tzitzikas2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρά. έχω το Huawei Y6 2017 και χρησιμοποιώ τους χάρτες Google. αντιμετωπίζω το τελευταίο το εξής πρόβλημα με την εφαρμογή: αφού βάλω τον προορισμό (χωρίς σύνδεση) και πατήσω έναρξη, δεν εμφανίζεται η μπλε γραμμή της διαδρομής πάνω στο χάρτη ώστε να είναι εύκολη η πλοήγηση. εμφανίζονται μόνο κάποια λευκά βελάκια στα σημεία που πρέπει να στρίψω, αλλα είναι σχεδόν δύσκολα να τα δεις, ιδίως με ήλιο. οποτε καταλαβαίνετε οτι είναι πολύ δύσκολη η πλοήγηση. Μερικές φορές εμφανίζεται η μπλε γραμμή μόλις επιλέξω μια διαδρομή, αλλά λίγες φορές. Παλιά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Να σημειώσω οτι η εσωτερική μνήμη του κινητού (16GB) έχει φρακάρει απο τα updates των εφαρμογών, με αποτέλεσμα να είναι πάντα μεταξύ 95-100% γεμάτη. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Ειχα στείλει και feedback μέσω της εφαρμογής στις αξιολογήσεις, αλλα δεν μου απάντησαν. Εχετε καμια ιδέα πως θα διορθωθεί? ευχαριστώ! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από tzitzikas2
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Κανε ένα καθαρισμό στην cache των εφαρμογών ώστε να έχεις χωρο και βάλε δεδομένα κατά την πλοήγηση,θα σου βγάλει την μπλε γραμμη 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα