dwarves Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 oxi den psaxnei auto.... psaxnei ena pou elege gia hxo 5.1 sthn skystar2.... dimon egw den thimamai allo thread ksexoristo...ektos autou pou sou esteila... auto pou sou esteila den sou kanei???
zois_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 kana neo gia feeds me ton bazelo ?? oxi akoma mono gia ton olimpiako vgalane pros to paron
dreaming123 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Στο full-x θα τον έχει τον ολυμπιακό? Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι?
zois_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Που διεχνει τον Ολυμπιακο? W1,10E 11088 - Pol: H - SR: 6111 - FEC: 3/4
zois_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 http://64.77.87.5/sport/FForum2.html SE AFTIN TI SELIDA GRAPSTE GIA TON AGONA TOU PANATHINAIKOU OSI PIO POLI TOSO PIO KALA MPORI NA VRETHI KAPIOS NA MAS PI SIXNOTITA
tzinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Στο full-x θα τον έχει τον ολυμπιακό atyxhses alla yparxei allh mia elpida gia tsonta, arkei na broume feeds
zois_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Στο full-x θα τον έχει τον ολυμπιακό?Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι? gia na doume esis ti tha kanete sto full-x giati emis kala pigame
dreaming123 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Μακάρι να τα πάμε όπως και εσείς... Αλλά μόνο με ήχο θα την βγάλουμε όπως φαίνετε...
stonecityboys Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά ΜΑΚΡΙΑ AΠΟ ΤΗΝ DHL.. Είχα παραγγείλει από το http://store.uefa.com 3 μπλούζες από τις 1/11/2004 ημέρα Πεμπτη.Απο το online σύστημα (πολύ καλό) της DHL είδα ότι την Παρασκευή και ώρα 10:27(ακρίβεια!!!!) είχε έρθει Ελλαδα.Πηρα τηλ και μου είπαν ότι "ναι έχει έρθει αλλά μπορούν να το φέρουν το απογευμα".Επειδη όμως είχα δώσει την διεύθυνση της δουλειάς μου και ήμουν μέχρι της 3 εκεί τους είπα να το φέρουν την Δευτέρα....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!! Την Δευτέρα ξαναπαίρνω τηλ και μου λένε ότι θα το έχω γύρω στις 12.Μεχρι εδώ καλά ε¨??? ΑΜ ΔΕ!!!!! Πάει 12:30 τιποτα,13:00 τιποτα.Αντε πάλι τηλ. "Ναι ξέρετε έγινε λάθος και το item (τα αγγλικά μας έλειπαν) δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: "ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΩΡΕ??????" " ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ"" Μην σας τα πολυλογώ βρήκα λύση μετά από Δ Ι Κ Α Μ Ο Υ τηλ στην Αγγλία, Βέλγιο (στις κεντρικές αποθήκες...Μέχρι και ο θειος μου που μένει μόνιμα στο Βέλγιο πήγε εκεί) ,email στα κεντρικά της DHL στην Γερμανία και ξανά στην Αγγλία, στις 28/12/2004!!!!! Απ'οτι μου έδωσαν να καταλάβω η λαλακια έγινε εδώ στην Ελλάδα από αρπαχτη. "Έχει ξαναγινεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και ζητούμε συγνώμη " ήταν η απάντηση από την Αγγλία. Ξέρω αλλά 8-9 άτομα που είχαν ίδιο πρόβλημα με την DHL. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΟΥΤΑΝΕ ΕΔΩ...
stonecityboys Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Απ΄ότι είδα σήμερα έβαλαν και DHL που σημαίνει σε 24 ώρες' date=' αλλιώς με το Γερμανικό ταχυδρομείο υπολογίστε κάπου στις 8ημέρες (έχω παραγγείλει 2 φορές). Καλώδια και πιάτα από την τοπική αγορά![/quote'] Παιδιά ΜΑΚΡΙΑ AΠΟ ΤΗΝ DHL.. Είχα παραγγείλει από το http://store.uefa.com 3 μπλούζες από τις 1/11/2004 ημέρα Πεμπτη.Απο το online σύστημα (πολύ καλό) της DHL είδα ότι την Παρασκευή και ώρα 10:27(ακρίβεια!!!!) είχε έρθει Ελλαδα.Πηρα τηλ και μου είπαν ότι "ναι έχει έρθει αλλά μπορούν να το φέρουν το απογευμα".Επειδη όμως είχα δώσει την διεύθυνση της δουλειάς μου και ήμουν μέχρι της 3 εκεί τους είπα να το φέρουν την Δευτέρα....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!! Την Δευτέρα ξαναπαίρνω τηλ και μου λένε ότι θα το έχω γύρω στις 12.Μεχρι εδώ καλά ε¨??? ΑΜ ΔΕ!!!!! Πάει 12:30 τιποτα,13:00 τιποτα.Αντε πάλι τηλ. "Ναι ξέρετε έγινε λάθος και το item (τα αγγλικά μας έλειπαν) δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: "ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΩΡΕ??????" " ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ"" Μην σας τα πολυλογώ βρήκα λύση μετά από Δ Ι Κ Α Μ Ο Υ τηλ στην Αγγλία, Βέλγιο (στις κεντρικές αποθήκες...Μέχρι και ο θειος μου που μένει μόνιμα στο Βέλγιο πήγε εκεί) ,email στα κεντρικά της DHL στην Γερμανία και ξανά στην Αγγλία, στις 28/12/2004!!!!! Απ'οτι μου έδωσαν να καταλάβω η λαλακια έγινε εδώ στην Ελλάδα από αρπαχτη. "Έχει ξαναγινεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και ζητούμε συγνώμη " ήταν η απάντηση από την Αγγλία. Ξέρω αλλά 8-9 άτομα που είχαν ίδιο πρόβλημα με την DHL. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΟΥΤΑΝΕ ΕΔΩ...
tzinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 dreaming η καρδουλa σου πρέπει να έχει πιάσει full παλμούς looool κοίτα να δεις που έχει τσόντα karahardcore και δεν βρίσκουμε feeds ρε γαμώτο. Πάντως μιας και μιλάμε για βάζελο έχω τις επιφυλάξεις μου, κάπου θα κοιμηθεί ο θεός και μπορεί να παρετε την προκριση
zois_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 dreaming η καρδουλa σου πρέπει να έχει πιάσει full παλμούς looool κοίτα να δεις που έχει τσόντα karahardcore και δεν βρίσκουμε feeds ρε γαμώτο. Πάντως μιας και μιλάμε για βάζελο έχω τις επιφυλάξεις μου' date=' κάπου θα κοιμηθεί ο θεός και μπορεί να παρετε την προκριση[/quote'] ksexases na valis to x meta to full xexexexexe
tzinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 looool kalo plaka kanoume etsi, mhn ksefygei kai h katastash kai to gyrisoume sto fanatiko.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.