kostas56784 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 γεια σας στην γειτονιά μου δεν υπάρχει διαθεσιμοτητα εδώ και δυο χρονιά έχω απελπιστεί επειδη είμαι με τηλεργασία τώρα χωρίς ίντερνετ και παίρνω μια κάρτα την ήμερα ο ΟΤΕ δεν είναι υποχρεωμένος να μου φέρει γραμμή άμα κάνω καταγγελια στον εεττ τι θα γίνει επειδη η vodafone κάθε φορά που τους παίρνω τηλέφωνο να τους ρωτήσω άμα έχει διαθεσιμότητα μου λέει ότι έχει adsl και vdsl τι μπορω να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δηλαδη θες να κανεις καταγγελια γιατι δεν εχεις VDSL αλλα μονο ADSL??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas5678 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, sarpan είπε Δηλαδη θες να κανεις καταγγελια γιατι δεν εχεις VDSL αλλα μονο ADSL??? Δεν έχω τίποτα στο τηλέφωνο μου λένε ότι υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 27 minutes ago, kostas5678 said: Δεν έχω τίποτα στο τηλέφωνο μου λένε ότι υπαρχει Μπέρδεψες τα topics/accounts κι απάντησες με το 2o? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Στις 27/5/2020 στις 7:02 ΜΜ, kostas56784 είπε γεια σας στην γειτονιά μου δεν υπάρχει διαθεσιμοτητα εδώ και δυο χρονιά έχω απελπιστεί επειδη είμαι με τηλεργασία τώρα χωρίς ίντερνετ και παίρνω μια κάρτα την ήμερα ο ΟΤΕ δεν είναι υποχρεωμένος να μου φέρει γραμμή άμα κάνω καταγγελια στον εεττ τι θα γίνει επειδη η vodafone κάθε φορά που τους παίρνω τηλέφωνο να τους ρωτήσω άμα έχει διαθεσιμότητα μου λέει ότι έχει adsl και vdsl τι μπορω να κάνω; Υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα