Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο δικο μου δεν υπαρχει προβλημα.Εχω εγκαταστησει τις εφαρμογες απο το apkpure...και δουλευουν κανονικοτατα.Απλα εαν υπαρχει ενημερωση της εκαστοτε εφαρμογης πρεπει να γινει χειροκινητα απο τον χρηστη,γιατι δεν βγαινει ειδοποιηση πουθενα.Οποτε ο χρηστης πρεπει να ψαχνει μονος του για τυχον ενημερωσεις......Κατα τ αλλα δεν υπαρχει λογος μη αγορας ενος huawei.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Στο δικο μου δεν υπαρχει προβλημα.Εχω εγκαταστησει τις εφαρμογες απο το apkpure...και δουλευουν κανονικοτατα.Απλα εαν υπαρχει ενημερωση της εκαστοτε εφαρμογης πρεπει να γινει χειροκινητα απο τον χρηστη,γιατι δεν βγαινει ειδοποιηση πουθενα.Οποτε ο χρηστης πρεπει να ψαχνει μονος του για τυχον ενημερωσεις......Κατα τ αλλα δεν υπαρχει λογος μη αγορας ενος huawei.

Αυτό ότι πρέπει να περνάς μονος σου τις ενημερώσεις (φαντάσου να έχεις 100 εφαρμογές και να πρέπει να τις κάνεις όλες χειροκίνητα μια μια update) δεν το θεωρείς δηλαδή σοβαρό λόγο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Αυτό ότι πρέπει να περνάς μονος σου τις ενημερώσεις (φαντάσου να έχεις 100 εφαρμογές και να πρέπει να τις κάνεις όλες χειροκίνητα μια μια update) δεν το θεωρείς δηλαδή σοβαρό λόγο; 

Φιλε μου οι περισσοτερες εφαρμογες μου,υπαρχουν κανονικα στο huawei app gallery.

Και ξερεις κατι; Δεν υπαρχει δεν μπορω δεν θελω υπαρχει....

1 ώρα πριν, koutsis είπε

Και επισης δεν υπαρχει λογος να εχω 100 εφαρμογες στο κινητο μου.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Φιλε μου οι περισσοτερες εφαρμογες μου,υπαρχουν κανονικα στο huawei app gallery.

Και ξερεις κατι; Δεν υπαρχει δεν μπορω δεν θελω υπαρχει....

Και επισης δεν υπαρχει λογος να εχω 100 εφαρμογες στο κινητο μου.

Τώρα συγγνώμη, θα μας πεις και πόσες εφαρμογές χρειάζεται να έχει ο καθένας στο κινητό του?

Καλύτερα όπως είπα και πριν μιλά μόνο γι τον εαυτό σου και μην δίνεις συμβουλές σε τρίτους γιατί δεν ξέρεις τις ανάγκες τους και πόσο θέλουν να ταλαιπωρηθουν για ένα update!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, koutsis είπε

Τώρα συγγνώμη, θα μας πεις και πόσες εφαρμογές χρειάζεται να έχει ο καθένας στο κινητό του?

Καλύτερα όπως είπα και πριν μιλά μόνο γι τον εαυτό σου και μην δίνεις συμβουλές σε τρίτους γιατί δεν ξέρεις τις ανάγκες τους και πόσο θέλουν να ταλαιπωρηθουν για ένα update!

Δικηγορο σε βαλανε εσενα;

Η σου θιξαμε κατι;

100 εφαρμογες σε ενα κινητο;

Για να κανουμε τον χοντρο σε αλλους;

Και οπως ειπα οι ΔΙΚΕΣ μου περισσοτερες εφαρμογες ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο huawei app gallery....εσυ γιατι θιχτηκες;

Εσυ τοτε γιατι δινεις συμβουλες;Και στο κατω κατω εγω σαν κατοχος κινητου λεω την εμπειρια μου....εχεις εσυ huawei ; Ή απλα επειδη διαβασα κατι καπου;

Αν δεν εχεις huawei τοτε μουγκα φιλαρακο!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...