Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akarthis είπε

Αν απευθυνεσαι σε εμενα, δεν εχω ιδεα.

Ναι, καινουργιο το πηρα και το ξερω το αυτοκινητο. Δεν εχει τρακαριστει ποτε(μονο κατι γρατζουνιες στη πορτα που ειχα βρει απο αγνωστους και την αλλαξαν).

Είτε βενζίνη(1.6 cc) είναι είτε πετρέλαιο (1.8 cc) οι κινητήρες αυτοί είναι της Mercedes. 

• Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akarthis είπε

Αν απευθυνεσαι σε εμενα, δεν εχω ιδεα.

Ναι, καινουργιο το πηρα και το ξερω το αυτοκινητο. Δεν εχει τρακαριστει ποτε(μονο κατι γρατζουνιες στη πορτα που ειχα βρει απο αγνωστους και την αλλαξαν).

γενικα κανω την ερωτηση μηπως ξερει καποιος, τα βανακια ειχαν 1600 μηχανες και ειναι ζημιαρικες, renault οι μηχανες, δεν ξερω αυτο τι μηχανη εχει αν και δεν πρεπει να εχει προβλημα γιατι και μεταξονιο μικρο, και μικρο βαρος και το ξερεις οπως προαναφερεις

Μόλις τώρα, thanasisxask είπε

Είτε βενζίνη(1.6 cc) είναι είτε πετρέλαιο (1.8 cc) οι κινητήρες αυτοί είναι της Mercedes. 

απαντησαμε την ιδια στιγμη, δεν ειμαι σιγουρος για το 1,6 πετρελαιο

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

8.500€ έδωσες το ροκο? Μου φαίνονται ελάχιστα τα χρήματα.. πολλά χλμ μήπως? Το δικό μου το έδωσα προχθές σχεδόν στα διπλά.

8500 το ειχα πλανο και τελικα το εδωσα 8000 σε εμπορο

Ειχε σχεδον 160.000 χιλιομετρα, 

Αν εκανα υπομονη και του εδινα ενα 400ρι ( επισκευη μια γρατζουνια, βαφη προφυλακτηρα και ουρανο) θα το πουλαγα κοντα στα 8900-9000 με βαση παρομοια που βλεπω στο car

Εσυ με ποσα χιλιομετρα το εδωσες? πολλα εξτρα?

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, imr είπε

8500 το ειχα πλανο και τελικα το εδωσα 8000 σε εμπορο

Ειχε σχεδον 160.000 χιλιομετρα, 

Αν εκανα υπομονη και του εδινα ενα 400ρι ( επισκευη μια γρατζουνια, βαφη προφυλακτηρα και ουρανο) θα το πουλαγα κοντα στα 8900-9000 με βαση παρομοια που βλεπω στο car

Εσυ με ποσα χιλιομετρα το εδωσες? πολλα εξτρα?

Ναι σχεδόν τα πάντα από έξτρα. Μοντέλο 2011, 67.000χλμ και αρκετή βελτίωση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bezan είπε

γενικα κανω την ερωτηση μηπως ξερει καποιος, τα βανακια ειχαν 1600 μηχανες και ειναι ζημιαρικες, renault οι μηχανες, δεν ξερω αυτο τι μηχανη εχει αν και δεν πρεπει να εχει προβλημα γιατι και μεταξονιο μικρο, και μικρο βαρος και το ξερεις οπως προαναφερεις

Ο κινητήρας της Renault που χρησιμοποιεί σε αυτά η Mercedes είναι ο OM607 στα 1.5 λίτρα, ο οποίος πρέπει να κυκλοφορεί περίπου 20 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος. Για ποια βαν λες; 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gatilaras είπε

Ο καθεις στο αυτοκινητο του μπορει να βαλει οτι θελει. Ωφειλεις να τα αναφερεις στα χαρακτηριστικα ειτε νοιαζει τους υποψηφιους αγοραστες ειτε οχι. Απο 'κει και περα καποιους τους νοιαζει το αυτοκινητο που θα παρουν να στεκεται στο δρομο με αναρτηση,λαστιχα κλπ της προκοπης και αλλους απλα δεν τους ενδιαφερει αλλα οταν υπαρχουν καποια εξτραδακια που σου προσφερουν καποια + στην οδηγικη εμπειρια και καποια οικονομια στην συντηρηση σε βαθος χρονου πιστευω αξιζουν την προσοχη. Και εγω στο starlet εβαλα λαστιχα michelin και αναρτηση kyb gas-a-just πισω και kyb agx μπροστα και εχω αλλαξει τα σινεμπλοκ ολα με powerflex κιτρινα απο δικο μου γουστο. Μονο κ μονο αυτα υπερβαινουν την αξια του αυτοκινητου αλλα σε καποιον που θα το π.χ. για μετατροπη μετρανε αυτα,σε καποιον που θα το παρει για χωραφια απλα οταν ερθει η ωρα θα ζητησει τα ιδια γιατι θα μεινει ευχαριστημενος(ειναι ψηλωμενο 1μιση ποντο μπροστα και 3μιση πισω) 

Τα αναφέρεις, αλλά σε τέτοιο εύρος τιμών λίγοι θα ενδιαφέρονται και όπως γράφτηκε πιο πίσω, μην νομίζεις ότι θα πάρεις το κάτι παραπάνω λόγο αυτών, εκτός και αν πέσεις στο 1 άτομο που το ενδιαφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Ναι σχεδόν τα πάντα από έξτρα. Μοντέλο 2011, 67.000χλμ και αρκετή βελτίωση.

Ε μια χαρα, σχεδον καινουργιο το δικο σου

Το ειχες παραπανω απο 1ο σταδιο? Συνηθως αυτα τα λεφτα δεν τα παιρνεις σε πωληση

Επεξ/σία από imr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Ο κινητήρας της Renault που χρησιμοποιεί σε αυτά η Mercedes είναι ο OM607 στα 1.5 λίτρα, ο οποίος πρέπει να κυκλοφορεί περίπου 20 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος. Για ποια βαν λες; 

τα βιτο βιανο που ειχε βγαλει απο το 2016 η 2017 κ μετα, ειχαμε ενα στην προιγουμενη εταιρια, δεν θυμαμαι κωδικο μοτερ αλλα ρενο ηταν, 1,6, κριμα στο μοτερ για τετοιο αυτοκινητο

OM 622 DE 16 LA αυτο το μοτερ

Επεξ/σία από bezan
προσθηκη κειμενου
Δημοσ.
1 ώρα πριν, qwerty99 είπε

Εμένα μου το είχαν κλέψει το καπάκι. Και ξέρω και άλλους που για κάποιο λόγο χάθηκε το καπάκι σε συνεργείο.
Και φαντάζομαι θα υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι, οπότε δεν είναι λογική αυτή...

Βασικό στοιχείο είναι να βάζεις +(500-1000) στην αρχική τιμή, αφού είναι καλοσυντηρημένο και θα υπάρξει ενδιαφέρον, και το ρίχνεις στο τελικό παζάρι.

Σε μάντρα το σκοτώνεις συνήθως. Σε αγορά καίνουργιου αυτοκινήτου τα ίδια (με αντιπροσωπεία).

Εγώ τελικά προτίμησα να το δώσω σε συγγενή να το αναλάβει πλήρως, του έδωσα τα ίδια χρήματα που θα έπαιρνε (έπεφτε) ο μαντράς, αλλά μείνανε στην οικογένεια τουλάχιστον.

Μπορει, και γιαυτο τον λογο θα πρέπει να το αντικαθιστούμε..... εγω σαν αγοραστης θα συμπεράνω ότι έμεινε το όχημα, ολλα τα αλλα.......... είναι σαν να λες για αυτοκίνητο 10ετιας ότι είναι σαν καινούργιο!!!!!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, bezan είπε

Οι 1.6 της Renault δεν μπαίνανε στην A-Class.

Επίσης σε Renault και Nissan που μπαίνουν έχω ακούσει τα καλύτερα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Δε διαφωνώ. Όταν όμως μου ζητάνε να το πάω για έλεγχο από Κηφισιά στην Ανάβυσσο κάπως πρέπει να διασφαλιστώ ότι δεν είναι απλά μαλα*** αεριτζης ο άλλος Να φάω εξαιτίας του 3 ώρες στο δρόμο συν τις βενζίνες. Εν τελεί το πήρε βέβαια (μιλάμε για το σωτήριον έτος 2009). 
στο τωρινό που έδωσα απλά τους έλεγα αφού το είχαν δει να είναι σίγουροι ότι το θέλουν και ότι πάω όπου θέλουν για έλεγχο σε απόσταση έως 10χλμ (20 δηλαδή μετ επιστροφής). 

Από την άλλη όμως, ο αγοραστής πως θα διασφαλιστεί ότι δεν θα χάσει την προκαταβολή που θα δώσει? Μην ξεχνάς ότι η πιο συνηθισμένη απάτη είναι να εισπράττεται προκαταβολή, η οποία δεν επιστρέφεται ποτέ παρόλο που δεν γίνεται αγοραπωλησία.

Τώρα για την συγκεκριμένη περίπτωση που περιγράφεις το θέμα αλλάζει, τα 100+ χιλιόμετρα από Κηφισιά έως Ανάβυσσο και πίσω είναι κανονικό ταξίδι, δεν είναι απλά μετάβαση σε συνεργείο για έλεγχο, χώρια το πήξιμο από την κίνηση. Σε τέτοια περίπτωση - αν συμφωνείς να κάνεις τέτοια αγγαρεία - μια χαρά μπορείς να ζητήσεις ένα 50άρι ας πούμε για τα έξοδα σου και τον κόπο σου, αλλά όχι σαν προκαταβολή.

• Like 3
Δημοσ.

εγω παλι αντιθετης αποψης ειμαι δυστιχως, με το παλιο βαν της εταιριας 2,2 με τα 163 νομιζω αλογα, γαιδαρος ο κινητηρας, με εμενα μονο ειχε κανει 170000 σε 3 χρονια και δεν εβγαλε τιποτα και δεν με κρεμασε ποτε, και ακομα συνεχιζει να λειτουργει οπως λειτουργουσε εχοντας πανω στο κοντερ 500,000 βαλε χιλιομετρα. τα νεα βιτο που εβγαλαν με τα 1,6 τα ειχαμε καθε δευτερο μηνα συνεργειο, και μονιμα τα ακροφυσια προβλημα (θα μ πεις μπορει να ειναι τα πετρελαια μας) αλλα πονοκεφαλος μεγαλος. στα μικρα τωρα μπορει να ειναι πολυ καλυτερα μιας και δεν τραβανε οσο ζορι τραβανε στα μεγαλα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bezan είπε

εγω παλι αντιθετης αποψης ειμαι δυστιχως, με το παλιο βαν της εταιριας 2,2 με τα 163 νομιζω αλογα, γαιδαρος ο κινητηρας, με εμενα μονο ειχε κανει 170000 σε 3 χρονια και δεν εβγαλε τιποτα και δεν με κρεμασε ποτε, και ακομα συνεχιζει να λειτουργει οπως λειτουργουσε εχοντας πανω στο κοντερ 500,000 βαλε χιλιομετρα. τα νεα βιτο που εβγαλαν με τα 1,6 τα ειχαμε καθε δευτερο μηνα συνεργειο, και μονιμα τα ακροφυσια προβλημα (θα μ πεις μπορει να ειναι τα πετρελαια μας) αλλα πονοκεφαλος μεγαλος. στα μικρα τωρα μπορει να ειναι πολυ καλυτερα μιας και δεν τραβανε οσο ζορι τραβανε στα μεγαλα

Ίσως να φταίει που τα πείραξε η Mercedes για να τα κάνει πιο αποδοτικά (περισσότερα άλογα με λιγότερους ρύπους), δεν ξέρω...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Ε μια χαρα, σχεδον καινουργιο το δικο σου

Το ειχες παραπανω απο 1ο σταδιο? Συνηθως αυτα τα λεφτα δεν τα παιρνεις σε πωληση

Το είχα full ότι παίρνει αλλά με απείραχτο μοτέρ και τούρμπο. Εννοείται ότι δεν τα παίρνεις πίσω τα χρήματα δυστυχώς αλλά δεν το μετανιώνω..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Από την άλλη όμως, ο αγοραστής πως θα διασφαλιστεί ότι δεν θα χάσει την προκαταβολή που θα δώσει? Μην ξεχνάς ότι η πιο συνηθισμένη απάτη είναι να εισπράττεται προκαταβολή, η οποία δεν επιστρέφεται ποτέ παρόλο που δεν γίνεται αγοραπωλησία.

Τώρα για την συγκεκριμένη περίπτωση που περιγράφεις το θέμα αλλάζει, τα 100+ χιλιόμετρα από Κηφισιά έως Ανάβυσσο και πίσω είναι κανονικό ταξίδι, δεν είναι απλά μετάβαση σε συνεργείο για έλεγχο, χώρια το πήξιμο από την κίνηση. Σε τέτοια περίπτωση - αν συμφωνείς να κάνεις τέτοια αγγαρεία - μια χαρά μπορείς να ζητήσεις ένα 50άρι ας πούμε για τα έξοδα σου και τον κόπο σου, αλλά όχι σαν προκαταβολή.

Πάντα με κατάθεση και αιτιολογία προκαταβολή αγοράς τάδε πινακίδας ΙΧ... Καλά εκείνο ήταν καφρίλα 3 ώρες μόνο οδήγηση... ε για να αποκλεισεις αυτές τις περιπτώσεις θέλεις ασήμαντη προκαταβολή τύπου 50-100€ θεωρώ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...