ξέρω αλλά 8-9 άτομα που είχαν ίδιο πρόβλημα με την DHL.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΒΟΥΤΑΝΕ ΕΔΩ...

Δημοσ.
Απ΄ότι είδα σήμερα έβαλαν και DHL που σημαίνει σε 24 ώρες' date=' αλλιώς με το Γερμανικό ταχυδρομείο υπολογίστε κάπου στις 8ημέρες (έχω παραγγείλει 2 φορές).

Καλώδια και πιάτα από την τοπική αγορά![/quote']

Παιδιά ΜΑΚΡΙΑ AΠΟ ΤΗΝ DHL.. :mad:

Είχα παραγγείλει από το http://store.uefa.com 3 μπλούζες από τις 1/11/2004 ημέρα Πεμπτη.Απο το online σύστημα (πολύ καλό) της DHL είδα ότι την Παρασκευή και ώρα 10:27(ακρίβεια!!!!) είχε έρθει Ελλαδα.Πηρα τηλ και μου είπαν ότι "ναι έχει έρθει αλλά μπορούν να το φέρουν το απογευμα".Επειδη όμως είχα δώσει την διεύθυνση της δουλειάς μου και ήμουν μέχρι της 3 εκεί τους είπα να το φέρουν την Δευτέρα....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!

Την Δευτέρα ξαναπαίρνω τηλ και μου λένε ότι θα το έχω γύρω στις 12.Μεχρι εδώ καλά ε¨??? ΑΜ ΔΕ!!!!! Πάει 12:30 τιποτα,13:00 τιποτα.Αντε πάλι τηλ.

"Ναι ξέρετε έγινε λάθος και το item (τα αγγλικά μας έλειπαν) δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

"ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΩΡΕ??????"

" ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ""

Μην σας τα πολυλογώ βρήκα λύση μετά από Δ Ι Κ Α Μ Ο Υ τηλ στην Αγγλία, Βέλγιο (στις κεντρικές αποθήκες...Μέχρι και ο θειος μου που μένει μόνιμα στο Βέλγιο πήγε εκεί) ,email στα κεντρικά της DHL στην Γερμανία και ξανά στην Αγγλία, στις 28/12/2004!!!!!

Απ'οτι μου έδωσαν να καταλάβω η λαλακια έγινε εδώ στην Ελλάδα από αρπαχτη.

"Έχει ξαναγινεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και ζητούμε συγνώμη " ήταν η απάντηση από την Αγγλία.

Ξέρω αλλά 8-9 άτομα που είχαν ίδιο πρόβλημα με την DHL.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΒΟΥΤΑΝΕ ΕΔΩ...

Δημοσ.

dreaming η καρδουλa σου πρέπει να έχει πιάσει full παλμούς looool

κοίτα να δεις που έχει τσόντα karahardcore και δεν βρίσκουμε feeds ρε γαμώτο. Πάντως μιας και μιλάμε για βάζελο έχω τις επιφυλάξεις μου, κάπου θα κοιμηθεί ο θεός και μπορεί να παρετε την προκριση

Δημοσ.
dreaming η καρδουλa σου πρέπει να έχει πιάσει full παλμούς looool

κοίτα να δεις που έχει τσόντα karahardcore και δεν βρίσκουμε feeds ρε γαμώτο. Πάντως μιας και μιλάμε για βάζελο έχω τις επιφυλάξεις μου' date=' κάπου θα κοιμηθεί ο θεός και μπορεί να παρετε την προκριση[/quote']

ksexases na valis to x meta to full

xexexexexe

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...