Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να αγοράσω καινούριο κινητό στη μητέρα μου με ταβάνι τα 300 ευρώ. Το παλιό της είναι το iphone 4s.
Εάν έχει android να έχει google play.
Επίσης το μέγεθος του να μην είναι πολύ μεγάλο λόγω των χεριών που θα το κρατάει.
Θέλω να μπορεί να της βγάλει μια 5ετία χωρίς προβλήματα, αφού και η χρήση που γίνεται δεν είναι καθόλου απαιτητική.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, serafeimgr είπε

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να αγοράσω καινούριο κινητό στη μητέρα μου με ταβάνι τα 300 ευρώ. Το παλιό της είναι το iphone 4s.
Επίσης το μέγεθος του να μην είναι πολύ μεγάλο λόγω των χεριών που θα το κρατάει.
Θέλω να μπορεί να της βγάλει μια 5ετία χωρίς προβλήματα, αφού και η χρήση που γίνεται δεν είναι καθόλου απαιτητική.

Ευχαριστώ

Έτσι όπως τα λες για xiaomi mi a3 είσαι.Μικρή σχετικά οθόνη ,καλή μπαταρία,android one και κάπου 250€

Δημοσ.

Πολύ καλά λόγια πολύ τίμιο για τα λεφτά του, εγώ δεν θα το έπαιρνα λόγο απουσίας 3.5 jack , SD ,fm radio, και έχει σχετικά κακή αυτονομία.

Δημοσ.

Nova 5T αν δε σας ενοχλούν οι ελλείψεις του.

Δες και τα Realme 5 pro, Xiaomi mi 9t.

Τα note 8 prο και 9s είναι μεγάλα, πιθανότατα δε θα της αρέσουν.

Αλλιώς τι να πω...p30 lite ίσως.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δεν ενοχλεί η απουσία του jack και τα 128gb φτάνουν και περισσεύουν για τη χρήση που θα κάνει.

Το ράδιο είναι ένα θεματάκι αλλά θα ξεπεραστεί με tunein ή eradio.

Η μπαταρία με πολύ απλή χρήση (τηλέφωνο, viber και λίγο facebook) θα κρατάει 2 μέρες;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, serafeimgr είπε

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δεν ενοχλεί η απουσία του jack και τα 128gb φτάνουν και περισσεύουν για τη χρήση που θα κάνει.

Το ράδιο είναι ένα θεματάκι αλλά θα ξεπεραστεί με tunein ή eradio.

Η μπαταρία με πολύ απλή χρήση (τηλέφωνο, viber και λίγο facebook) θα κρατάει 2 μέρες;

Με απλή χρήση και 3750 mah σίγουρα.Ισως και λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.

Κλίνω να παραγγείλω ένα εκ των δύο... ή το Realme 5 pro (δεν γνωρίζω καθόλου για εγγύηση κλπ.) ή το Huawei Nova 5T (με 2 χρόνια εγγύηση ελληνικής αντιπ.).

Anyway.. ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, serafeimgr είπε

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.

Κλίνω να παραγγείλω ένα εκ των δύο... ή το Realme 5 pro (δεν γνωρίζω καθόλου για εγγύηση κλπ.) ή το Huawei Nova 5T (με 2 χρόνια εγγύηση ελληνικής αντιπ.).

Anyway.. ευχαριστώ πολύ

Το nova 5t είναι μια κατηγορία καλύτερο σε επεξεργαστή.

Δημοσ.

Παρήγγειλα το Νova 5t και βλέπουμε έαν θα το φάω στο δόξα πατρί και μου μείνουν τα 48+16+2+2mp στο κούτελο! χα

Θα στείλω εντυπώσεις από το κινητό ή/και τα αποτυπώματα από το you know where

Δημοσ.
Στις 28/5/2020 στις 7:40 ΠΜ, serafeimgr είπε

Καλημέρα σε όλους.

Ευχαριστώ

Επειδή λες ότι είχε για χρόνια iphone, το να πας πάλι σε iphone για να μην την μπερδέψεις δεν το σκέφτηκες; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, serafeimgr είπε

Όχι.. για πες

Επειδή είχε το 4s θα θέλει πάλι κάτι με κουμπάκι κατά πάσα πιθανότητα. 

Άρα ένα 8 ή το καινούργιο se θα ήταν ιδανικό για αυτή. 

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θέλει να αλλάξει και να πάει σε Android. Αν δεν την ενοχλεί οκ...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, koutsis είπε

Επειδή είχε το 4s θα θέλει πάλι κάτι με κουμπάκι κατά πάσα πιθανότητα. 

Άρα ένα 8 ή το καινούργιο se θα ήταν ιδανικό για αυτή. 

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θέλει να αλλάξει και να πάει σε Android. Αν δεν την ενοχλεί οκ...

Πιστεύω θα το συνηθίσει σχετικά γρήγορα.

Βέβαια θα ήταν ιδανικό ένα iPhone 8 ή το se, αλλά ξεφεύγουμε πάρα πολύ στα χρήματα.

Πάντως σε ευχαριστώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...