Fan Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις αγόρασα μία 50' ιντσών τηλεόραση και έκανα λάθος στο ότι χωρούσε στο έπιπλο που έχω (τα πόδια της είναι ακριβώς στην άκρη της τηλεόρασης και κρέμονται). Επειδή δεν γίνεται να αλλάξει όλη η σύνθεση του επίπλου, υπάρχει περίπτωση να την επιστρέψω στο κατάστημα; Ουσιαστικά απλώς την έβγαλα από το κουτί της, δεν έχω πειράξει κάτι άλλο. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από Fan
thanasis00 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μπορείς να πάρεις επιτραπέζια βάση για τη τηλεόραση, κάτι σαν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/16976035/F-U-TM6402.html
dalain Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 δεν εχεις την δυνατοτητα να την κρεμασεις στον τοιχο;
villasg Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Σε αντιστοιχη περιπτωση εγω πηγα σε ενα ξυλαδικο ( φτιαχτο μονος σου) και πηρα ενα ξυλο κατα 20 ποντους πιο μεγαλο μηκος , εκανα μια τρυπα στο κεντρο και μια στο κεντρο του καπακιου του επιπλου το εβαλα απο πανω και εβαλα και μια περαστη βιδα ( εχουν στο φτιαχτο μονος σου για επιπλα ) και ειναι οκ
Fan Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Επιτραπέζια βάση δεν με ενδιαφέρει. Σκέφτηκα και εγώ να αγοράσω ένα μεγαλύτερο ξύλο για να το βάλω στο έπιπλο, αλλά είναι πολύ καλό και δεν ξέρω εάν θα ταιριάξει το χρώμα και η ποιότητα, ενώ σίγουρα θα έχει ένα κόστος εάν πάρεις κάτι πολύ καλό. Στον τοίχο είναι η τελευταία λύση, εάν κάνω μία αναδιαρρύθμιση του χώρου. Συν ότι πρέπει να αγοράσω και την επιτοίχια βάση. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν πρόσεξα την ακριβή απόσταση των ποδιών. Εν τω μεταξύ πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και μου έλεγαν ιστορίες για αγρίους, ότι δεν μπορεί να γίνει επιστροφή γιατί άνοιξα το κουτί και ακούμπησα την τηλεόραση. Ουσιαστικά το μόνο που έκανα είναι να τη βγάλω από τη συσκευασία και να δω τις τρύπες για τα πόδια.
villasg Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Fan είπε Επιτραπέζια βάση δεν με ενδιαφέρει. Σκέφτηκα και εγώ να αγοράσω ένα μεγαλύτερο ξύλο για να το βάλω στο έπιπλο, αλλά είναι πολύ καλό και δεν ξέρω εάν θα ταιριάξει το χρώμα και η ποιότητα, ενώ σίγουρα θα έχει ένα κόστος εάν πάρεις κάτι πολύ καλό. Με μια φωτο απο το επιπλο θα βρεις ακριβως το ιδιο , θα στο φτιαξουν γυρω γυρω με ταινια στο χρωμα του και ολα αυτα πολυ φτηνα
Fan Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, villasg είπε Με μια φωτο απο το επιπλο θα βρεις ακριβως το ιδιο , θα στο φτιαξουν γυρω γυρω με ταινια στο χρωμα του και ολα αυτα πολυ φτηνα Θα κάνω μία ερώτηση προς τα εκεί, αλλά μάλλον με βλέπω για τοίχο. Για τι τιμή μιλαμε όμως; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από Fan
villasg Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Fan είπε Για τι τιμή μιλαμε όμως; 15-20€ , εγω το εκανα στο https://ftiaxtomonosou.gr/ 1
mar10s Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 βαλε τα ποδια αναποδα... αλλα θα χρειαστει να κοψεις τον οδηγο που εχουν τα ποδαρακια
The_Judas Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλές οι λύσεις που προτάθηκαν αλλά μην κοιτάς μόνο το μήκος. Το έπιπλο είσαι σίγουρος ότι αντέχει το βάρος της τηλεόρασης; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από The_Judas
Fan Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Τελικά μπήκε τοίχο, αν και με παίδεψε λίγο. Τώρα που τη συνήθισα μου φαίνεται καλύτερα στον τοίχο, απορώ γιατί ήμουν αρνητικός πιο πριν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα