Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω τωρα που πουλησα το scirocco τελικα κατεληξα να το δωσω σε εμπορα

Το ειχα αρχικη τιμη 9100, μετα απο λιγο το εριξα στα 8700

Απειρα μυνηματα για ανταλαγες, απο 4λιτρα tuareg μεχρι scouter

1 ζητησε ελεγχο, ηταν και ο πρωτος που με πηρε οποτε το πηγα 15 χιλιομετρα σε δικο του συνεργειο. Δεν βρηκε κατι σοβαρο αλλα τελικα το μετανιωσε γιατι δεν επεφτα στην τιμη.

Ολοι οσοι με πηραν τηλεφωνο ζητησαν παζαρι, μολις τους ελεγα τελικη τιμη 8500 και αν ειναι πιο κατω δωσω σε μαντρα για 8000 εφευγε το ενδιαφερον.

Τελικα εχασα περιπου 500 ευρω απο οτι θα το πουλουσα μονος μου καποια στιγμη αλλα κερδισα σε ηρεμια . 

• Like 7
  • Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

3. Οχήματα που δεν έχουν το καπακι οπου βιδώνει ο ανταπτορας που το ανεβάζει στο όχημα τις οδικής βοήθειας....... υποδηλώνει ξεκάθαρα ότι έμεινε στον δρόμο......

Εμένα μου το είχαν κλέψει το καπάκι. Και ξέρω και άλλους που για κάποιο λόγο χάθηκε το καπάκι σε συνεργείο.
Και φαντάζομαι θα υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι, οπότε δεν είναι λογική αυτή...

Βασικό στοιχείο είναι να βάζεις +(500-1000) στην αρχική τιμή, αφού είναι καλοσυντηρημένο και θα υπάρξει ενδιαφέρον, και το ρίχνεις στο τελικό παζάρι.

Σε μάντρα το σκοτώνεις συνήθως. Σε αγορά καίνουργιου αυτοκινήτου τα ίδια (με αντιπροσωπεία).

Εγώ τελικά προτίμησα να το δώσω σε συγγενή να το αναλάβει πλήρως, του έδωσα τα ίδια χρήματα που θα έπαιρνε (έπεφτε) ο μαντράς, αλλά μείνανε στην οικογένεια τουλάχιστον.

Επεξ/σία από qwerty99
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνεις το αεριτζη-αργοσχολο-μάγκα-ψαγμένο όταν δεν σε ρωτάει πρώτα για το αμάξι αλλά για την τιμή του, νόμος! Εμένα άμα με ενδιαφέρει, πραγματικά, ένα όχημα το τελευταίο που θα συζητήσω θα είναι η τιμή του. 

@Dinos1973 και εμενα μου το έχουν κλέψει και έχει παραπάνω από εικοσάρικο αυτός ο βρικόλακας... 

Επεξ/σία από thanasisxask
  • Like 5
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, imr είπε

1 ζητησε ελεγχο, ηταν και ο πρωτος που με πηρε οποτε το πηγα 15 χιλιομετρα σε δικο του συνεργειο. Δεν βρηκε κατι σοβαρο αλλα τελικα το μετανιωσε γιατι δεν επεφτα στην τιμη.

Ολοι οσοι με πηραν τηλεφωνο ζητησαν παζαρι, μολις τους ελεγα τελικη τιμη 8500 και αν ειναι πιο κατω δωσω σε μαντρα για 8000 εφευγε το ενδιαφερον.

Τελικα εχασα περιπου 500 ευρω απο οτι θα το πουλουσα μονος μου καποια στιγμη αλλα κερδισα σε ηρεμια . 

μεγαλο πραγμα η ηρεμια!

21 λεπτά πριν, qwerty99 είπε

Εμένα μου το είχαν κλέψει το καπάκι. Και ξέρω και άλλους που για κάποιο λόγο χάθηκε το καπάκι σε συνεργείο.
Και φαντάζομαι θα υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι, οπότε δεν είναι λογική αυτή...

Βασικό στοιχείο είναι να βάζεις +(500-1000) στην αρχική τιμή, αφού είναι καλοσυντηρημένο και θα υπάρξει ενδιαφέρον, και το ρίχνεις στο τελικό παζάρι.

Σε μάντρα το σκοτώνεις συνήθως. Σε αγορά καίνουργιου αυτοκινήτου τα ίδια (με αντιπροσωπεία).

Εγώ τελικά προτίμησα να το δώσω σε συγγενή να το αναλάβει πλήρως, του έδωσα τα ίδια χρήματα που θα έπαιρνε (έπεφτε) ο μαντράς, αλλά μείνανε στην οικογένεια τουλάχιστον.

ναι, παντα αναλογα το αμαξι που πουλας, εγω π το εδινα 2000 αμα βαλω και πεντακοσαρικο παει το αυτοκινητακι, ουτε επισκεψεις δεν θα εχει

20 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Καταλαβαίνεις το αεριτζη-αργοσχολο-μάγκα-ψαγμένο όταν δεν σε ρωτάει πρώτα για το αμάξι αλλά για την τιμή του, νόμος! Εμένα άμα με ενδιαφέρει, πραγματικά, ένα όχημα το τελευταίο που θα συζητήσω θα είναι η τιμή του. 

@Dinos1973 και εμενα μου το έχουν κλέψει και έχει παραπάνω από εικοσάρικο αυτός ο βρικόλακας... 

ω ναι, αρχη κουβεντας συνηθως, "φιλαρακι κοιταξε να δεις"

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bezan είπε

μεγαλο πραγμα η ηρεμια!

ναι, παντα αναλογα το αμαξι που πουλας, εγω π το εδινα 2000 αμα βαλω και πεντακοσαρικο παει το αυτοκινητακι, ουτε επισκεψεις δεν θα εχει

To εχεις βαλει μονο στο car?

υπαρχουν οι αγγελιες του facebook και διαφορα group για αγοραπωλησιες.

Εγω το ανεβασα στα συγκεκριμενα και ειχα απειρα μηνηματα, δοκιμασε το, νομιζω θα εχεις αρκετες προβολες

• Like 1
Δημοσ.

εν τω μεταξυ δινω και κοντα εναμησι αμαξι προικα δωρο, για να βαλω τις ζαντες που εχει πηρα ολοκληρο αμαξι, για την αεροτομη του μισο αμαξι αγορασα, για το υγραεριο και κατι ζαντες που πουλησα παλι ολοκληρο αμαξι ειχα παρει, και αλλο ενα γιατι ηταν ευκαιρια πολυ φθηνο και θα το πατουσε ο αλλος))))

1 λεπτό πριν, imr είπε

To εχεις βαλει μονο στο car?

υπαρχουν οι αγγελιες του facebook και διαφορα group για αγοραπωλησιες.

Εγω το ανεβασα στα συγκεκριμενα και ειχα απειρα μηνηματα, δοκιμασε το, νομιζω θα εχεις αρκετες προβολες

το εχω βαλει και στο φεις, εκει προς το παρον ο κοσμος μονο δωσεις και γραμματια ζηταει και κοψε στα μισα χρηματα γιατι ειναι δυσκολες οι εποχες λεν...

μπορει να φταιει και το ονομα, με παιρνουν τηλεφωνο με ερωτησεις φιλε μιλας ελληνικα? μην δινεται σημασια στην ορθογραφια και τους τονους π λειπουν απο τα κειμενα μου :-D :-D :-D :-D :-D :-D 

ασε πολυ γελιο ))))

Δημοσ.

Ειναι απλο τι θεμα.

Συγχύζεσαι γιατί νομίζεις ότι θα πάρεις αυτα που εχεις βαλει επανω στο αυτοκίνητο και αυτα που πιστεύεις οτι θα πάρεις.

Αν ομως πεις τα εβαλα ετσι για την τρελα μου, απο να τα παιζω στο καζινο, τοτε θα διαπιστώσεις ότι οι αγοραστές με κάποιον μαγικό τρόπο έγιναν λογικοί.

Αλλιως το παντρεύεσαι και ΤΕΛΟΣ

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Morosana είπε

Επειδή ασχολούμαι αρκετά με αντικες και πιο ιδιαίτερα αμάξια οταν λέω προκαταβολή συνήθως ένα 10% του συμφωνημένου ποσού. Αν είναι μια πράξη σε ένα αμαξι των 50 χιλ το να δώσει 5 χιλιάρικα μπροστά για να το πας για έλεγχο σε γλιτώνει από ξεσκαρτάρισμα και φυσικά όλα γίνονται με υπεύθυνες δηλώσεις και τίποτα στο μπλα μπλα, αν είναι σοβαρός όπως λέει θα το πάρει όποτε τι να δώσει 50 τι να δώσει 45+5 . Να βγάλω ένα αμαξι στο δρόμο με ρίσκο για ότι μπορεί να πάθει απλά για να το δει δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ. Στην τελική εγω του δείχνω κάτι υπαρκτό και πρέπει να δω αν έχει και αυτός τα υπαρκτά χρήματα για να το αγοράσει. 

Αν μιλάμε για αμάξια υψηλής αξίας και μάλιστα περιορισμένης κυκλοφορίας όπως οι αντίκες που αναφέρεις σαφώς μπορεί να γίνει κάποιο τυπικό προσύμφωνο, να λάβεις κάποια επιταγή ως εχέγγυο κλπ προκειμένου να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα να πέσεις σε κάποιο αεριτζή...

Αν μιλάμε για καθημερινά αμάξια, πολλώ δε μάλλον χαμηλής αξίας δεν υπάρχει περίπτωση να μπει κανείς αγοραστής σε αυτήν την γραφειοκρατική διαδικασία...

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bezan είπε

Εννοείται. Αν μιλάμε για 9,000 ευρώ βάζεις 5000-1000, αν 2,000 μιλάμε για 100-200 ευρώ πάνω. 

Αυτά για την περίπτωση που είναι καλοσυντηρημένα. Αλλιώς δεν έχει ελπίδα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Ειναι απλο τι θεμα.

Συγχύζεσαι γιατί νομίζεις ότι θα πάρεις αυτα που εχεις βαλει επανω στο αυτοκίνητο και αυτα που πιστεύεις οτι θα πάρεις.

Αν ομως πεις τα εβαλα ετσι για την τρελα μου, απο να τα παιζω στο καζινο, τοτε θα διαπιστώσεις ότι οι αγοραστές με κάποιον μαγικό τρόπο έγιναν λογικοί.

Αλλιως το παντρεύεσαι και ΤΕΛΟΣ

ααα, όχι προς θεού, τι να βγάλεις? ούτως η άλλως γενικά εντικειμενικη αξία κοιτάς και κατάσταση, οτι βάζει στο αμάξι σχεδόν ποτέ δεν το παίρνεις πίσω και δεν είμαι αυτης της λογικης, απλα δεν εκτιμούνται απο τους περισσοτερους οτι έχει το αμάξι. εδω δεν εκτιμούνται απο γνώστες καθαρά απο εγωισμό και μόνο η χρηματικές υποχρεώσεις που έχουν απέναντι μου)))))

αυτο είναι το 14ο αμάξι μου, απο τα προηγούμενα είχα 3 που ηταν αρκετα φτιαγμενα και στημένα μόνο και μόνο για μένα όπως το ήθελα, ενα αμάξι να πούλησα και να μην το ευχαριστηθηκε ιδιοκτήτης.

ενα αλμερα challenge  4 χρονων με ζαντα ENKEI NT03 που η ζαντα μονο τοτε εκανε 950 εκατοσταρικα το εδωσα σε εναν πολυ καλο φιλο στα 5000

ενα Ε30 που ειχα παλι διπορτο, Μ10 με ηλιοροφη, μ-πακετ αρκουδισιον, αεροτομη εργοστασιακη την ψηλη εφυγε στο 1500

ενα sunny n14 π ειχα αλλαξει 3 μοτερ και 2 σασμαν εφυγε στα 1200 γιατι ηταν καλο παιδι, και του κρατησε πολυ μεχρι να ξεμπιελωσει ο καφρος. αυτο το αμαξι ειχα κανει χανια ρεθυμνο σε 16μιση λεπτα, γεφυρα γεφυρα.

και τα υπολοιπα εκτος απο κανα 2 εφυγαν ξενερωτα γιατι ειχα απελπιστει...

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, imr είπε

8.500€ έδωσες το ροκο? Μου φαίνονται ελάχιστα τα χρήματα.. πολλά χλμ μήπως? Το δικό μου το έδωσα προχθές σχεδόν στα διπλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, αυριο γυριζω ενα mercentes a200(του 2015) απο leasing και παιρνουμε ενα νεο μεγαλυτερο. Μου εκαναν προταση να κρατησω το παλιο στα 16500 ευρω. Ειναι καλη τιμη? Οι γνωσεις μου στα αυτοκινητα ειναι μηδαμινη. Το αυτοκινητο εχει 70000 χιλιομετρα.

Ευχαριστω

Επεξ/σία από akarthis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, akarthis είπε

Καλησπερα, αυριο γυριζω ενα mercentes a200(του 2015) απο leasing και παιρνουμε ενα νεο μεγαλυτερο. Μου εκαναν προταση να κρατησω το παλιο στα 16500 ευρω. Ειναι καλη τιμη? Οι γνωσεις μου στα αυτοκινητα ειναι μηδαμινη. Το αυτοκινητο εχει 70000 χιλιομετρα.

Ευχαριστω

Καλή τιμή φαίνεται, αν το είχες από καινούριο και δεν το έχεις σκίσει νομίζω αξίζει...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bezan είπε

αυτά τι μοτέρ έχουν? renault?

Αν απευθυνεσαι σε εμενα, δεν εχω ιδεα.

Μόλις τώρα, agnostos13 είπε

Καλή τιμή φαίνεται, αν το είχες από καινούριο και δεν το έχεις σκίσει αξίζει...

Ναι, καινουργιο το πηρα και το ξερω το αυτοκινητο. Δεν εχει τρακαριστει ποτε(μονο κατι γρατζουνιες στη πορτα που ειχα βρει απο αγνωστους και την αλλαξαν).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...