sotos65 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Αν θέλεις να βλέπεις μόνο ένα δορυφόρο, το diseqc δε χρειάζεται. Μόνο το twin lnb.
papapas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Οκ φαίνεται ότι μάλλον από εβδομάδα θα ξεκινήσει ομαδική... Επειδή όμως έχει διαλυθεί το thread μήπως θα ήταν χρήσιμο κάποιος να πάρει τα χρήσιμα και τις ομαδικές να τις κάνουμε αλλού γιατί γίνεται ένα μπέρδεμα με ερωτήσεις και δηλώσεις!
dreaming123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά ίσως έιμαι και εγω μέσα για μια κάρτα... Θα ενημερώσω αν είναι...
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Λοιπον εγώ και ο SpY ειμαστε ετοιμοι για τις αγορες. Ποια ειναι η διαδικασια? Ποσα λεφτά για δύο καρτες? Εχουν και το τηλεκοντρολ? Που τα καταθετω... Ποσο καιρο κανουν να ερ8ουν? Ειμαστε απο Θεσσαλονικη.. Εκανα την προσπαθεια να ψαξω το TOPIC αλλα καπου στο 7 κουραστικα!!
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μπορουμε μαζί με το πακετο να παραλαβουμε και satfinder Στην Θεσσαλονική το βρισκω το πολυ απλό στα 25 ευρω!!!
dwarves Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Skyitalia is back..... to piasate to yponooumeno....den lew parapanw....psaxte sta gnwsta site.... capiemu........einai to kaloudi......
passenger57 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά το HDTV κανάλι στους HOTBIRD χάθηκε? Το βλέπει κανείς? Έχετε πρόχειρη συχνότητα?
passenger57 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν όντως βγηκε plugin για το ΣΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ και το ΠΟΛΣΑΤ.TO θέμα ειναι πώς βλέπω ΠΟΛΣΑΤ αλλα ΣΚΑΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ....μήπως φταίει πώς έχω χαμηλή λήψη στο δεύτερο? 28%
sotos65 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Απενεργοποίησε το S2emu αν θέλεις να παίξει το capi. Πάντως αν έχεις πολύ χαμηλό σήμα μη περιμένεις και πολλά από το sky. Όσο για το HDTV, δεν υπάρχει πλέον. Έκλεισε και στη θέση του έχουν βγει κάποια άλλα στην ίδια συχνότητα και με το ίδιο sr (27500).
passenger57 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Ενταξει μερικά τα βλέπω, αλλα πώς ρε παιδιά ρυθμίζουμε το που θα αποποθηκευσει το PROGDVΒ τα screenshots απο τα κανάλια? Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μοπρώ να το βρώ!
sotos65 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Φαίνεται δεν το έσπασες αρκετά Στον φάκελλο progdvb\record αποθηκεύει τα screenshots. Δεν ξέρω (ούτε το έχω ψάξει) αν αυτή η επιλογή αλλάζει.
capthookb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 _DiMoN_, παίρνουμε και απόδειξη αγοράς μαζί με την κάρτα; Σε περίπτωση βλάβης, τη στέλνουμε κατευθείαν στο http://www.dvbshop.tv ή στην Technisat; Εγώ αύριο θα μπορέσω να σου κάνω την κατάθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.