bananasplit Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Καλημέρα παιδιά..έχουμε το Dell 1750.όταν το πήρα δεν έβρισκε το Wi-Fi του σπιτιού.Έκανα αναβάθμιση στους drivers και το βρήκε.Εχθές αγόρασα ssd.δεν το έβρισκε με τίποτα.δοκίμασα αυτό,και χειροκίνητα άλλαξα την τοποθεσία σε Ευρώπη.το είδε αλλά δε συνδέεται.μόλις πατήσω σύνδεση,μου γράφει:τα windows δε μπορούν να συνδεθούν σε αυτό το δίκτυο..καμιά ιδέα;;
mpentenis Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 στο δίκτυο σου χρησιμοποιείς το κανάλι 13? οι αμερικάνικες συσκευές δεν το δουλεύουν οποτε παίξε 1-6-11, ακόμα καλύτερα γύρισε σε 5Ghz
bananasplit Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 στο δίκτυο χρησιμοποιώ το 13,ναι..είναι το μόνο σχετικά ελεύθερο εδώ..τα άλλα πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο..5ghz δεν βλέπει το laptop (θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να δει)..και το dell vostro που επίσης έχω,το βλέπει κανονικά..ακόμα κι αυτό το έβλεπε προχθές..μόλις άλλαξα το δίσκο άρχισε να μην το βλέπει..
mphxths Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bananasplit είπε 5ghz δεν βλέπει το laptop (θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να δει) Για να "δεις" 5 GHz , θες wifi καρτα καθως και modem/router που να το υποστηριζει.Δεν ειναι , αιντε θελω 5 GHz , εχω 5 GHz Αρα για αρχη δες το μοντελο της wifi καρτας σου , για να δεις αν το υποστηριζει (που δεν νομιζω , γιατι το κοβω λιγο παλιο λαπτοπ) και μετα οπως ειπα πρεπει να το υποστηριζει και το router σου. Δεν αλλαζεις λεω εγω wifi καρτα , μιας και υπαρχει θεμα ? Παρε μια καινουργια (που να υποστηριζει και 5 GHz) και στο μελλον αλλαζεις και το ρουτερ Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από mphxths
bananasplit Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το ρούτερ μου φυσικά και υποστηρίζει 5..όλες τις συσκευές πλην του λαπτοπ στα 5 τις έχω..απλά ρώτησα(μάλλον δεν ήταν σαφές) για την κάρτα.ΑΝ βλέπει 5 αυτή,ή,αν αλλάζει..εν τω μεταξύ,τώρα,μετά από πειραματισμό με drivers-locations κλπ,συνδέεται.ΑΛΛΑ συνδέεται με πολύ χαμηλή ταχύτητα..όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά..Ακόμα κι αν τη συνδέσω,συνδέεται με περιορισμένη ταχύτητα.. EDIT:Που βρίσκω κάρτα να την αλλάξω με 5άρα;; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από bananasplit νέα πληροφορία
mphxths Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, bananasplit είπε απλά ρώτησα(μάλλον δεν ήταν σαφές) για την κάρτα.ΑΝ βλέπει 5 αυτή,ή,αν αλλάζει Αν δεν ξερουμε το μοντελο της , πως να ξερουμε τι κανει ? Προφανως αλλαζει..που βρισκεις ? skroutz? ebay? aliexpress? οπου βολευεσαι ?
bananasplit Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 31 λεπτά πριν, mphxths είπε Αν δεν ξερουμε το μοντελο της , πως να ξερουμε τι κανει ? Προφανως αλλαζει..που βρισκεις ? skroutz? ebay? aliexpress? οπου βολευεσαι ? είναι η dell 1397..στο σκρουτζ με μια ματιά που έριξα βρήκα pci για σταθερό..θα ψάξω λίγο παραπάνω..
mphxths Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, bananasplit είπε είναι η dell 1397..στο σκρουτζ με μια ματιά που έριξα βρήκα pci για σταθερό..θα ψάξω λίγο παραπάνω.. Ειναι pci express mini card , half height. Θελεις καποια αντιστοιχη. π.χ. intel 5100 ( specs εδω). Θες δηλ των ιδιων διαστασεων και ιδιας συνδεσιμοτητας καρτα που να υποστηριζει και 5 GHz. H intel που ανεφερα για παραδειγμα , ειναι φτηνη , 5-10 ευρω απο ebay/aliexpress... Oλα αυτα εφοσον υποθετουμε δεν εχει κανα whitelist στο bios το μηχανημα.... Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από mphxths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα