Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, topaz είπε

Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Χώρια που δεν ξέρεις τι φάνηκε του καθένα που σε πήρε τηλέφωνο. 

Δεν χρειάζεται, είδα τι έγραψες. Και όντως έχεις δίκιο, δεν μπορείς πάντα να ξέρεις τι σκέφτεται ο άλλος, αν φάνηκε περίεργο σε κάποιον το έκρυψε πολύ καλά.

• Like 1
  • Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλά το "περίεργο" και το "αστείο" της υπόθεσης είναι ότι και οι δύο ενδιαφερόμενοι έβαλαν άλλους να κάνουν τη "δουλειά" τους. Το περίεργο είναι αυτό, ότι συμπέσαν και οι δύο. Κατά τα άλλα και γω εχω αγοράσει αυτοκίνητο και ο πωλητής δεν ήταν ο ιδιοκτήτης, αλλά επίσης έχω πουλήσει αυτοκίνητο για λογαριασμό συγγενή. Εμένα μου φάνηκε αστείο και περίεργο που συμπέσανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ότι θέλεις βλέπεις, πριν καιρό παίρνω κάποιον ιδιώτη που πούλαγε αυτοκίνητο στο car.

Nα έρθω να το δω;

Ξέρεις φιλαράκι, γράφω euro 5  για euro5 το είχα αγοράσει, αλλά δεν είναι!!!!! του έχω αφαιρέσει το DPF, του έβαλα πρόγραμμα,  μου έκανε το κεφάλι καζάνι,

μετά διαπίστωσα ότι ήταν ένας που έπαιζε σε κάτι big brother παλιά, μιλάμε τρικυμία εν κρανίω σαν να μίλαγα με τον ψευτογιατρό φούσκωσα στο παραμύθι από 75  είχε πάει το αυτοκίνητο 120 ίππους. Αφού μου έφτιαξε την διάθεση λέω τι ωραία είναι να μη πατάς στη γη και να πετάς πόσο θα ήθελα και εγώ να είμαι έτσι!!!!

Μετά έφαγα κάτι ήττες με μαντράδες.

Γεια παίρνω τηλέφωνο για το τάδε  αυτοκίνητο.

Το τάδε αυτοκίνητο  ναι ναι   αχχχχχχ   μόλις το πούλησα!!!!! άλλα σε 10 μέρες θα έχω ίδιο ακριβώς!

Μα το Θεό ακριβώς το ίδιο λένε όλοι......  τι είναι αυτό ακριβώς ποιός τους το έμαθε; σεμινάριο ελλήνων μαντράδων έχουν περάσει;

Επεξ/σία από odys03
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, topaz είπε

απλά το "περίεργο" και το "αστείο" της υπόθεσης είναι ότι και οι δύο ενδιαφερόμενοι έβαλαν άλλους να κάνουν τη "δουλειά" τους. Το περίεργο είναι αυτό, ότι συμπέσαν και οι δύο. Κατά τα άλλα και γω εχω αγοράσει αυτοκίνητο και ο πωλητής δεν ήταν ο ιδιοκτήτης, αλλά επίσης έχω πουλήσει αυτοκίνητο για λογαριασμό συγγενή. Εμένα μου φάνηκε αστείο και περίεργο που συμπέσανε.

Βρε το κατάλαβα, απλά σε μένα δεν φαίνεται και τόσο περίεργο γιατί είναι κάτι που γίνεται σχετικά συχνά, έστω κατά τη δική μου άποψη.

15 λεπτά πριν, odys03 είπε

Μα το Θεό ακριβώς το ίδιο λένε όλοι......  τι είναι αυτό ακριβώς ποιός τους το έμαθε; σεμινάριο ελλήνων μαντράδων έχουν περάσει;

Και οι μεσίτες αστικών συμβάσεων το συνηθίζουν αυτό:

"ααα το συγκεκριμένο - πολύ καλό για να είναι αληθινό - σπίτι μόλις νοικιάστηκε, αλλά το γραφείο μας διαθέτει πάρα πολλά παρόμοια ελάτε από το γραφείο μας"

Τώρα ποιοι το έμαθαν από ποιους, θα σε γελάσω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, filarhos είπε

Τον πρώτο χρόνο άλλαξα ψυγείο, δυναμό, μπαταρια, δίσκο πλατο λόγω ρουλεμαν, τα διάφορα φίλτρα που δεν είχαν αλλάξει για χρόνια, θεοστραβες ζάντες. Και τίποτα από όλα αυτά δεν φαινόταν. Αλλά από αυτά που είδα ήταν το καλυτερο. Και ανέβηκα τουλάχιστον 20% πάνω από το αρχικό ποσό που σκεφτόμουν. Αλλά είχε καινούρια καθίσματα και κουκούλα, ατρακαριστο και καθολου σκουριές...

Α και αυθεντικό nbfl γιατί κυκλοφορούν πολλά nb με κάποια έξτρα από fl...

Αν εξαιρέσεις δυναμό και ζάντες τα άλλα τα άλλαξα κι εγώ. Ψυγείο άλλαξα με το καλημέρα γιατί έχανε από πολλά σημεία, δεν το πρόσεξα όταν το έλεγξα γιατί ούτως η άλλως θα το άλλαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, απλά μου βγήκε η αλλαγή πιο νωρίς. Μπαταρία μου χάλασε μετά από δύο χρόνια κτήσης και δίσκο πλατό λόγω ρουλεμαν πρόσφατα στα 150.000χλμ. Εσύ πότε άλλαξες δίσκο πλατό;

Επεξ/σία από 1988panos2171
Δημοσ.

εγω προσωπικα βοηθαω φιλους στην αγορα ιχ διοτι οι ιδιοι το ζητανε:

εχω δουλεψει φαναρτζης ενω και μηχανικα το εχουμε. Το ιδιο και εγω αν παραδειγμα θελω να γραφτω σε γυμναστηριο που δεν εχω ιδεα θα ρωτησω ή θα παω με φιλαρακι του χωρου.

αλλοι εδω μεσα εχουν εμπειρια και τεραστιες γνωσεις (απο το πληκτρολογιο και με το google παντα)

το τι εχω διαβασει (και λιγα γραφω στα ποστ μου)

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Αν εξαιρέσεις δυναμό και ζάντες τα άλλα τα άλλαξα κι εγώ. Ψυγείο άλλαξα με το καλημέρα γιατί έχανε από πολλά σημεία, δεν το πρόσεξα όταν το έλεγξα γιατί ούτως η άλλως θα το άλλαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, απλά μου βγήκε η αλλαγή πιο νωρίς. Μπαταρία μου χάλασε μετά από δύο χρόνια κτήσης και δίσκο πλατό λόγω ρουλεμαν πρόσφατα στα 150.000χλμ. Εσύ πότε άλλαξες δίσκο πλατό;

Στις 180χιλ αλλά είχε αλλάξει μερικές φορές ακόμα...

Το μόνο θετικό ήταν ότι μετά ήξερα ότι δεν χρειάζεται κάτι άλλο και τώρα που το πούλησα τα ξέρει και ο νέος κάτοχος...

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Βρε το κατάλαβα, απλά σε μένα δεν φαίνεται και τόσο περίεργο γιατί είναι κάτι που γίνεται σχετικά συχνά, έστω κατά τη δική μου άποψη.

Και οι μεσίτες αστικών συμβάσεων το συνηθίζουν αυτό:

"ααα το συγκεκριμένο - πολύ καλό για να είναι αληθινό - σπίτι μόλις νοικιάστηκε, αλλά το γραφείο μας διαθέτει πάρα πολλά παρόμοια ελάτε από το γραφείο μας"

Τώρα ποιοι το έμαθαν από ποιους, θα σε γελάσω.

φιλε παραλληλα ψαχνω και σπιτι τωρα. οοοοοτι ναναι ο καθενας ))) ειδα και καλους αλλα οι περισσοτεροι ειναι αστα να πανε.

βρηκα επιτελους μονο χτυπωντας πορτες και μιλωντας με ιδιοκτητες

Δημοσ.

μιλησα χθες με πωλητη για ενα μτχ οχημα.

Αφου ο (ιδιωτης) μου εξηγησε καποια βασικα επειδη ειχε και αεριο, τον ρωτησα για τα χλμ

στο καρ δεν ειχε δηλωσει χλμ

Ο ανθρωπος δε ξερω αν επειδη ειχε εμενα που τον ζαλισα στα τεχνικα ή το κανει με ολους μου απαντησε

Το ιχ λεει στο κοντερ 160.000. Ωστοσο επειδη το πηγα ΚΤΕΟ προσφατα ανακαλυψαμε οτι ειχε γυρισμενα χλμ (+100.000 περιπου) οποτε και εγω ο ιδιος ειχα ξεγελαστει

Ενιωσα λιγο ....κεντροευρωπαιος

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

μιλησα χθες με πωλητη για ενα μτχ οχημα.

Αφου ο (ιδιωτης) μου εξηγησε καποια βασικα επειδη ειχε και αεριο, τον ρωτησα για τα χλμ

στο καρ δεν ειχε δηλωσει χλμ

Ο ανθρωπος δε ξερω αν επειδη ειχε εμενα που τον ζαλισα στα τεχνικα ή το κανει με ολους μου απαντησε

Το ιχ λεει στο κοντερ 160.000. Ωστοσο επειδη το πηγα ΚΤΕΟ προσφατα ανακαλυψαμε οτι ειχε γυρισμενα χλμ (+100.000 περιπου) οποτε και εγω ο ιδιος ειχα ξεγελαστει

Ενιωσα λιγο ....κεντροευρωπαιος

Έ τι να σου πει...δεν μπορεί να τα κρύψει τώρα θέλει-δε θέλει (ανεξαρτήτως αν έφταιγε ή όχι)!

Δημοσ.
On 29/06/2020 at 15:57, topaz said:

Ψάχνω λοιπον MX-5 τρίτης γενιάς και πέτυχα ένα σε αγγελία που στοίχιζε 8200. Τα χρήματα είναι αρκετά πανω από το μέσο όρο,

Τα 8200€ είναι κάτω από το μέσο όρο τιμής που έχει το MX5 στο car. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Τα 8200€ είναι κάτω από το μέσο όρο τιμής που έχει το MX5 στο car. 

Ναι έχεις δίκιο. Ο μέσος όρος που κοίταω εγώ έχει κάποιους περιορισμούς γι αυτό μπερδεύτηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...