TeoNOKIA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δεν κατάφερα τίποτα με το programmer ακόμα. Έκανα αρκετά reset από το plug-in του irdetoCAM και από το plugins>irdetoCAm>show monitor είδα ότι διαβάζει τα στοιχεία της κάρτας N**a, αλλά στον άσπρο πίνακα κάτω, από την λέξη LOG, βγάζει ασταμάτητα data. Τι έχω ρυθμίσει λάθος δεν μπορώ να καταλάβω. Τα άλλα plug-ins π.χ. s2emu τα έσβησα τελείως από το progdvb. H κάρτα NOVA είναι ενεργοποιημένη? Δηλαδή, την έχεις βάλει σε άλλο δέκτη και παίζει?
jmasters Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Η κάρτα είναι ενός φίλου που έχει τον δέκτη της NOVA και παίζει κανινικά.
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Εχαριστώ manik για την απαντηση. Και εγώ δεν ηθελα καθε φορά με τον πολύ αερα να σκεφτομαι το πιατο και πήγα αγόρσα μία σωλήνα μία ιντσα για να είμαι ήσυχος. Εχεις γίνει πολύ σταθερή και πανω στην ίδια με προεκταση μέσω του ιστού για κεραία της TV θα βάλω αργότερα και το ασύρματο.... Κατι ακόμα μόλις καντραρω τον δορυφόρο ακριβώς και πως θα ξέρω ότι όντως πιάνω hotbird?Μόνο από τα κανάλια? Γιατί σκέφτομαι να το κάνω αρχικα μόνο με πυξίδα που ήδη έχω.....
tzinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 manik thx gia ta info. Koitakse me 1.40 sta xania apo oti katalaba tha piano ikanopoihtika astra, oxi teleia. Gia megalytero piato den syzhtao opote tha arkesto se 1.4m kai oth pianei apo astra. Tora pou to skeftomai 250 euro me egkatastash mesa den einai kai asxhma, tha xo kai to kefalh mou yshxo na mhn psaxno doryforous kai tetoia. Ama pao se twin lnb kai diseq mou pe 320-330 alla to kalo tha nai oti tha peiso ton patera mou na tsontarei autos kamia 200ra afou tha xrhsimopoihthei kai sto saloni dimon sou xo kanei katathesh kai exo steilei kai pm me thn dieuthinsh mou alla den exo parei kana reply, elpizo na mhn me ksexases sthn omadikh
SpY Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Εντάξει παιδία τελικά πήραμε με τον Gl0bAlZer0 έναν σωλήνα 1ίντα και κάναμε δικιά μας βάση με 2 πιάστρες στον τοίχο. 3 άτομα να κρεμαστούν επάνω του δεν κουνιέται ! Τώρα αφού τα κάναμε όλα πως θα καταλάβουμε ότι πιάσαμε τον Hotbird? Ας υποθέσουμε ότι βάλαμε σωστές μοίρες κτλ Μετά πως είμαστε σίγουροι ότι πιάσαμε HotBird? Θα μας στείλουν χαιρετίσματα από το διάστημα? Για ρίξτε ένα Help ! :wink:
mithos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 re paidia ti ginete me to sky italia yparxoun kenouria keys
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δεν έχω ξεχάσει κανέναν και μάλιστα έχω παραγγείλει παραπάνω (νομίζω 3)
geokokos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 jmasters Δεν κατάφερα τίποτα με το programmer ακόμα. Έκανα αρκετά reset από το plug-in του irdetoCAM και από το plugins>irdetoCAm>show monitor είδα ότι διαβάζει τα στοιχεία της κάρτας N**a, αλλά στον άσπρο πίνακα κάτω, από την λέξη LOG, βγάζει ασταμάτητα data. Τι έχω ρυθμίσει λάθος δεν μπορώ να καταλάβω. Τα άλλα plug-ins π.χ. s2emu τα έσβησα τελείως από το progdvb. ayto pou kanei simainei oti douleyei apla prepei na exei ligi ipomoni stin arhi mehri na vrei to kleidi meta otan kaneis zapping tha anoigoun ta kanalia tis n**a amesos opos sou eixa pei kai se proigoumeno post
manik Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 @Gl0bAlZer0 + SpY Αχ δεν διαβάζετε τι γράφουμε και θα σας τις βρέξω!!! Αφού κεντράρατε τον HB και έχετε σήμα και βλέπετε κανάλια, θα πάτε στο ProgDVB και θα διαλέξετε την συχνότητα 12188V και ένα κανάλι από αυτά που βλέπετε από εδώ π.χ ΟΤΕ Promo ή κάποιο άλλο όπως της NO*A (αλλα εκεί δεν θα έχετε εικόνα εκτός αν έχετε Original κάρτα) για να είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει σε άλλο δορυφόρο. Έτσι θα καταλάβετε ότι έχετε πιάσει HB. Ακούγετε δύσκολο; @tzinos Ναι οπωσδήποτε θα βγάζεις πιο πολλούς transpoders από ότι εγώ με το 1.40 όντως δυτικότερα από εμένα αλλά και πάλι μην περιμένεις πολλά πράγματα από τους 1G + 1H.
sotos65 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Νίκο εγώ πάντως με το 1.20 έχω 51 transponders (ορισμένοι βέβαια έχουν χαμηλό σήμα) και σύνολο 464 κανάλια από τους Astra στις 19.2°. Προφανώς το 1.40 θα παίζει ακόμα καλύτερα.
geokokos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 _DiMoN_, thelo na doseis ena telos sindoma me tin karta giati to paidi arxizei na pairnei strofes anapoda kai me to dikio tou na perimeni toso kairo
SpY Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 @ manik ok manik to mono pou perimenoume twra einai oi kartes apo to _DIMON_
SSkorpionSS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 @ Manik Ξέχασες να αναφέρεις ότι το πιάτο το βάλαμε να πατάει στις τρεις βίδες... Πάντως με αρκετό γλύψιμο αποκτείς πειθώ!!! Ερώτηση : Χρησιμοποιεί κανένας το Mytheatre; Όταν γράφω με αυτό καποιο πρόγραμμα, μετά από 1,5 ώρα περίπου όλα παγώνουν και χρειάζεται επανεκίνηση για να ξαναδουλέψει η skystar.Ξέρει κανένας τι παίζει;
SSkorpionSS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 @ Manik Ξέχασες να αναφέρεις ότι το πιάτο το βάλαμε να πατάει στις τρεις βίδες... Πάντως με αρκετό γλύψιμο αποκτείς πειθώ!!! Ερώτηση : Χρησιμοποιεί κανένας το Mytheatre; Όταν γράφω με αυτό καποιο πρόγραμμα, μετά από 1,5 ώρα περίπου όλα παγώνουν και χρειάζεται επανεκίνηση για να ξαναδουλέψει η skystar.Ξέρει κανένας τι παίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.