SpY Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 _DIMON_ yparxei kanenas adaptoras pou na metatrepei to parallilo se USB giati den mpwrw na exw remote control :(
passenger57 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά γιατι δεν είναι επισημασμένο το topic? Γιαντι να τοψάχνουμε συνέχεια προς τα κάτω? Δεν μπορεί κάποιος moderator να επιληφθει?
zois_gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 dantouan mi fovase exo poli xoro ! ! dreaming123 ides gia poso mikro piato psaxno ! ! ! tzinos thanks ala me 5 metra den ksero an tha mou kani afto pou psaxno gia 6metra mou lene sigoura tha piaso ta kanalia pou thelo
zois_gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 http://www.satlux.gr/satlux/product.asp?dept%5Fid=3&pf%5Fid=DH+5%2D0 DH δορυφορικό κάτοπτρο 5' date='00μ sthn kataplhktikh timh gnorimias ton monoooooo 12,499.00 € !! ara me gyro sta 15000 euro to pairneis ena 6m, skopeueis na ftiakseis kana ksenodoxeio gia efoplistes??[/quote'] mpa oxi ala thelo na piaso astra 2D 28.2E kai theli piato sta 6metra
tzinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 pare thlefono autous sto site, gia na fernoun 5m tha mporoun na broun kai 6m piato. To thema einai to skeftesai akoma tora pou ksereis oti tha kanei gyro sta 15.000 euro??? thelo boithia akomh edo paides, gia na apofasiso grhgora se piato
dreaming123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά όπως είχα γράψει και παλαιότερα έχω πρόβλημα με την skystar2 το ξεθάβω τώρα γιατι δεν την χρησιμοποιούσα αλλά ήρθε ένας φίλος μου με ένα humax στο σπίτι και αναζοπυρώθηκε το ενδιαφέρον μου.Λοιπόν κάνω search στο hotbird και απο μια συχνότητα και μετά δεν μου βρίσκει κανένα κανάλι ενώ με τον humax είναι όλα σε πολή καλή ποιότητα καθώς και όσα πιάνω ήδη με το progdvb.Δοκίμασα και το theatre αλλά και πάλι τίποτα Σημ την πρώτη φορά που την εγκατέστησα μου τα βρήκε όλα αλλά μετά ούτε τα μισά...Τι λέτε να φταίει?Mήπως ήταν ελλατωματική?Σκεφτόμουν να την επιστρέψω(o dimon είχε όλη την καλή διάθεση) αλλά φοβάμαι οτι τα μεταφορικά θα είναι αρκετά καθώς και σε κάποια σελίδα οτι χάθηκε μια και έτσι σκέφτομαι οτι ποιο φτηνά και σίγουρα αν δεν γίνει κάτι,στην επόμενη ομαδική να πάρω και εγω μια.
capthookb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Τελικά είναι πολύ αναξιόπιστοι αυτοι στη Γενική Ταχυδρομική. Σήμερα πήρα τελικά την κάρτα. Τέλος πάντων. Βρήκα και sat-finder σε software. Δε νομίζω να έχει αναφερθεί πάλι. Download από εδώ: http://www.sat.projektas.lt/FSF098_en_ru_test.zip Μόνο που πρέπει να ανέβει και το pc δίπλα στο πιάτο, ή να γίνει η δουλειά με φορητό.
seer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά όπως είχα γράψει και παλαιότερα έχω πρόβλημα με την skystar2 το ξεθάβω τώρα γιατι δεν την χρησιμοποιούσα αλλά ήρθε ένας φίλος μου με ένα humax στο σπίτι και αναζοπυρώθηκε το ενδιαφέρον μου.Λοιπόν κάνω search στο hotbird και απο μια συχνότητα και μετά δεν μου βρίσκει κανένα κανάλι ενώ με τον humax είναι όλα σε πολή καλή ποιότητα καθώς και όσα πιάνω ήδη με το progdvb.Δοκίμασα και το theatre αλλά και πάλι τίποτα Σημ την πρώτη φορά που την εγκατέστησα μου τα βρήκε όλα αλλά μετά ούτε τα μισά...Τι λέτε να φταίει?Mήπως ήταν ελλατωματική?Σκεφτόμουν να την επιστρέψω(o dimon είχε όλη την καλή διάθεση) αλλά φοβάμαι οτι τα μεταφορικά θα είναι αρκετά καθώς και σε κάποια σελίδα οτι χάθηκε μια και έτσι σκέφτομαι οτι ποιο φτηνά και σίγουρα αν δεν γίνει κάτι' date='στην επόμενη ομαδική να πάρω και εγω μια.[/quote'] Akoma thn kratas re Dreaming. Sou eixa pei kai paliotera oti eixe to idio provlima kai o "rufianos" kai thn esteile pisw kai thn adikatestisan. Thn idia periodo thn eixes parei kai sy ama thymame kala. Isos na vgikan merikes provlimatikes tote Apo to na thn kratas xalasmenh kalytera na thn epistrepseis kai na sou steiloun mazi me thn nea omadikh mia kenourgia.
