geokokos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 _dimon_ i mia apo aytes einai tou paidiou pou xalase kai sou stelno pm gia kati allo
manik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 kai giati ekane ----- pou ebale thn skystar 1???tis exw dokimasei kai tis 2 kai h 1 einai klaseis anwterh. Μιλάμε για την SS 1CI όχι την SS1. Πρόσεξε είναι διαφορετικά μοντέλα. :wink:
SSkorpionSS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Ποιά είναι καλύτερη όμως; Με 1 μέτρο πιάτο θα πιάνω αρκετά κανάλια στον astra;(άσχετο)Ηράκλειο.
zois_gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 den ksero oti i ss1 anigi to hd, exo akousi pos mono i ss2 ta anigi
zois_gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 To HD Forum θα το δεις καλύτερα με AltDVB και Nvidia codec. Γιατί το ProgDVB είναι για τα μπάζα. Ο ήχος όντως κάνει παράσιτα πολλές φορές αλλά μην ξεχνάμε πως οι εκπομπές είναι δοκιμαστικές. Νομίζω όμως ότι η εικόνα σε αποζημιώνει. :grin: pezmou apo pou na to katevaso to alt dvb giati afta pou exo den mou doulevoun sinexia mou vgazoun kati perierga.
seer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 distixos den doulepseto paraxeno me ti skystar 2 einai oti meta apo format arneite na kanei egkatastasi molis perno tous drivers kolaei kai gia ayto to logo agorasa ti skystar 1 ci Kati adistixo epatha kai gw. Ekana anavathmisi se mia asus a8n-sli kai arnite pismatika na mou dei thn skystar2!!! Opos o seven77 etsi kai egw otan pernaw tous drivers ths kartas kolaei to PC. Exw dokimasei ta panda alla tipota... Etsi apofasisa na agorasw mia shystar 2 Usb sthn epomenh omadikh
FELIX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 den ksero oti i ss1 anigi to hd, exo akousi pos mono i ss2 ta anigi kai h ss1 se software mode Μιλάμε για την SS 1CI όχι την SS1. Πρόσεξε είναι διαφορετικά μοντέλα ti diafora exoun??h SS 1CI exei to ci enswmatwmeno panw ths kai den to pernei me kalwdiotainia extra?
dreaming123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά έχει στείλει κανείς για αντικατάσταση καμιά skystar 2?Γιατι πέρασε μια εβδομάδα και ακόμη τίποτα,δεν λέω μικρό είναι το χρονικό διάστημα απλά να ξέρω θα την έχω λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα?
takis17 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 dreaming na se rothso epeidh exo kai ego problhma me thn skystar(exo postarei pio pano). Pou thn esteiles thn karta gia episkeyh?? (thn eixa parei kai ego me thn omadikh pou eixe kanei o dimon) thanks,takis
dreaming123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Την έστειλα σαν συστημένο δέμα στο κατάστημα της Γερμανίας(τα έξοδα αποστολής είναι 6-7 euro) και ως αποστολέα τα στοιχεία του dimon... Για περισσότερες λεπτομέρεις στείλε pm στον Dimon... Kαι ότι άλλο θέλεις μου λές...
takis17 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 dreaming ti blabh eixe h dikia sou? Giati emena mou pianei mono ton hotbird kai oxi ton astra An thn steilo tha mou thn ftiaksoun sigoura??
dreaming123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Εμένα δεν έπιανε όλα(η καλύτερα έπιανε λίγα) κανάλια στο hotbird... Απο τι ξέρω και με άλλα προιόντα στο εξωτερικό δεν κοιτάνε να τα φτιάξουνε απλά τα κάνουνε μια αντικατάσταση και είσαι οκ!!!Απλά να γράψεις σε ένα ζαρτάκι οτι θέλεις αντικατάσταση και όχι επιστροφή χρημάτων... Απλά τώρα σαν να αργεί και ψιλοανησυχώ... Ένα plextor που είχα στείλει στην αντιπροσωπεία(Βέλγιο αν δεν κάνω λάθος)το έστειλα δευτέρα και παρασκευή είχα άλλο... Άλλο το ένα και άλλο το άλλο βέβαια.. Στείλε pm στον dimon και θα σου πει τι να κάνεις...
seven77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 kai giati ekane ----- pou ebale thn skystar 1???tis exw dokimasei kai tis 2 kai h 1 einai klaseis anwterh. nai tha ti dokimaso me 1 cam matrix reload na doume ti kanei
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Dreaming123 δεν έχει φτάσει ακόμα Γερμανία, τσέκαρε πιο κάτω, μην ανησυχείς 2 χρόνια που στέλνω δέματα έξω μια φορά χάθηκε! http://212.205.82.71/trackandtrace/Default.asp Takis17 είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.