karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημιουργησα καποια στιγμή με ένα πρόγραμμα, ενα αρχείο avi. Επειτα, αποφάσισα να απεγκαταστήσω το προγραμμα. Το avi βρίσκεται μεσα στο σκληρό, σε ένα φάκελο που επέλεξα πριν την δημιουργία του. Σας πληροφορώ οτι όταν παώ να το σβήσω, δεν με αφήνει. Μου λέει οτι κάποιο προγραμμα το χρησιμοποιεί. Επιπλέον, μετά από αυτη την αποτυχημένη απόπειρα διαγραφής, πάντα μου ανεβαζει την cpu στο 100%. Αυτό το κάνει και όταν απλά πάω να προσπελάσω με windows explorer τον φάκελο που εχω το αρχείο. Το αρχείο είναι μεγάλο, κάπου 250mb. Εχω κανει απειρες προσπαθειες διαγραφης, χωρις επιτυχια. Πως θα σβήσω αυτό το αρχείο από το σκληρό μου δίσκο?
karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Περιττο να σας πω βεβαια ότι μου σπασει τα νευρα επειδη κατα λαθος ολο σε αυτό τον φάκελο παω. Με αποτέλεσμα το κρέμασμα του συστηματος. Task manager, end task για explorer.
tzoulis Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Πως θα σβήσω αυτό το αρχείο από το σκληρό μου δίσκο? Δοκίμασες να το διαγράψεις από safe mode; Όσες φορές το έχω κάνει δουλεύει. Good Luck
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Όταν κάποια εφαρμογή έχει δημιουργήσει/ανοίξει ένα οποιοδήποτε αρχείο και η εφαρμογή,-είτε από λάθος του χρήστη είτε από κόλλημα, κλείσει, το αρχείο αυτό μείνει ανοιχτό (όσοι ξέρουν από προγραμματισμό θα καταλάβουν αμέσως), το αρχείο δεν σβήνεται, γιατί περιμένει να "κλείσει" από την εφαρμογή που το είχε ανοίξει. Συνήθως ένα reboot και προσπάθεια για σβήσιμο είναι η λύση, αλλά μερικές φορές το αρχείο ελευθερώνεται όταν ανοίξεις την εφαρμογή που δημιούργησε το αρχείο και ξανανοίξεις το αρχείο και το κλείσεις πάλι. (ουφ)
karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Συνήθως ένα reboot και προσπάθεια για σβήσιμο είναι η λύση, Απο reboot, αλλο τιποτε. μερικές φορές το αρχείο ελευθερώνεται όταν ανοίξεις την εφαρμογή που δημιούργησε το αρχείο και ξανανοίξεις το αρχείο και το κλείσεις πάλι. Δηλαδή πρέπει να κάνω ξανα install την εφαρμογή? Μέσω Λαμίας η διαγραφή (και αν θα το σβήσει)?
karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δοκίμασες να το διαγράψεις από safe mode; Βλεπω Ami Bios κατά την έναρξη του pc. Πως θα μπω σε safe mode? Με del δεν μπηκε, με f10 δεν μπήκε, με f2 δεν μπήκε, με Esc δεν μπήκε κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 F4 είναι νομίζω ( δοκίμασε και με F8 ) στην 2η οθόνη του bootαρίσματος
SubeRip Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 File mia apo ta idia kai se mena. To safe mode den sto proteino giati ayto tha to patheneis se kathe avi file...katalabaineis!.... Ego kano ta exis: Kanv end task ton explorer kai meta patav File-->New task-->Browse-->Chech gia na fainontai ola ta arxeia (oxi mono ta exe) kai delete to arxeio pou thes.-->Meta xanatrexo ton explorer me to new task "explorer"! Ayto douleuei to 80% tvn periptoseon.
karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 File-->New task-->Browse-->Chech Τι ειναι το chech? Παντως πήγα έτσι οπως ειπες, εβαλα να βλεπω all files, και το μηχάνημα κολλησε ολοσχερώς. Γιατι ρε γαμωτο? Με το F4 δεν μπαινω σε safe mode. Θα δω το f8. Παιδιά απογοητεύτηκα. Δεν μπορώ να ξεκουμπίσω αυτό το βρωμοαρχείο?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Καλημερα, μήπως υπαρχει στα processes ή στο startup των windows, το πρόγραμμα που έκανες unistall?? Αν ναι, τότε μάλλον σωστά δεν σε αφήνει να το διαγράψεις. Λέω μήπως....., επειδή μου έχει τύχει εμένα (με κάτι firewall / antivirus).
kostas_crete Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 dokimases apo command prompt? Doulevei synh8ws......
karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 μήπως υπαρχει στα processes ή στο startup των windows, το πρόγραμμα που έκανες unistall?? Οχι, μαλιστα τσεκαρα και με το regcleaner για υπολειματα στη registry αλλα δεν βρηκα κατι.
karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 dokimases apo command prompt? A ρε που φτάσαμε... Θυμειστε μου την σύνταξη της εντολής del! (delete)
manosmad Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Για δοκιμασε απο το msconfig να μπεις σε ασφαλη λειτουργια. Ειμαι σιγουρος οτι θα στο διαγραψει ετσι. Αν οχι ξανασφυρα.
prantzos Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 loipon epeidh to eixa kai egw auto to problhma den ekana oute safe mode oute uninstall to programma pou mou epaize to avi. H 3ana etrexa to avi kai ekleina to programma mhpws 3ekollhsei kai an den 3ekollouse tote ekana rename to avi apo dos giati den me afhne apo windows sunh8ws kai meta to esbhna.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.