_DiMoN_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσίασαν οι προηγούμενες ομαδικές κι επειδή θέλω κι εγώ μια καρτούλα, αποφάσισα να κάνω ακόμη μια ομαδική. Για όσους δεν ξέρουν, θα παραγγείλω κάρτες δορυφορικής τηλεόρασης για υπολογιστή, τις γνωστές SkyStar2 από την Γερμανία με 2 χρόνια εγγύηση. Όταν τις παραλάβω θα τις στείλω με courier την Γενική Ταχυδρομική. Με αυτήν την κάρτα μπορείτε να κάνετε ότι κάνει ο τελειότερος δέκτης και κάτι παραπάνω, βασικά δεν υπάρχει κάτι που δεν κάνει. Τονίζω ότι δεν είμαι κατάστημα, εξυπηρέτηση κάνω. Η διαδικασία της παραγγελίας έχει ως εξής: 1) Για να συμμετέχει κάποιος στην ομαδική πρέπει να καταθέσει 65? σε έναν από τους δύο λογαριασμούς μου Alpha Bank ή Nova Bank μέχρι την άλλη Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2005. Μόνο έτσι συμμετέχετε Λογαριασμός Alpha Bank 217 - 00 - 2310009569 Γιαννακάκης-Σαββίδης Άρης ή Nova Bank 3568576 2) Στέλνετε ένα PM λέγοντας ότι κάνατε κατάθεση στον τάδε λογαριασμό με αιτιολογία τάδε και μου δίνετε το όνομα σας, ένα κινητό και την διεύθυνση σας. 3) Από εκεί και πέρα θα κάνω εγώ την παραγγελία, σε 1-3 ημέρες θα λάβω τις κάρτες και θα τις στείλω με courier (δωρεάν εννοείται) στην διεύθυνση σας Υ.Γ.1 Οι κάρτες όλες περιλαμβάνουν το original τηλεχειριστήριο Υ.Γ.2 Η εγγύηση δουλεύει ως εξής, αν χαλάσει η κάρτα την στέλνετε με συστημένο στην Γερμανία (κόστος 7?) με όνομα αποστολέα το δικό μου, με ένα χαρτάκι μέσα στα αγγλικά που λέει τι πρόβλημα έχει και ότι θέλετε να γίνει αλλαγή και όχι επιστροφή χρημάτων Υ.Γ.3. Όποιος θέλει να βλέπει NOVA, αγοράζει μια original κάρτα Nova και έναν programmer αξίας 20?-32? (έχω κι εγώ λίγους) και βλέπει. Αφού αγοράσει τον programmer μπορεί να αγοράσει και άλλα πακέτα του εξωτερικού και να βλέπει Υ.Γ.4. Η κάρτα μπορεί να διαχειριστεί πιάτα κινητά με μοτέρ. Μπορεί να δει κανάλια High Definition, επίσης μπορείτε να βγάλετε εικόνα από το TV-Out. ΟΙ ελάχιστες απαιτήσεις είναι PIII 500 και πάνω. Υ.Γ.5 Βρήκα τιμές για δορυφορικό εξοπλισμό, στέλνει σε όλη την Ελλάδα με μεταφορική (έξοδα, περίπου 6-7?, ίσως και λιγότερο). Χρησιμοποιήστε το όνομα μου για τις τιμές, έχουν Φ.Π.Α. : Ατσαλένια πιάτα: 80cm -> 13,57? 85cm -> 19,41? 100cm -> 19,98? 120cm -> 40,3? 140cm -> 76,9? 136cm με βάση, με LNB, με positioner, με ACTUATOR -> 148? (αυτό το πιάτο είναι κινητό, πιάνει όλους τους δορυφόρους) moter Diseqc μέχρι 120cm πιάτο -> 76,9? Βάση πιάτου (όποιου τύπου) -> 8,22? Το μαγαζί βρίσκεται στην Νέα Ιωνία στον δρόμο Αλ. Παναγούλη 47, είναι γωνιακό. Είναι η συνέχεια της Κασταμονής, είναι κοντά στο Carrefour (στον ίδιο δρόμο μάλιστα), από Εθνική είτε στην έξοδο της Renault ή την επόμενη θα βρεθείτε σε παράλληλους δρόμους της Αλ. Παναγούλη. τηλ. 210-27.59.522
lambra1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Βλεπει κανεις Pols*t Spo*t? Κατα λάθος το είδα προχτές παίζοντας με S2*emu και C*api αλλά δεν κατάφερα να το ξανακάνω. Ξέρει κανείς τι settings πρέπει να δώσω? Το Emmunation το δοκίμασε κανείς?
tzinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 pos ginetai na exo epileksei cyberlink codec sto video tou prgo dvb kai ola ta mpeg sto media player otan koitao tis idiothtes tou mpeg na leei kodikopoihths video - sonic cinemaster decoder!?? Epishs thelo na peraso ta mpeg me se dvd me menu, pio programa proteinete kai giati osa xrhsimopoihsa kolane otan pane na diabasoun to mpeg legontas error sto audio?
SSkorpionSS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Βλεπει κανεις Pols*t Spo*t?Κατα λάθος το είδα προχτές παίζοντας με S2*emu και C*api αλλά δεν κατάφερα να το ξανακάνω. Ξέρει κανείς τι settings πρέπει να δώσω? Το Emmunation το δοκίμασε κανείς? Σε εμένα δεν άνοιξε κανένα κανάλι το emunation... Το Vplug τι λέει;Ανοίγει κανένα καινούριο;
capthookb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 pos ginetai na exo epileksei cyberlink codec sto video tou prgo dvb kai ola ta mpeg sto media player otan koitao tis idiothtes tou mpeg na leei kodikopoihths video - sonic cinemaster decoder!?? Epishs thelo na peraso ta mpeg me se dvd me menu, pio programa proteinete kai giati osa xrhsimopoihsa kolane otan pane na diabasoun to mpeg legontas error sto audio? Δεν παίζει ρόλο το τι codec επιλέγεις για να παίζουν τα κανάλια σε σχέση με το πως θα παίξουν με κάποιον media player. Εμένα αυτό που μου έλειπε και δεν έπαιζαν τα mpeg ήταν τα φίλτρα του MainConcept και η αλλαγή σε DvbDream. Μετά την εγκατάσταση του MainConcept ακόμα και εκείνα που είχα γράψει πρώτα και δεν έπαιζαν, πλέον παίζουν κανονικά.
tzinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 ma to thema den einai oti den paizoun alla oti otan pao na kano ta mpeg clipakia se dvd me kapio authoring programa ta perisotera mou bgazoun error ston hxo. Ta mpeg ego ta anoigo kai ta blepo kanaonika se ola ta media player. Oth exo grapsei me to skyview den exei auto to problhma alla to kako einai oti exo kamposa pou thelo pou einai apo to prgo dvb. To sonic dvd producer apo thn allh fianetai san na ta diabazei kanonika ta arxeia ala otan pao na kano compile to dvd pros to tellos mou bgazei ena error. Telika mou fainetai oth to skyview einai to kalytero programa kai me poles epiloges, an kai exei kai auto ta mikroproblhmatakia tou opos sthn alagh kai apokodikopoihsh kanalion. An beltiothei se auto to tomea nomizo oti tha einai poly kalytero apo to progdvb
capthookb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Τον οδηγό του doom9 τον δοκίμασες; http://www.doom9.org/DigiTV/dvbs-soft.htm Με το ProgDVB είχα κι εγώ πρόβλημα πάντως. Έπαιζαν, αλλά δε μπορούσα να τα επεξεργαστώ με PVAStrumento.
seer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Kanenas alos gia omadikh paraggelia skystar 2?
FELIX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 8elw 3 alla den blepw kinhsh..8a ginei h omadikh?
_DiMoN_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Η ομαδική θα γίνει διότι έχουν μαζευτεί τα απαραίτητα άτομα!
d0b Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 @ _DiMoN_ ap oti eida to /www.dvbshop.tv/ exei special offer gia thn skystar mexrh 28/02 49.99EUR h timh sthn omadikh tha einai pali 65EUR ?
gianish Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 1.Δεν περίμενα την ομαδική , έτσι παράγγειλα (και πλήρωσα 22? για μεταφορικά) την κάρτα μαζί με τον Infinity USB Phoenix . Ακόμα δεν τοποθέτησα την κάρτα. Προς το παρόν ασχολούμαι με τον προγραμματισμό της funcard6. Χρειάζεται κάθε φορά 3 αρχεία. Βρήκα μόνο για Viaccess. Μπορώ άραγε , και με ποιον τρόπο, να προσθέσω κι άλλα keys; 2. _Dimon_ βγάλε τα gadgets απο την υπογραφή σου. Η σελίδα πλέον δεν υπάρχει . Μάλλον πρέπει να μας πεις την καινούργια σου url. (Ευτυχώς που πρόλαβα και αποθήκευσα τις οδηγίες σου)
metmat Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα ρε μάγκες. Να σας ρωτήσω κάτι επειδή είμαι άσχετος. Η skystar2 αν δεν έχω πιάτο, μπορεί να πιάσει τα ελληνικά, μη δορυφορικά κανάλια; Επίσης μπορεί να πιάσει filmnet και supersport με τα προγράμματα που υπάρχουν στο insomnia; Επίσης αν αγοράσω πιάτο για να βλέπω και τα δορυφορικά, θα πιάνει αν το βάλω στο μπαλκόνι και είναι περιτριγυρισμένο από άλλες πολυκατοικίες;
manik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα ρε μάγκες. Να σας ρωτήσω κάτι επειδή είμαι άσχετος. Η skystar2 αν δεν έχω πιάτο, μπορεί να πιάσει τα ελληνικά, μη δορυφορικά κανάλια; Επίσης μπορεί να πιάσει filmnet και supersport με τα προγράμματα που υπάρχουν στο insomnia; Όχι και στα δύο σου ερωτήματα. Επίσης αν αγοράσω πιάτο για να βλέπω και τα δορυφορικά, θα πιάνει αν το βάλω στο μπαλκόνι και είναι περιτριγυρισμένο από άλλες πολυκατοικίες; Αν είναι ο νότος σου καλυμένος ξέχνα το γιατί προς τα εκεί κοιτάζουν τα πιάτα στους δορυφόρους που μας ενδιαφέρουν. Καλού-κακού αν έχεις κάποιον γνωστό σου που ασχολείται με τα δορυφορικά μπορείς να τον συμβουλευτείς, αλλιώς κάποιον κάλεσε κάποιον τεχνικό δορυφορικών να σου πει αν μπορείς να βάλεις το πιάτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.