avac Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλους είχα πριν λίγες μέρες το mate 20 pro και το έδωσα για να πάρω το Huawei p40 αλλά έμαθα ότι δεν έχει playstore της google και γενικώς εφαρμογές google 1. μπορούμε να κάνουμε συγχρονισμό για της επαφές και σελιδοδεικτες από gmail? 2. μπορούμε να βρούμε όλες τις εφαρμογές η το playstore της Huawei δεν της έχει όλες? 3. εσείς θα το αγοράζατε, η όχι ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
chios Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Ούτε για αστείο δεν θα το αγόραζα, δεν βλέπω το λόγο να μπλέξω και να ψάχνω πώς θα βάλω Google, που το Πιο πιθανό να μην δουλεύουν σωστά απο ότι διαβάζω γύρω γύρω. 4
koutsis Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Συμφωνώ με από πάνω! Είναι δυνατόν να θες να δώσεις τόσα λεφτά και να μην έχεις Google services? 4
avac Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, και κάτι τελευταίο Huawei mate 20 pro η samsung s20?
osfp1978 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Στις 27/5/2020 στις 9:55 ΜΜ, avac είπε Καλησπέρα σε όλους είχα πριν λίγες μέρες το mate 20 pro και το έδωσα για να πάρω το Huawei p40 αλλά έμαθα ότι δεν έχει playstore της google και γενικώς εφαρμογές google 1. μπορούμε να κάνουμε συγχρονισμό για της επαφές και σελιδοδεικτες από gmail? 2. μπορούμε να βρούμε όλες τις εφαρμογές η το playstore της Huawei δεν της έχει όλες? 3. εσείς θα το αγοράζατε, η όχι ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Φιλε μου δες αυτο το βιντεο.. Και θα δεις οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο να αγορασεις καποιο huawei χωρις τα google services. Τωρα για καποιους εδω που βγαζουν σπυρακια αν ακουσουν huawei/honor απλα ξυδι...... 1
georgerapp Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) βρε κοψε κατι !!!! λες και ειναι ομαδες . αδελφε εμπα στο my phone στο νημα της συσκευης και μιλα κατευθειαν με κατοχους που .....περνανε δυσκολα με το να καταφερουν να δουλεψουν ειδοποιησεις σε βασικα apps. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από georgerapp 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, osfp1978 είπε Φιλε μου δες αυτο το βιντεο.. Και θα δεις οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο να αγορασεις καποιο huawei χωρις τα google services. Τωρα για καποιους εδω που βγαζουν σπυρακια αν ακουσουν huawei/honor απλα ξυδι...... δηλαδη, για να καταλαβω...αγορασες εσυ κινητο χωρις google services?
koutsis Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, osfp1978 είπε Φιλε μου δες αυτο το βιντεο.. Και θα δεις οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο να αγορασεις καποιο huawei χωρις τα google services. Τωρα για καποιους εδω που βγαζουν σπυρακια αν ακουσουν huawei/honor απλα ξυδι...... Φιλε μου αν εσυ θελεις να παρεις κινητό χωρις google services ειναι δικο σου πρόβλημα. Μην παίρνεις κι αλλους ομως στο λαιμό σου !
osfp1978 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορουμε και χωρις google.....παντα βεβαια δια της πλαγιας οδου..... 5 ώρες πριν, georgerapp είπε βρε κοψε κατι !!!! λες και ειναι ομαδες . αδελφε εμπα στο my phone στο νημα της συσκευης και μιλα κατευθειαν με κατοχους που .....περνανε δυσκολα με το να καταφερουν να δουλεψουν ειδοποιησεις σε βασικα apps. Αγαπητε ειναι τσεκαρισμενο εδω στο σαιτ το κυμα υπερ της xiaomi..... 3 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε δηλαδη, για να καταλαβω...αγορασες εσυ κινητο χωρις google services? Οταν μιλανε οι ειδικοι οι αλλοι...... Σε πολλα σαιτ παιζουν τροποι για να υπερπηδησεις το μπλοκ του "πλανηταρχη" 12 λεπτά πριν, koutsis είπε Φιλε μου αν εσυ θελεις να παρεις κινητό χωρις google services ειναι δικο σου πρόβλημα. Μην παίρνεις κι αλλους ομως στο λαιμό σου ! Στο λαιμο μου δεν παιρνω κανεναν,ο καθενας παιρνει οτι θελει.Αντιθετως καποιοι αλλοι εδω μεσα παιρνουν στο λαιμο τους αλλους με την επιμονη τους σε συγκεκριμενα μοντελα,λες και δεν υπαρχουν αλλες συσκευες.Και η google δεν ειναι το τελος του κοσμου...... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από osfp1978
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Μπορουμε και χωρις google.....παντα βεβαια δια της πλαγιας οδου..... Αγαπητε ειναι τσεκαρισμενο εδω στο σαιτ το κυμα υπερ της xiaomi..... Οταν μιλανε οι ειδικοι οι αλλοι...... Σε πολλα σαιτ παιζουν τροποι για να υπερπηδησεις το μπλοκ του "πλανηταρχη" Στο λαιμο μου δεν παιρνω κανεναν,ο καθενας παιρνει οτι θελει.Αντιθετως καποιοι αλλοι εδω μεσα παιρνουν στο λαιμο τους αλλους με την επιμονη τους σε συγκεκριμενα μοντελα,λες και δεν υπαρχουν αλλες συσκευες.Και η google δεν ειναι το τελος του κοσμου...... Ναι , καλα όλα αυτά. ΕΣΥ αγόρασες κινητό χωρίς Google Services? Δεν απαντάς...η εγω δέν το είδα κάπου
osfp1978 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Ναι εχω το p40 E.....συν αλλες τρεις συσκευες με google services της huawei.....Ολα τρεχουν αψογα......
georgerapp Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 φιλε μου δε ξερω εαν το site (οι χρηστες) ειναι υπερ xiaomi αλλα με εμενα μιλας με εναν δεινοσαυρο , με ενα χρηστη που ανηκει σε ενα κλειστο κλαμπ οικογενειακο με sony !!!!!!! επισης δεν λεω οτι ναναι , παιδια στο myphone που εχει νημα για την συσκευη δεν περνανε καλα , προσπαθουν και αποτελεσμα δεν εχουν δει . ξανα λεω ενα 8pro φανταζει ιδανικο αυτη τη στιγμη στην ελιτ των κινητων . μακαρι να μην υπηρχε το ban , η huawei δινει απο καμερες μεχρι μπαταριες καλες , ειναι premium πακετα .
osfp1978 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγω ημουν sonακιας απο καταβολης κινητης πρωτα σαν ericsson και η συνεχεια γνωστη.....Αλλα πλεον με τα huawei τα τελευταια 5 χρονια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σε αρκετες συσκευες οχι ομως ναυαρχιδες καθως δεν εχω την οικονομικη δυνστοτητα να αποκτησω...... Οι χρηστες που δινουν συμβουλες εδω στο ινσομνια ειναι φως φαναρι οτι απορριπτουν καθε τι διαφορετικο απο χιαομι.....δεν λεω οτι ειναι κακες συσκευες αλλα ας τους πει καποιος οτι ΔΕΝ ειναι για ολες τις αναγκες και οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αλλες συσκευες ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΕΣ ή και ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ απο αυτα. Οταν καποιος εχει προβλημα με χιαομι ολοι αυτοι (πλυν ελαχιστων εξαιρεσεων) κανουν τουμπεκι..... Το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι η χιαομι εχει κατηγορηθει ουκ ολιγες φορες οτι παρακολουθει παραπανω προσωπικα δεδομενα απ οσα πρρπει σε servrers σε υποπτες χωρες,χωρις καν να διαψευσει τα δημοσιευματα..... Εγω παντως εως τωρα χρησιμοποιω τις εφαρμογες μου facebook,youtube και αλλες χωρις προβλημα.... Εν τω μεταξυ η λιστα των διαθεσιμων εφαρμογων στο huawei app gallery διαρκως και μεγαλωνει...... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από osfp1978
georgerapp Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Εχουν θεμα με ειδοποίησεις ξερω , δεν έρχονται . Δεν την εχω την συσκευή . Απο όσα διαβάζω στο νημα της διότι ενδιαφέρεται ενας φίλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα