Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xmmm ebala meso tou uice to up na einai volume up ths audio card kai to down volume down, opote exontas sto progdvb to volume sto full mporo na elegxo ton hxo tou systhmatos me to remote, opote oles oi basikes leitourgies dhladh alagh kanalion kai fonh me to progdvb kai remote douleuoun. An yparxei kalyteros tropos pantos peite ton.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι τελικα το remote δουλεύει τελεια αν και πίσω από το tower..

απλα να μην ξεχάσετε να βάλετε απο την αρχή στην εγκατασταση του ProgDVB το plugin.

Δημοσ.

geia sas paidia.Exo ena problhma me thn skystar 2,exo enan dekth kai thn skystar ,exo balei dipla lnb gia na piano hotbird kai astra -- kai eno ston dekth piano kanonika kai tous duo doriforous sthn karta piano mono hotbird.(alla kapoies fores gia ligh ora piano astra kai den piano hotbird).

O mastoras mou eipe oti mallon den douleuei ena kukloma pou dinei na volts(dinei nomizo 14 kai 17).

To kaluptei h egguhsh???

thanks,takis

Δημοσ.

Αν πιάνεις όλα τα κανάλια του Hotbird, και σε οριζόντια και σε κάθετη πόλωση και όλες τις συχνότητες, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα στις τάσεις. Η δύο τάσεις των 13 και 18v χρησιμεύουν για την μεταγωγή του lnb από οριζόντια σε κάθετη πόλωση. Πιθανότερο είναι είτε να μην έχεις ρυθμίσει σωστά το diseqc στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς είτε ο διακόπτης diseqc που έχεις στα lnb για τη skystar να είναι ασύμβατος μ' αυτή (δεν λειτουργούν όλοι σωστά) ή και χαλασμένος. Και κάτι ακόμα, ρίξε μια ματιά αν αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται όταν έχεις και το δέκτη και τη skystar2 να δουλεύουν. Έχω διαβάσει κάποια περίεργα προβλήματα σε μερικούς που έχουν twin lnb. Πάντως, από προσωπική πείρα, η εγγύηση καλύπτει βλάβες σαν κι αυτή που ανέφερες, αν υπάρχουν.

Δημοσ.

@takis17

Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο, εγώ την είχα στείλει πίσω στο pcelectronics που την είχα αγοράσει, αφού μίλησα πρώτα τηλεφωνικά μαζί του και εξήγησα τη βλάβη. Μέσα σε μία εβδομάδα είχα άλλη πίσω.

Δημοσ.
Το HD Forum με όνομα TF1 HD και πάλι στον Hotbird στις 11013 Η SR 27500. :-o

mpravo re manik kai kathe fora pou ithela na to dikso se filous afto to kanali eprepe na alakso doriforo 5w

Δημοσ.
ti paizei me auto? poly freezing kai thorybo kanei otan to bazo

To HD Forum θα το δεις καλύτερα με AltDVB και Nvidia codec. Γιατί το ProgDVB είναι για τα μπάζα. Ο ήχος όντως κάνει παράσιτα πολλές φορές αλλά μην ξεχνάμε πως οι εκπομπές είναι δοκιμαστικές. Νομίζω όμως ότι η εικόνα σε αποζημιώνει. :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...