dwarves Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Τελικά είναι πολύ αναξιόπιστοι αυτοι στη Γενική Ταχυδρομική. Σήμερα πήρα τελικά την κάρτα. Τέλος πάντων. Βρήκα και sat-finder σε software. Δε νομίζω να έχει αναφερθεί πάλι. Download από εδώ: http://www.sat.projektas.lt/FSF098_en_ru_test.zipΜόνο που πρέπει να ανέβει και το pc δίπλα στο πιάτο' date=' ή να γίνει η δουλειά με φορητό.[/quote'] satfinder einai kai to software pou exei h ss2 mesa .... tou orizeis doryforo pou thes...kai molis ton stoxeuseis swsta...sfyrizei to bibber...kai deixnei ta stoixeia tou kanaliou pou entophses... gia hotbird pisteuw oti tha kaneis douleia...alla yparxoun kai alloi pou einai zorikoi...kai fovamai oti den tha ta katefereis toso eukola... :roll:
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Εγώ πάλι μετα απο μία μερα με πυξίδα και sat finder δεν βρήκα τιποτα.. Δεν ξερω τι δεν κανουμε καλα. Βρηκαμε το azimuth στι 195 μοίρες χοντρικα και το elevetion στις 42 ....για Hotbird. το βάλαμε σε αυτές τις μοιρές (ακριβεια της πυξίδας ειναι @@) και μετα το γυρνούσαμε σιγα σιγα στον οριζοντιο άξονα που πιάσαμε μεχρι 5 στην full ευαισθησία.ΚΑι μετα πανω κατω...τιποτα ομως...ΜΕ δύο δεκτες ...Twin LNB.... Το δαγκώσαμε κανονικα.... Καναμε ξανα τα καλωδια.. Πως το πιασατε εσεις ρε παιδια με τόση ευκολια και μιλαμε για πιατο 1.20 Που είναι υπεραρκετο...
gianish Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Gl0bAlZer0 Τα μεγαλύτερα πιάτα απαιτούν περισσότερη ακρίβεια. Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι; Θα μπορούσα να φέρω τον αναλογικό μου δέκτη για δοκιμές. Καί, φυσικά, θα ήθελα να ρωτήσω αρκετά για ss2 και programmers. _Dimon_ Έγραψα και στο άλλο forum. Θα ξαναγίνει παραγγελία ss2 και programmer; Πρόκειται για τον Infinity Phoenix ; ή για άλλον; Επειδή έχω P 3 450 μόνο, με Moth.: Chaintech (Apollo pro 133/133A pci) από το ΠΛΑΙΣΙΟ (turbo-X), τι θα πρότεινες για μια ..μικρή αναβάθμιση; επίσης η κάρτα ss2 μήπως μου δημιουργήσει διενέξεις με την αναλογική prolink; Γιάνης Μπαξε τσιφλίκι, Θεσσαλονίκη
TeoNOKIA Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 _DIMON_ yparxei kanenas adaptoras pou na metatrepei to parallilo se USB giati den mpwrw na exw remote control :( Είναι σειριακή η θύρα και όχι παράλληλη, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει εξάρτημα Serial to USB
TeoNOKIA Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 επίσης η κάρτα ss2 μήπως μου δημιουργήσει διενέξεις με την αναλογική prolink; Εγώ έχω την PixelView PlayTV Pro συχρόνως με την Skystar 2 και δεν έχω πρόβλημα και μάλιστα το τηλεκοντρόλ της PlayTV δουλεύει μια χαρά με το ProgDVB
sotos65 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 @gianish Πρόσεξε Γιάννη πριν παραγγείλεις την skystar2, έγραψες ότι έχεις P3 στα 450Mhz, η κάρτα αυτή έχει ως ελάχιστη απαίτηση επεξεργαστή με 700MHz και θα έλεγα ότι λέει και λίγο αν είναι να δουλεύει άνετα. Αν έχεις σκοπό να κάνεις αναβάθμιση, παράγγειλέ την, αλλιώς θα σε ταλαιπωρήσει στα σίγουρα.
dreaming123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 seer έχεις δίκιο θα την στείλω πίσω...Και ο θεός βοηθός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.