Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/5/2020 στις 9:08 ΠΜ, unos είπε

Στα ίδια χρήματα (και με δώρα), ίδιο στυλ και με 3 καυστήρες υπάρχει η broil king. Αρκετά καλύτερη.

Γνώμη μου

απο που?

Δημοσ.
Στις 28/5/2020 στις 10:16 ΠΜ, mtzs είπε

Ισχυει 100%. Επιστημονικα αποδεδειγμενο πλεον πως η καυση καρβουνου εκπεμπει πολυκυκλικους αρωματικους υδρογονανθρακες (PAHs) και ετεροκυκλικες αμινες (HCAs) με δυνητικα καρκινογονες ιδιοτητες. Θεωρειται πως κατά τη διάρκεια του ψησίματος, αυτες οι ενωσεις (έχουν στο παρελθόν ενοχοποιηθεί για πρόκληση καρκίνου) απελευθερώνονται από τα κάρβουνα και ενσωματώνονται στις τροφές.

Οσον αφορα τη τιμη: Πριν ενα μηνα επαιζε στα 549 (50 ευρω πανω) η Weber Spirit 310 GBS με 3 καυστηρες (θα μου πεις τωρα δε παιζει αρα τι κανουμε;;) 😃😃

αυτα τα ..."επιστημονικα αποδεδειγμενο" ειναι που φοβαμαι....!!     δλδ  η καυση υγραεριου που προερχεται απο αργο πετρελαιο.... ειναι πιο υγιεινη απο την καυση φυσικου ξυλου.....?  Μαλιστα............ ΟΚ..!! 

 

 και εχω βαρεθει να ακουω ανα τις δεκαετιες,  οτι  (μετα απο 5- 10 χρονια...)  βγηκε νεα επιστημονικη ερευνα-μελετη που ανατρεπει  την προηγουμενη και αποδεικυει οτι το ξυλοκαρβουνο ειναι ασφαλες για ψησιμο, ενω  το υγραεριο .......μπλα μπλα μπλα μπλα.........!!!!! 

  • Like 2
Δημοσ.
Στις 29/5/2020 στις 10:43 ΠΜ, cabdik είπε

αυτα τα ..."επιστημονικα αποδεδειγμενο" ειναι που φοβαμαι....!!     δλδ  η καυση υγραεριου που προερχεται απο αργο πετρελαιο.... ειναι πιο υγιεινη απο την καυση φυσικου ξυλου.....?  Μαλιστα............ ΟΚ..!! 

 και εχω βαρεθει να ακουω ανα τις δεκαετιες,  οτι  (μετα απο 5- 10 χρονια...)  βγηκε νεα επιστημονικη ερευνα-μελετη που ανατρεπει  την προηγουμενη και αποδεικυει οτι το ξυλοκαρβουνο ειναι ασφαλες για ψησιμο, ενω  το υγραεριο .......μπλα μπλα μπλα μπλα.........!!!!! 

Δηλαδή έχεις κάτι πιο χειροπιαστό σαν επιχείρημα από την επίκληση στο συναίσθημα λέγοντας φυσικό ξύλο ( το οποίο κατά την καύση παράγει και καπνό τον οποίο εισπνέουμε ψήνοντας) για να αποφευχθεί το μπλα μπλα μπλα.. ? Και το πετρέλαιο φυσικό είναι by the way

  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 29/5/2020 στις 10:43 ΠΜ, cabdik είπε

αυτα τα ..."επιστημονικα αποδεδειγμενο" ειναι που φοβαμαι....!!     δλδ  η καυση υγραεριου που προερχεται απο αργο πετρελαιο.... ειναι πιο υγιεινη απο την καυση φυσικου ξυλου.....?  Μαλιστα............ ΟΚ..!! 

 και εχω βαρεθει να ακουω ανα τις δεκαετιες,  οτι  (μετα απο 5- 10 χρονια...)  βγηκε νεα επιστημονικη ερευνα-μελετη που ανατρεπει  την προηγουμενη και αποδεικυει οτι το ξυλοκαρβουνο ειναι ασφαλες για ψησιμο, ενω  το υγραεριο .......μπλα μπλα μπλα μπλα.........!!!!! 

Καλό είναι να μην τα γράφουμε αυτά γιατί διαβάζει και κόσμος το φόρουμ

Το κάρβουνο είναι από τους πιο καρκινογόνους τρόπους ψησίματος. Το υγραέριο είναι πολύ πιο υγιεινό και το πιο υγιεινό είναι το ηλεκτρικό Grill

Αυτά είναι γνωστά, δε θα ξαναεφεύρουμε τον τροχό έτσι ξαφνικά

Δημοσ.
Στις 29/5/2020 στις 7:43 ΠΜ, cabdik είπε

αυτα τα ..."επιστημονικα αποδεδειγμενο" ειναι που φοβαμαι....!!     δλδ  η καυση υγραεριου που προερχεται απο αργο πετρελαιο.... ειναι πιο υγιεινη απο την καυση φυσικου ξυλου.....?  Μαλιστα............ ΟΚ..!! 

 και εχω βαρεθει να ακουω ανα τις δεκαετιες,  οτι  (μετα απο 5- 10 χρονια...)  βγηκε νεα επιστημονικη ερευνα-μελετη που ανατρεπει  την προηγουμενη και αποδεικυει οτι το ξυλοκαρβουνο ειναι ασφαλες για ψησιμο, ενω  το υγραεριο .......μπλα μπλα μπλα μπλα.........!!!!! 

Ευτυχώς όμως που έχουμε κάποιους που ξεμπροστιάζουν τα στοιχεία και τους επιστήμονες. Αυτούς που αλλάζουν αποψη κάθε τρεις και λίγο χωρίς ντροπή γιατί προκύπτουν νέα στοιχεία.

Θα έπρεπε να είναι σαν την εκκλησία. Το ίδιο παραμύθι αιώνια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...