BabisTs Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα θέμα που αφορά τους κατόχους αλλά και του επικειμενους αγοραστές των Intel 10th gen series....Ποστάρουμε διαφορα settings τόσο σε στοκ αλλά όσο και σε oc σε cpu/mobo αλλά και ram που μπορεί να είναι χρήσιμα..... Απορίες για μητρικές Z490 αλλά και τα υπολοιπα chipset του lga 1200 που θα βγουν αλλά και διάφορες συμβατοτητες / ασυμβατοτητες που μπορεί να μας απασχολουν.... Εδώ η 10th gen series..... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από BabisTs 3
CometRyzen Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Υπάρχει κάτοχος? Εμένα είναι στη μεταφορική, μετράω?
BabisTs Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Απόκρυψη περιεχομένων Υπάρχει κάτοχος? Εμένα είναι στη μεταφορική, μετράω? Νομίζω πως θα υπάρξουν αρκετοί μιας και καλύπτει όλους τους 10th gen series..... Οχι μονο τους κορυφαίους.... Εγώ π.χ. θα ποσταρω το επόμενο διάστημα που θα έρθουν τα πραγματα...... Ευπρόσδεκτοι όλοι και να κρατηθεί το νημα σε χαλαρούς ρυθμούς.
malakudi Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Τι κοινό μπορεί να έχει ο owner του 10400F με αυτόν του 10900K; Άκυρο νήμα. Επιπλέον ο mod ανέφερε ότι δε θα επιτρέψει ξανά owner's threads, όποιος θέλει ανοίγει club και κάνει το moderation ο owner του club.
CometRyzen Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, BabisTs είπε Νομίζω πως θα υπάρξουν αρκετοί μιας και καλύπτει όλους τους 10th gen series..... Οχι μονο τους κορυφαίους.... Εγώ π.χ. θα ποσταρω το επόμενο διάστημα που θα έρθουν τα πραγματα...... Ευπρόσδεκτοι όλοι και να κρατηθεί το νημα σε χαλαρούς ρυθμούς. Εχεις παραγγείλει? Νομίζω θα αργήοσυν οι Apex, πάνε για Ιούλιο? Την dark την έχεις κοιτάξει καθόλου? Λένε οτι θα είναι >> apex σε memory OC (λόγω 10 layer PCB) 1
BabisTs Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, malakudi είπε Τι κοινό μπορεί να έχει ο owner του 10400F με αυτόν του 10900K; Άκυρο νήμα. Επιπλέον ο mod ανέφερε ότι δε θα επιτρέψει ξανά owner's threads, όποιος θέλει ανοίγει club και κάνει το moderation ο owner του club. Κάπου πρεπει να παραθετουμε και τις απορίες μας πιστευω σε ένα τέρμα καθαρό thread..... 4 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Εχεις παραγγείλει? Νομίζω θα αργήοσυν οι Apex, πάνε για Ιούλιο? Την dark την έχεις κοιτάξει καθόλου? Λένε οτι θα είναι >> apex σε memory OC (λόγω 10 layer PCB Καλες και οι evga όπως παντα για μένα..... Απλά κοιτάω την apex και την ace αν παρα αργήσει η apex...... Ωστόσο το μεγαλυτερο θέμα είναι στην διαθεσιμότητα του 10900Κ box και όχι των μητρικών για μενα Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από BabisTs
CometRyzen Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Ποιο boxed, και οι tray εξαφανιστηκαν. Στο caseking παίζει να πήρα τον τελευταίο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Sorry, αλλά όποιος θέλει topic για owners, εδώ https://www.insomnia.gr/clubs/ Start a Club και θα έχει και "πόρτα" ώστε να μην γράφουν άτομα που δεν έχουν Comet-Lake, αφού θα μπορείτε να δέχεστε όσους αποδεικνύουν ότι είναι κάτοχοι. Έκανα το λάθος με το extra topic για τις Navi, δεν το ξανακάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις