el00019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μου είπε συγκεκριμένα πως είναι άνεργος, και ότι η γυναίκα του το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά τον αφήνει στο καφενείο και τον παίρνει το μεσημέρι όπως γυρνάει... άνεργος Θεός
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 31 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μου είπε συγκεκριμένα πως είναι άνεργος, και ότι η γυναίκα του το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά τον αφήνει στο καφενείο και τον παίρνει το μεσημέρι όπως γυρνάει... Πάτρα;Και τον έλεγαν Ανδρέα ; 2
bezan Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Morosana είπε Επειδή ασχολούμαι αρκετά με αντικες και πιο ιδιαίτερα αμάξια οταν λέω προκαταβολή συνήθως ένα 10% του συμφωνημένου ποσού. Αν είναι μια πράξη σε ένα αμαξι των 50 χιλ το να δώσει 5 χιλιάρικα μπροστά για να το πας για έλεγχο σε γλιτώνει από ξεσκαρτάρισμα και φυσικά όλα γίνονται με υπεύθυνες δηλώσεις και τίποτα στο μπλα μπλα, αν είναι σοβαρός όπως λέει θα το πάρει όποτε τι να δώσει 50 τι να δώσει 45+5 . Να βγάλω ένα αμαξι στο δρόμο με ρίσκο για ότι μπορεί να πάθει απλά για να το δει δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ. Στην τελική εγω του δείχνω κάτι υπαρκτό και πρέπει να δω αν έχει και αυτός τα υπαρκτά χρήματα για να το αγοράσει. εδω ειμαστε εντελως αλλη κατηγορια, και σαν αγοραστης εγω ενδεχομενος να εδινα μια προκαταβολη αλλα οχι μη επιστρεπτεα, ναι καταλαβαινω την σοβαροτητα του πωλητη αλλα διαφωνω λιγο με το μη επιστρεπτεα αν και δεν αναφερεις εαν ο πελατης αλλαξει γνωμη και δεν το θελει τελικα. απο την αλλη λες ο αλλος για να ερθει μεχρι την πορτα μου πρεπει να ειναι και σοβαρος ανθρωπος και να το αποδυκνυει, ετσι μικραινεις τον κυκλο του πελατη και ειναι πιο στοχευμενη κινηση
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πάτρα;Και τον έλεγαν Ανδρέα ; Πάτρα ναι, όνομα δεν πρόλαβε να μου πει, πάντως σίγουρα δεν ήταν αυτός. 1
paylidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μπορείς να καταλάβεις εάν ο άλλος είναι αεριτζης ή όχι με μια προκαταβολή 50-100€... προφανως επιστρεπτεα εάν το Αμαξι δε βγει καλό στον έλεγχο και συμψηφίζομενη εάν γίνει η αγορά. Σε προηγούμενο Αμαξι αυτό είχα κάνει κ είχα διώξει έτσι πολλούς αεριτζήδες που δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν κ κόβουν τσάμπα βόλτες... 2
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Μπορείς να καταλάβεις εάν ο άλλος είναι αεριτζης ή όχι με μια προκαταβολή 50-100€... προφανως επιστρεπτεα εάν το Αμαξι δε βγει καλό στον έλεγχο και συμψηφίζομενη εάν γίνει η αγορά. Σε προηγούμενο Αμαξι αυτό είχα κάνει κ είχα διώξει έτσι πολλούς αεριτζήδες που δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν κ κόβουν τσάμπα βόλτες... Εγώ πάλι προκαταβολή θα έδινα μόνο για να κλείσω αυτοκίνητο, και όχι για να έχω το δικαίωμα να το ελέγξω. 7
tsofras Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Μπορείς να καταλάβεις εάν ο άλλος είναι αεριτζης ή όχι με μια προκαταβολή 50-100€... προφανως επιστρεπτεα εάν το Αμαξι δε βγει καλό στον έλεγχο και συμψηφίζομενη εάν γίνει η αγορά. Σε προηγούμενο Αμαξι αυτό είχα κάνει κ είχα διώξει έτσι πολλούς αεριτζήδες που δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν κ κόβουν τσάμπα βόλτες... Εγώ που το πούλησα πρόσφατα , με πήραν τηλέφωνο περίπου 9 άτομα πριν φύγει. Ένας απο του εννιά με πήρε και μου έκλεισε ραντεβού σε αντιπροσωπεία κατευθείαν ούτε καν το είχε δεί το αμάξι . Πήγαμε μετά απο 2 ημέρες και το αγόρασε με το που φύγαμε απο τον έλεγχο Απο την αρχή κατάλαβα ότι αυτός θα το αγοράζε 5
Morosana Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, bezan είπε εδω ειμαστε εντελως αλλη κατηγορια, και σαν αγοραστης εγω ενδεχομενος να εδινα μια προκαταβολη αλλα οχι μη επιστρεπτεα, ναι καταλαβαινω την σοβαροτητα του πωλητη αλλα διαφωνω λιγο με το μη επιστρεπτεα αν και δεν αναφερεις εαν ο πελατης αλλαξει γνωμη και δεν το θελει τελικα. απο την αλλη λες ο αλλος για να ερθει μεχρι την πορτα μου πρεπει να ειναι και σοβαρος ανθρωπος και να το αποδυκνυει, ετσι μικραινεις τον κυκλο του πελατη και ειναι πιο στοχευμενη κινηση Αν δεν είναι αυτό που του περιγράφω ή δεν είναι σωστό το αμαξι φυσικά και να την επιστρέψω και να του ζητήσω και συγγνώμη για το χρόνο του. Όταν πχ εγώ πουλάω ένα συγκεκριμένο αμαξι που το έχει δει αρχικά και του κάνει και μετά πάμε για έλεγχο και είναι σωστό χεστηκα αν κάνει πίσω γιατί τελευταία στιγμή αποφάσισε ότι θα προτιμούσε ένα αμαξι με άσπρο σαλόνι και όχι μαύρο. Εγώ μπορεί να είχα έτοιμο αγοραστή και να μου χάλασε το deal ας χασει τη προκαταβολή για να μάθει. Όταν είναι απολύτως σίγουρος ότι το θέλει δεν έχει πρόβλημα οι άλλοι είναι αεριτζήδες και tire kickers 4
bezan Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Morosana είπε Αν δεν είναι αυτό που του περιγράφω ή δεν είναι σωστό το αμαξι φυσικά και να την επιστρέψω και να του ζητήσω και συγγνώμη για το χρόνο του. Όταν πχ εγώ πουλάω ένα συγκεκριμένο αμαξι που το έχει δει αρχικά και του κάνει και μετά πάμε για έλεγχο και είναι σωστό χεστηκα αν κάνει πίσω γιατί τελευταία στιγμή αποφάσισε ότι θα προτιμούσε ένα αμαξι με άσπρο σαλόνι και όχι μαύρο. Εγώ μπορεί να είχα έτοιμο αγοραστή και να μου χάλασε το deal ας χασει τη προκαταβολή για να μάθει. Όταν είναι απολύτως σίγουρος ότι το θέλει δεν έχει πρόβλημα οι άλλοι είναι αεριτζήδες και tire kickers σωστα οταν μιλαμε για την ειδικη κατηγορια αυτοκινητων, αν και απο απλο αγοραστη παλι μπορεις μονο και μονο να του πεις δωσε 20αρικο για προκαταβολη που στοιχιμα 9 στους 10 δεν θα το δωσουν. στην τελικη για ψυχικη οδυνη για τις π@π@ριες που θα ακουσεις
vagos789 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Νομικα μια προκαταβολη ειναι σχεδον παντα επιστρεπτεα εφοσον δεν προχωρησει η αγορα για οποιονδηποτε λογο Οι πωλητες βεβαια παντα σκαρφιζονται τροπους να βρουν ποιος ειναι σοβαρος αγοραστης και ποιος εχει αδεια σημερα απο το ψυχιατρειο και κοβει βολτες Αντιστοιχα υπαρχουν και πωλητες που πιστευουν οτι το Αμαξι Τους πρεπει να πληρωθει και την συναισθηματικη αξια,οχι μονο ως υλικο αγαθο και εκει επισης πρεπει να κοβεις λασπη 3 1
Morosana Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, bezan είπε σωστα οταν μιλαμε για την ειδικη κατηγορια αυτοκινητων, αν και απο απλο αγοραστη παλι μπορεις μονο και μονο να του πεις δωσε 20αρικο για προκαταβολη που στοιχιμα 9 στους 10 δεν θα το δωσουν. στην τελικη για ψυχικη οδυνη για τις π@π@ριες που θα ακουσεις Και στα καθημερινά κάνω το ίδιο . 9 στους 10 ας μην δώσουν εσύ σε έναν θες να πουλήσεις 😛 1
bezan Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Morosana είπε Αν δεν είναι αυτό που του περιγράφω ή δεν είναι σωστό το αμαξι φυσικά και να την επιστρέψω και να του ζητήσω και συγγνώμη για το χρόνο του. Όταν πχ εγώ πουλάω ένα συγκεκριμένο αμαξι που το έχει δει αρχικά και του κάνει και μετά πάμε για έλεγχο και είναι σωστό χεστηκα αν κάνει πίσω γιατί τελευταία στιγμή αποφάσισε ότι θα προτιμούσε ένα αμαξι με άσπρο σαλόνι και όχι μαύρο. Εγώ μπορεί να είχα έτοιμο αγοραστή και να μου χάλασε το deal ας χασει τη προκαταβολή για να μάθει. Όταν είναι απολύτως σίγουρος ότι το θέλει δεν έχει πρόβλημα οι άλλοι είναι αεριτζήδες και tire kickers στην τελικη το ιδιο κανω εγω στην δουλεια μου, παρομοιαζω βεβαια 2 διαφορετικα αντικειμενα αλλα ετσι κανω και εγω, τμημα κινησης τουριστικων λεοφορειων, καθε ζητηση που θα απαντησω θα βαλω μια επιστρεπτεα προκαταβολη μικρη μεχρι μια συγκεκριμενη ημερομηνια, απο κει και επειτα δεν επιστρεφεται η προκαταβολη, εκει φαινονται και οι προθεσεις του πελατη/γραφειου/συνεργατη μου. ναι, συμφωνω 2 λεπτά πριν, vagos789 είπε Νομικα μια προκαταβολη ειναι σχεδον παντα επιστρεπτεα εφοσον δεν προχωρησει η αγορα για οποιονδηποτε λογο Οι πωλητες βεβαια παντα σκαρφιζονται τροπους να βρουν ποιος ειναι σοβαρος αγοραστης και ποιος εχει αδεια σημερα απο το ψυχιατρειο και κοβει βολτες Αντιστοιχα υπαρχουν και πωλητες που πιστευουν οτι το Αμαξι Τους πρεπει να πληρωθει και την συναισθηματικη αξια,οχι μονο ως υλικο αγαθο και εκει επισης πρεπει να κοβεις λασπη χαχαχα, ο τρελος να κυκλοφορει εξω δεν χρειαζεται να ειναι α[π ψυχιατρειο, εδω μια θεια που δουλευε για μια εταιρια που εργαζομουν προσπαθω να κλεισω μεσα και δεν μπορω εαν δεν μου η σε καποιον επιτεθει και προξενησει μολωπες... η να παει να κλειστει μεσα μονη της ))))))))))
Dinos1973 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, bezan είπε αγαπητοί πολύ καλησπέρα, το ποστ δημιουργείται μόνο και μόνο για ανταλλαγή απόψεων, όχι για προώθηση και διαφήμιση του έξυπνου κουτοπονηρου "μπας και πουλήσω" το αμάξι μου... μιας και αφού έχω ξενερώσει δεν το δίνω προς το παρόν και μάλλον πως δεν θα το δώσω και καθόλου, όταν έρθει ο καιρός θα πάρω το sportage το πρώτο που έχω βάλει στο μάτι και θα ησυχάσω))) τον τελευταίο καιρό εχω βγάλει το αυτοκίνητο μου για πούλημα, ο λόγος είναι οτι πληθαίνει η οικογένεια και έχουμε 2 αμάξια και τα 2 είναι δίπορτα, εγώ είμαι 1,84 η γυναίκα 1,83, αρχικά σκεπτόμενος ότι το δίπορτο είναι ζόρικο στο βάλε βγάλε το παιδί από το πίσω κάθισμα είπα να δώσω εγώ το δικό μου αμάξι μιας και η γυναίκα αγαπάει πολύ το δικό της. το δικό μου είναι ένα δέλτα, της γυναικάς είναι ένας τσίγκος 900αρης που το έχω κάνει και φυσάει))) όπως επίσης είμαι πολύ περήφανος για την γυναικά που επιτέλους και μάθαμε να οδηγαμε σωστά ώστε να ευχαριστιωμαστε το αυτοκίνητο και να το οδηγαμε όπως το χρειάζεται το αυτοκίνητο χωρίς να το ζορίζουμε και να το βιάζουμε εκεί π δεν πρέπει. το δικό μου είναι αυτό που έχω στις φωτογραφίες. στο διαταυτα, από τότε που το δίνω με έχει πάρει ο κάθε στραβός, κουτσός, ανάποδος, επιστήμονας, κάφρος, μονοκύτταρος οργανισμός, σοφός του καναπέ, για να μου πει και να με ρωτήσει οτι χαζομάρα του κατεβεί στο κεφάλι, να πει οτι εξυπνάδα κατά την δική του άποψη και δυνατότητα εγκεφαλικής επεξεργασίας σκέψης και δεδομένων ούτως ώστε να κατεβεί η τιμή του αυτοκίνητου, ότι ψέμα μπορεί να φανταστεί κανείς με σκοπό πάλι να κατεβεί η τιμή του αυτοκίνητου. εσείς, όταν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο και παραδειγματος χάρη πάτε σε μια μάντρα, που κατά βάθος πολλοί από εμάς ξέρουμε τι να ψάξουμε, που να κοιτάξουμε και τι να δούμε σε ένα μεταχειρο αυτοκίνητο για να αποφασίσουμε στην τελική εάν θα το πάρουμε η όχι, τι ψάχνετε? τι ρωτάτε έναν πωλητή, τι σας ενδιαφέρει γενικά και ποια είναι τα κριτήρια που έχετε ώστε να προχωρήσετε στην αγορά ενός αυτοκινήτου που σας αρέσει? εάν είναι γραμμενα τα παραπάνω λίγο μπερδεμένα είναι επειδή έχω ψιλοαγανακτησει και όσο έγραφα νευριαζα και άλλο )))))) εν το μεταξύ, μηχανικός να ακουμπήσει το αμάξι έχει κοντά στα 4 χρόνια νομίζω, ότι δουλειά έχει γίνει, έχει γίνει από μένα... απόσπασμα από την αγγελία ) φοράει υγραέριο αμορτισέρ κονι κίτρινα ρυθμιζόμενα, επισκευαζομενα. ελατήρια eibach κόκκινα ζάντες Speedline monte-carlo αλλαγμένα στην τελευταία διαιτια, ψαλίδια, ζυγαριές, μπιλιοφοροι, τοπ μαουντ, ρουλεμάν τροχών, σινεμπλοκ , δισκοπλακες, τακάκια, ταμπουρα, ντιζες χειρόφρενου, ολοι οι αισθητήρες μοτέρ, ψυγείο, βεντιλατερ, μηχανισμός παράθυρου, βιολογικός καθαρισμός 2018, πληρωμένα τέλη. έχει γδυθεί εσωτερικά όλο το αυτοκίνητο και μονώθηκε, έχω κάνει και άλλα πράγματα στο αυτοκίνητο που δεν τα θυμάμαι. Μερικά σχολια με πρόσφατη εμπειρία και σαν αγοραστης (τελικα κατέληξα σε καινούργιο) και λογο πωλήσεως ενός VW Golf 2002 και 320 του 2009 (το golf εφυγε αμέσως στομα με στομα είχε 180,000χλμ. Το BMW μου βγήκε η παναγία) 1. Άσχημη εικόνα δείχνουν οι ζώνες κουμπωμένες στα καθίσματα, καθώς και οι ανταπτορες για τις ζώνες, δείχνουν οδηγο που δεν σεβετε και προφανος με τον ιδιο τρόπο συμπεριφερετε και στο όχημα! 2. Επισεις δεν θα αγόραζα όχημα με κοτσαδορο.......δεν ξερω τι τραβούσε και για ποσο χρόνο....... 3. Οχήματα που δεν έχουν το καπακι οπου βιδώνει ο ανταπτορας που το ανεβάζει στο όχημα τις οδικής βοήθειας....... υποδηλώνει ξεκάθαρα ότι έμεινε στον δρόμο...... 6
paylidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι προκαταβολή θα έδινα μόνο για να κλείσω αυτοκίνητο, και όχι για να έχω το δικαίωμα να το ελέγξω. Δε διαφωνώ. Όταν όμως μου ζητάνε να το πάω για έλεγχο από Κηφισιά στην Ανάβυσσο κάπως πρέπει να διασφαλιστώ ότι δεν είναι απλά μαλα*** αεριτζης ο άλλος Να φάω εξαιτίας του 3 ώρες στο δρόμο συν τις βενζίνες. Εν τελεί το πήρε βέβαια (μιλάμε για το σωτήριον έτος 2009). στο τωρινό που έδωσα απλά τους έλεγα αφού το είχαν δει να είναι σίγουροι ότι το θέλουν και ότι πάω όπου θέλουν για έλεγχο σε απόσταση έως 10χλμ (20 δηλαδή μετ επιστροφής). 1
Gatilaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, NT1G είπε Πιστεύετε ότι κάποιος (99 %) που κοιτάει να πάρει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, ενδιαφέρεται αν έχει κονι ρυθμιζόμενα ή coilover κ.τ.λ.; Ο καθεις στο αυτοκινητο του μπορει να βαλει οτι θελει. Ωφειλεις να τα αναφερεις στα χαρακτηριστικα ειτε νοιαζει τους υποψηφιους αγοραστες ειτε οχι. Απο 'κει και περα καποιους τους νοιαζει το αυτοκινητο που θα παρουν να στεκεται στο δρομο με αναρτηση,λαστιχα κλπ της προκοπης και αλλους απλα δεν τους ενδιαφερει αλλα οταν υπαρχουν καποια εξτραδακια που σου προσφερουν καποια + στην οδηγικη εμπειρια και καποια οικονομια στην συντηρηση σε βαθος χρονου πιστευω αξιζουν την προσοχη. Και εγω στο starlet εβαλα λαστιχα michelin και αναρτηση kyb gas-a-just πισω και kyb agx μπροστα και εχω αλλαξει τα σινεμπλοκ ολα με powerflex κιτρινα απο δικο μου γουστο. Μονο κ μονο αυτα υπερβαινουν την αξια του αυτοκινητου αλλα σε καποιον που θα το π.χ. για μετατροπη μετρανε αυτα,σε καποιον που θα το παρει για χωραφια απλα οταν ερθει η ωρα θα ζητησει τα ιδια γιατι θα μεινει ευχαριστημενος(ειναι ψηλωμενο 1μιση ποντο μπροστα και 3μιση πισω) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα