Dev1l Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Έχω μια καρέκλα που είχα αγοράσει από το ebay πριν 1,5 χρόνο, εν τέλη μου βγήκε μάπα το καρπούζι, πολύ μαλακή, τα μαξιλάρια της έγιναν ένα με το σίδερο, χάλασε και ο μηχανισμός της οπότε πάει για πέταμα, επειδή δεν θέλω να ξανακάνω ένα τέτοιο πείραμα θα ήθελα την βοήθεια σας ώστε να μπορέσω να πάρω μια της προκοπής. Είμαι βαρύς (130kg), το ύψος μου είναι 1,80 περίπου, οπότε θέλω πολύ "χώρο" στον πισινό μου, επειδή το γραφείο είναι ψηλό σχετικά θέλω κάποια που να σηκώνεται αρκετά πάνω, να είναι στιβαρή, να σηκώνει παραπάνω βάρος από ότι είμαι, να είναι άνετη για ταινιούλα ας πούμε που βλέπω ώρες ώρες και γενικά ξεκούραστη για αρκετά sesions βραδινά. Έχω budget 250€ (260€ δεδομένου οτι θα φάμε μεταφορικά κανά 10άρικο περίπου). Είδα κάποια reviews σχετικά με την Anda Seat AD12XL V2 Black (φώτο παρακάτω) που έχει σχεδόν όσα θέλω. Έχετε υπόψιν σας κάτι καλύτερο ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και την διάθεσή σας να ασχοληθείτε!
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 και εγω προς αυτην κοιταζα μιας και λεει πως σηκωνει μεχρι 180κιλα οποτε στα 130κιλα που εισαι θα εισαι ανετος πιστευω πως σε αυτα τα χρηματα ειναι μονοδρομος 1
grivalodon Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Και εγω 1.90, 130 κιλα ειμαι, με κατεδαφισαν οι πανελληνιες, θελουμε διαιτα και οι δυο μας χαχα.... Εχω απο τα μεσα του 2018 αυτην https://www.e-shop.gr/genesis-nfg-1576-trit-500-rgb-gaming-chair-black-p-PER.759222 Αν και λεει μεχρι 120, με σηκωνει καλα. Βεβαια θα σου προτεινα να παρεις καποια που λεει οτι σηκωνει 130 απλα για να εισαι σιγουρος. Τσεκαρε στο eshop τις genesis καρεκλες, η ποιοτητα τους δεν ειναι φτηνιαρικη και τις εχουν συνεχως σε προσφορα.
Dev1l Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, grivalodon είπε Και εγω 1.90, 130 κιλα ειμαι, με κατεδαφισαν οι πανελληνιες, θελουμε διαιτα και οι δυο μας χαχα.... Εχω απο τα μεσα του 2018 αυτην https://www.e-shop.gr/genesis-nfg-1576-trit-500-rgb-gaming-chair-black-p-PER.759222 Αν και λεει μεχρι 120, με σηκωνει καλα. Βεβαια θα σου προτεινα να παρεις καποια που λεει οτι σηκωνει 130 απλα για να εισαι σιγουρος. Τσεκαρε στο eshop τις genesis καρεκλες, η ποιοτητα τους δεν ειναι φτηνιαρικη και τις εχουν συνεχως σε προσφορα. Οτι θέλουμε δίαιτα είναι σιγουράκι, φαίνεται και καλή η τιμούλα της αλλά δεν ξέρω αν θέλω να επενδύω κάθε 1,5 χρόνο σε καρέκλες, αυτή από ότι φαίνεται πουλάει λόγο RGB και όχι λόγο της πρακτικότητας και της αντοχής της. Πείραμα δεν θέλω να κάνω να πω την αλήθεια, οπότε και κατέληξα στην anda seat λόγο οτι κάνει τικ όλα τα κουτάκια. Υδραυλικός Ανυψωτήρας 4ης κλάσης Μέγεθος ΧL Ρυθμιζόμενος Βραχίονας 4D Μαξιλάρια 1 Μεγάλο + 1 Μεσαίο Μέγιστο Φορτίο 180 Kg Breathable PVC Leather 525mm το κατώτατο ύψος και 585mm το ανώτατο ύψος καθίσματος, βολεύει που έχω και ψηλό γραφείο. Σε ευχαριστώ πολύ όμως για τον χρόνο σου και την βοήθειά σου. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από Dev1l 1
grivalodon Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Στις 28/5/2020 στις 3:37 ΜΜ, Dev1l είπε Οτι θέλουμε δίαιτα είναι σιγουράκι, φαίνεται και καλή η τιμούλα της αλλά δεν ξέρω αν θέλω να επενδύω κάθε 1,5 χρόνο σε καρέκλες, αυτή από ότι φαίνεται πουλάει λόγο RGB και όχι λόγο της πρακτικότητας και της αντοχής της. Πείραμα δεν θέλω να κάνω να πω την αλήθεια, οπότε και κατέληξα στην anda seat λόγο οτι κάνει τικ όλα τα κουτάκια. Υδραυλικός Ανυψωτήρας 4ης κλάσης Μέγεθος ΧL Ρυθμιζόμενος Βραχίονας 4D Μαξιλάρια 1 Μεγάλο + 1 Μεσαίο Μέγιστο Φορτίο 180 Kg Breathable PVC Leather 525mm το κατώτατο ύψος και 585mm το ανώτατο ύψος καθίσματος, βολεύει που έχω και ψηλό γραφείο. Σε ευχαριστώ πολύ όμως για τον χρόνο σου και την βοήθειά σου. Την εχω σε κοκκινο μαυρο την Genesis καρεκλα αλλα και παλι πολυ καλη η επιλογη σου, σου ευχομαι να την ευχαριστηθεις! 1
rudd-o Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) και εγώ επειδή έχω ανεβάσει κυβικά :p έψαχνα καρέκλα και πριν ακόμα γίνουν μόδα 2015-2016 κατέληξα https://www.plaisio.gr/work-karekla-gaming-bucket-black_2050048 βεβαία την τσίμπησα ένα 90αρι από mall σαν εκθεσιακή επειδή δεν πολυφεύγανε και μέχρι τώρα τις βλέπω από 140 έως 210 που έχουν σήμερα . η μόνη μοντα που της έκανα είναι ο σταυρός με της ρόδες . είναι πλαστικούρα . μιας και όλες είναι ίδιες βρήκα από σκρουτζομαγαζο με μεταλλική και την ταίριαξα από τότε μόνο μπουκάλα(αμορτισερ) κάθε 2 χρόνια. Αρνητικό η δερματίνη που καίγετε. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από rudd-o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα