jmasters Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Το programmer δούλεψε . Του πήρε μια ώρα για να βρει τα κλειδιά!!!
geokokos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 :wink: eides ipomoni xriazotan emena tin proti fora ithele 2-3lepta kai ayto kata tixi giati to afisa kai piga na tsimpiso kati kai otan girisa epaize
sotos65 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 @SSkorpionSS Μια χαρά δουλεύει το MyTheatre και στις εγγραφές τους σε μένα δεν το έχω δει να κολλάει. Ποια έκδοση έχεις, και σε τι λειτουργικό (μήπως και βγει τίποτα);
SSkorpionSS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 3.20.02 είναι η έκδοση του mytheatre που έχω.Windows XP SP2 με 512 μνήμη 2500Mhz Athlon , μητρική MSI... Απο τη στιγμή που κολάει, δεν μπορώ να ξαναδώ δορυφορικά, ούτε με το AltDvb. Κανένα άλλο καλό πρόγραμμα για να κάνω εγγραφές ξέρει κανείς;
Nycos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Κοιταξε μηπως η μνήμη δεν καθάρισε απο αυτά τα προγράμματα, δηλ press συντονησμένα Ctrl + Alt + Del.... Καπου υπάρχει ενα ωραιο προγραμματακι που λέγεται LNB OFF, μαγικό για αυτη την δουλεια, τελος για να μην κανεις επανεκινηση, κανε απλα Log OFF, Log On...
sotos65 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Σχεδόν ίδιο pc έχω κι εγώ με εξαίρεση τη μητρική που είναι gigabyte και τον Athlon XP 2800+. Και ίδια έκδοση του MyTheatre. Κολλήματα κάνει (κι όχι μόνο αυτό το πρόγραμμα, φταίνε οι drivers) αλλά όχι συγκεκριμένα στις εγγραφές. Τις περισσότερες φορές σε αλλαγή καναλιού. Δεν είναι όμως απαραίτητο να κάνεις reboot για να δουλέψει ξανά (κάποιες σπάνιες στιγμές, χρειάζεται κι αυτό). Αρκεί να πας στον device manager και στο Network devices να απενεργοποιήσεις τη συσκευή "Technisat DVB-PC TV Star PCI" (έτσι φαίνεται με τον driver 4.30, με παλιότερους αναφέρεται λίγο διαφορετικά, δεν θυμάμαι πως ακριβώς) στιγμιαία και μετά να την ενεργοποιήσεις πάλι. Συνήθως αρκεί αυτό για να δουλέψει ξανά. Καλές εγγραφές κάνει και το AltDVB (αλλά όχι σε mpeg2 απευθείας αλλά σε μορφή ts - transport stream - που χρειάζεται μετατροπή). Δοκίμασε και το DVBDream, κι αυτό κάνει καλές εγγραφές (απευθείας σε mpeg2).
capthookb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Αλήθεια, _Dimon_ , με τις κάρτες τι γίνεται; Δεν ήρθαν ακόμα από Γερμανία;
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Όχι, αλλά Δευτέρα που θα έρθουν τα έχω όλα έτοιμα και φεύγουν κατευθείαν στον courier!
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Λοιπον μετα από πληροφορηση που ειχα από Dimon αυριο από ότι καταλαβα θα αποσταλουν οι καρτες... Ειδα τελικα και επαθα για να πεισω τον παππου για το πιατο. Τον ειπα ότι ειναι για εργασια του πανεπιστημίου!!(φοιτητης Ιατρικης)ΑΣΧΕΤΟ!
_DiMoN_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Οι κάρτες παρελήφθησαν στις 19-01-2005 αλλά επειδή ήταν το forum κλειστό δεν είχα τις διευθύνσεις οι οποίες ήταν σε PM. Σήμερα που άνοιξε λοιπόν έστειλα τις κάρτες με την courier Γενική Ταχυδρομική, που σημαίνει ότι θα τα λάβετε όλοι την επόμενη εργάσιμη της αποστολής. Δηλαδή Δευτέρα. Επίσης στο κουτί θα βρείτε, την καρτα, το χειριστήριο, οδηγίες χρήσης, μπαταρίες για το χειριστήριο και ένα CD. Κάποιος που μου κατέθεσε παραπάνω θα βρει και ρέστα, κάποιος άλλος θα βρει κι έναν programmer. Ακολουθούν οι αριθμοι αποστολής ανά όνομα: Παπαναγιώτου 210649703 Τζινάκης 210649714 Βέργος 210649725 Κανίστρας 210649736 Λαμπρακόπουλος 210649740 Αντωνιάδης 210649751 Τζανεττής 210649762 Δείτε εδώ για την αποστολή σας http://www.taxydromiki.gr/FindPOD.aspx
dwarves Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 @_Dimon_ tha sou thlefwnhsw ...mporei kai aurio gia na perasw na parw ta pragmata...! se eperna kai Pempth apogeuma...alla den to shkwnes... hmoun ekei konta...
takis17 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 _DIMON_ na se rothso ,o seiriakos programmer pou eixa parei ,mporei na programatisei kai th loader card tou dragon cam?? Opoios gnorizei as apanthsei. thanks,takis
_DiMoN_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Πήγαινε στο link που έχει πίσω ο programmer και ίσως βρεις κάτι!! Geokokos 99% το δέμα χάθηκε και δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω.
SSkorpionSS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 @ Sotos65 Ευχαριστώ για το τρικ(Γλύτωσε από κάποιες επανεκκινήσεις ο πισις! ). Το μόνο που δεν μου προκαλέι κολήματα είναι το altdvb.Πως γράφεις κωδικοποιημένα κανάλια;Τα FTA τα γράφει μια χαρά, τα άλλα όμως... τζίφος. Άλλη ερώτηση : Έχει ασχοληθεί κανένας με δορυφορικό internet;Υπάρχει τρόπος για δωρεάν(τσαμπατζίδες μια ζωή);
takis17 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 _Dimon_ epeidh den bgazo akrh sth selida ,mhpos mporeis na mou peis ti prepei na katevaso kai th diadikasia programmatismoy?? Pisteyo tha einai xrhsimo kai gia alloys pou exoun parei ton programmer. thanks,takis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.