agnostos13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτά που λες είναι γενικότητες, και είναι χαρακτηριστικά της αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ανεξαρτήτως περιοχής. Αυτό όμως που λέω εγώ είναι ότι τα αυτοκίνητα στην πρωτεύουσα σε γενικές γραμμές είναι φτηνότερα από ότι στην επαρχία. Και στο λέω εγώ που ζω στην Πάτρα που τυγχάνει η τρίτη σε πληθυσμό πόλη στην Ελλάδα, σε μικρότερες πόλεις ή ακόμα και σε κωμοπόλεις οι διαφορές είναι ακόμα μεγαλύτερες. Το οτι μπορεί να υπάρχουν αρκετά σαπάκια στην Αθήνα (που πωλούνται για λουλούδια) το έχεις σκεφτεί; Και φυσικά έτσι μπορεί να πέφτει ο Μ.Ο. των τιμών αλλά τι να το κάνεις... Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από agnostos13
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Το οτι μπορεί να υπάρχουν αρκετά σαπάκια στην Αθήνα που πωλούνται για λουλούδια το έχεις σκεφτεί; Και φυσικά έτσι μπορεί να πέφτει ο Μ.Ο. των τιμών αλλά τι να το κάνεις... Φίλε μου όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα post, σχεδόν κάθε φορά που αγοράζω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το παίρνω από Αθήνα, έχω δει πολλά και εκεί αλλά και εδώ. Ξέρω πολύ καλά τι πωλείται, ξέρω πολύ καλά πως στα 10 μεταχειρισμένα με σχετικά καλή τιμή που θα ελέγξεις ζήτημα να αξίζει το ένα από αυτά. Δεν χρειάζεται να σκεφτώ, ξέρω από πρώτο χέρι.
BILL5 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι ο καθένας θα πει το μακρύ του και το κοντό του Εγώ προσωπικά όταν είδα ένα αυτοκίνητο εδώ στην περιοχή μου που ήθελα να πάρω πήγα στο παιδί που το πούλαγε πήγαμε στο μηχανικό μου Το είδε πήγαμε και στον φαναρτζή Το είδε το έψαξαν από πάνω έως κάτω Το είδε και αντιπροσωπεία το βάλε τον εγκέφαλο και μετά το πήρα μόνος του μου έκοψε 200 ευρώ για τα λάστιχα Αν θυμάμαι καλά Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από BILL5 1
bjj-p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, Joshua21 είπε Και μια κωμόπολη μπορεί να θεωρηθεί εμπορικό κέντρο μια και εκεί μαζεύονται από τα γύρω χωριά, δεν παύει όμως η αγορά της να είναι μηδαμινή μπροστά στην αγορά μιας πόλης, όπως και η αγορά μιας πόλης είναι μηδαμινή μπροστά στην αγορά της Πρωτεύουσας, και ο κανόνας λέει πως όσο μικρότερη είναι η αγορά τόσο υψηλότερες είναι οι τιμές. Επίσης μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις όσα έγραψα, και εδώ βρήκα αυτοκίνητα στην κατάσταση που ήθελα αλλά δεν μου άρεσαν τα 8k+ που ζητούσαν, για αυτό και προτίμησα να πάρω από Αθήνα που βρήκα στην κατάσταση που ήθελα με 6.500€. Στο έχω ήδη εξηγήσει πως προκύπτει ότι μπορεί να το σπρώξει με την ίδια ευκολία στην τοπική αγορά με περισσότερα χρήματα, ο μέσος Τρικαλινός αγοραστής θα προτιμήσει αγοράσει κάποιο από την τοπική αγορά δίνοντας παραπάνω χρήματα, παρά να ψάχνει Θεσσαλονίκη χάνοντας χρόνο και χρήμα και χωρίς τη δυνατότητα ελέγχου όπως θα τον ήθελε. Το αγοραστικό κοινό στα Τρίκαλα δεν είναι τόσο περιορισμένο όσο νομίζεις, θα σου εξηγήσω παρακάτω το γιατί. Δεν το θεωρώ μόνο εγώ, είναι γεγονός ότι στην Αθήνα υπάρχει υπερπροσφορά ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει η ανάλογη ζήτηση από ντόπιους. Μην ξεχνάς ότι στις πωλήσεις νέων επιβατικών πάνω από το 50% είναι εταιρικά (leasing, ενοικιαζόμενα κτλ), τα οποία στα 2 3 ή 4 χρόνια βγαίνουν στην αγορά μεταχειρισμένων, και στη συντριπτική πλειοψηφία τους στην Αθήνα. Στην Αθήνα είναι η "πηγή", από Αθήνα τα αγοράζουν φτηνά και οι επαρχιώτες έμποροι ώστε να τα πουλήσουν ακριβότερα στην επαρχία. Όλοι γνωρίζουν πως η Αθήνα είναι η μεγαλύτερη αγορά και για αυτό βρίσκεις σχεδόν τα πάντα σε καλύτερες τιμές, μόνο εσύ δεν το ξέρεις και πιστεύεις το αντίθετο. εβαλες μεσα τους εμπορους, ,εβαλες και τα leasing και εφτιαξες μια ωραια σουπα.. Οταν πουλησα το fiesta 5 ημουν επαρχια. Το ειχα αγγελια σε μια τιμη πιο πανω απο την κατωτατη των αντιστοιχων, κοντα στο μεσο ορο. Δεν υπηρχε ιδιαιτερο ενδιαφερον, για μαντρα δεν το συζητουσα. Οταν το κατεβασα στη χαμηλοτερη τιμη που υπηρχε, δεχτηκα τηλ απο αλλα μερη και ολοι κολλουσαν στο οτι μας χωριζε θαλασσα. Ημουν σε νησι. Eπιπλεον ειχα δηλωσει οτι θα το κατεβασω και αλλο σε 1-2 που ενδιαφερθηκαν παραπανω. Τελικα το πουλησα οταν μετατεθηκα Αθηνα 500 Ευρω παραπανω απ' οτι το ειχα πριν λιγο καιρο. Στο επομενο αμαξι Αθηνα πια (παλι φιεστα), το ενδιαφερον ηταν πολυ μεγαλυτερο, το πουλησα στην τιμη που το εβαλα και μαλιστα στον 2ο που το ειδε. Παιρνοντας ως παραδειγμα το αυτοκινητο που ανεφερες, μιας και ειναι εμπορικο μοντελο και κατατασσοντας με βαση την τιμη μπορεις να βρεις τα παρακατω : Σε οποια χρονια και αν κοιταξεις στις πρωτες 10 θεσεις θα βρεις πολλα απο επαρχια. Δεν ξερω αν ειναι καλυτερα ή χειροτερα δεν μπηκα σε συγκριση , επιασες το point, αλλα ειναι αυτο που συνηθως συναντω οταν ψαχνω τις τιμες. 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, bjj-p είπε εβαλες μεσα τους εμπορους, ,εβαλες και τα leasing και εφτιαξες μια ωραια σουπα.. Σου εξήγησα ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων αυτοκινήτων βγαίνουν στην αγορά και είναι έως 5 ετών είναι πρώην εταιρικά και πωλούνται αποκλειστικά από εμπόρους, αυτό που εσύ το αποκαλείς "σούπα" εγώ το αποκαλώ "πραγματικότητα". Θα ήταν εντελώς άκυρο να μιλήσω για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έως 5 ετών και να μην συμπεριλάβω εμπόρους και leasing, αυτοκίνητα έως 5 ετών από ιδιώτες είναι είδος προς εξαφάνιση. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, δεν έχει καν νόημα να σχολιάσω τα "θα βρεις πολλά από επαρχία", και ένα μάτσο φωτογραφίες που δεν ξέρω καν τι περιμένεις να δω από αυτές.
chill Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Πουλάω το όχημα μου λόγω αγοράς καινούργιου. Βρίσκω αγοραστή στην τιμή που θέλω. Του λέω τι μαζέματα θέλει, τι προβλήματα έχει κτλ. Τα συμφωνούμε όμορφα και ωραία, να το πάμε για έλεγχο να να να. Περφεκτ. Του λέω με το που σου πει οκ ο μηχανικός πάμε αμέσως για μεταβίβαση και πληρωμή. Ναι ναι μου λέει αλλά δεν θα στα πληρώσω κας. Θα σου δώσω τώρα x ευρώ και κάθε μήνα μέχρι το Δεκέμβρη σε δόσεις τα υπόλοιπα. Man μου του λέω chill με λένε όχι chillbanking. Γενικά με τους περισσότερους που έχω εμπλακεί θέλουν με δόσεις. Καινούργια μόδα είναι αυτό; Το αυτοκίνητο για την ώρα θα το σπρωξω αντιπροσωπεία σχεδόν με τα μισά χρήματα απ όσα μπορώ να βρω από ιδιώτη με δόσεις. Απλά γιατί δεν θέλω να μπλέξω με τύπους που δεν γνωρίζω σε μια τέτοια κατάσταση.
bjj-p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Σου εξήγησα ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων αυτοκινήτων βγαίνουν στην αγορά και είναι έως 5 ετών είναι πρώην εταιρικά και πωλούνται αποκλειστικά από εμπόρους, αυτό που εσύ το αποκαλείς "σούπα" εγώ το αποκαλώ "πραγματικότητα". Θα ήταν εντελώς άκυρο να μιλήσω για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έως 5 ετών και να μην συμπεριλάβω εμπόρους και leasing, αυτοκίνητα έως 5 ετών από ιδιώτες είναι είδος προς εξαφάνιση. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, δεν έχει καν νόημα να σχολιάσω τα "θα βρεις πολλά από επαρχία", και ένα μάτσο φωτογραφίες που δεν ξέρω καν τι περιμένεις να δω από αυτές. Ειναι εκει που κοιτας και εσυ για τιμες. Εκει που εκθετει ο καθενας τα οχηματα του προς πωληση. Μπορεις να φτασεις στα ιδια ακριβως αποτελεσματα αν βαλεις τα ιδια φιλτρα. Και μπορεις να δεις οτι οι πιο φθηνες τιμες ειναι στην επαρχια απο εμπορους και μη.
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, chill είπε Πουλάω το όχημα μου λόγω αγοράς καινούργιου. Βρίσκω αγοραστή στην τιμή που θέλω. Του λέω τι μαζέματα θέλει, τι προβλήματα έχει κτλ. Τα συμφωνούμε όμορφα και ωραία, να το πάμε για έλεγχο να να να. Περφεκτ. Του λέω με το που σου πει οκ ο μηχανικός πάμε αμέσως για μεταβίβαση και πληρωμή. Ναι ναι μου λέει αλλά δεν θα στα πληρώσω κας. Θα σου δώσω τώρα x ευρώ και κάθε μήνα μέχρι το Δεκέμβρη σε δόσεις τα υπόλοιπα. Man μου του λέω chill με λένε όχι chillbanking. Γενικά με τους περισσότερους που έχω εμπλακεί θέλουν με δόσεις. Καινούργια μόδα είναι αυτό; Το αυτοκίνητο για την ώρα θα το σπρωξω αντιπροσωπεία σχεδόν με τα μισά χρήματα απ όσα μπορώ να βρω από ιδιώτη με δόσεις. Απλά γιατί δεν θέλω να μπλέξω με τύπους που δεν γνωρίζω σε μια τέτοια κατάσταση. Μπα όχι, από πάντα υπήρχε, απλά δεν σου είχε ξανατύχει να σου προτείνουν κάτι τέτοιο. Κάποια φορά που πουλούσα αυτοκίνητο πχ 5.000€ έρχεται κάποιος και αρχίζει να μου λέει: "θα σου δώσω 500€ προκαταβολή", ε σκέφτομαι ούτως ή άλλως θα του πω όχι, αλλά τουλάχιστον άστον να δούμε τι θα πει, και συνεχίζει: "θα σου δώσω μια επιταγή 1.000€ που λήγει τον Αύγουστο", "θα σου κάνω 10 γραμμάτια των 200".... ε συνέχισε του λέω... "δεν έχει άλλα, αυτά σου προσφέρω"...
agnostos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Πάμε παρακάτω... https://home.mobile.de/AUTOHAUSBEHNKEEK#des_296619479 Toyota Corolla 1.3 (75ps) 1995 1001km 9750€ !
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, bjj-p είπε Ειναι εκει που κοιτας και εσυ για τιμες. Εκει που εκθετει ο καθενας τα οχηματα του προς πωληση. Μπορεις να φτασεις στα ιδια ακριβως αποτελεσματα αν βαλεις τα ιδια φιλτρα. Και μπορεις να δεις οτι οι πιο φθηνες τιμες ειναι στην επαρχια απο εμπορους και μη. Το ότι έκατσες και έκανες εσύ μια φορά μια αναζήτηση στο car.gr για ένα μοντέλο, και ειδικά όταν δηλώνεις πως δεν μπήκες στον κόπο να κάνεις σύγκριση των αυτοκινήτων που βρήκες, δεν σημαίνει πως έμαθες πόσο πιάνει το συγκεκριμένο μοντέλο σε κάθε περιοχή. Εγώ κάθε φορά καθόμουν και κοίταγα καθημερινά τις αγγελίες για εβδομάδες, παρκάριζα όσα με ενδιέφεραν παρακολουθούσα κάθε πότε γινόταν ριφρές ή και αλλαγή τιμής σε κάθε αγγελία, έπαιρνα άπειρα τηλέφωνα ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες κτλ. Τέλος πάντων, εφόσον νομίζεις πως στην επαρχία είναι πιο φτηνά να ψωνίζεις από επαρχία, και άσε με εμένα να ψωνίζω από Αθήνα.
bjj-p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το ότι έκατσες και έκανες εσύ μια φορά μια αναζήτηση στο car.gr για ένα μοντέλο, και ειδικά όταν δηλώνεις πως δεν μπήκες στον κόπο να κάνεις σύγκριση των αυτοκινήτων που βρήκες, δεν σημαίνει πως έμαθες πόσο πιάνει το συγκεκριμένο μοντέλο σε κάθε περιοχή. Εγώ κάθε φορά καθόμουν και κοίταγα καθημερινά τις αγγελίες για εβδομάδες, παρκάριζα όσα με ενδιέφεραν παρακολουθούσα κάθε πότε γινόταν ριφρές ή και αλλαγή τιμής σε κάθε αγγελία, έπαιρνα άπειρα τηλέφωνα ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες κτλ. Τέλος πάντων, εφόσον νομίζεις πως στην επαρχία είναι πιο φτηνά να ψωνίζεις από επαρχία, και άσε με εμένα να ψωνίζω από Αθήνα. Δεν κοιταμε ποσο αξιζει καθε μοντελο, δεν μας ενδιαφερει καν. Η αναζητηση ηταν τυχαια και μπορεις να την κανεις με οποιο αμαξι θελεις. Προφανως και δεν προκειται να παω επαρχια για αγορα το δηλωσα εξαρχης οτι εχω τοσες επιλογες εδω. Αυτοι που δεν εχουν επιλογες ομως καπως πρεπει να πουλησουν και το κανουν ριχνοντας την τιμη. Απλος κανονας προσφορας-ζητησης.
BILL5 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 21 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μπα όχι, από πάντα υπήρχε, απλά δεν σου είχε ξανατύχει να σου προτείνουν κάτι τέτοιο. Κάποια φορά που πουλούσα αυτοκίνητο πχ 5.000€ έρχεται κάποιος και αρχίζει να μου λέει: "θα σου δώσω 500€ προκαταβολή", ε σκέφτομαι ούτως ή άλλως θα του πω όχι, αλλά τουλάχιστον άστον να δούμε τι θα πει, και συνεχίζει: "θα σου δώσω μια επιταγή 1.000€ που λήγει τον Αύγουστο", "θα σου κάνω 10 γραμμάτια των 200".... ε συνέχισε του λέω... "δεν έχει άλλα, αυτά σου προσφέρω"... Ρε τον σκέτο απάτη εγώ θυμάμαι μία περίπτωση που πούλησε ένας το αυτοκίνητό του νομίζω 1.500 ευρώ ένα Nissan Sunny ν13 του 90 μοντέλο και πήγαινε συνέχεια από το μαγαζί του τύπου να πάρει τα 500 ευρώ ο γέρος και ο άλλος απατεώνας δεν του τα έδινε του είχε δώσει το χιλιάρικο και του είχε πει ότι τον άλλο μήνα θα μαζέψω να στα δώσω κάθε μήνα ο παππούς πήγαινε φαντάζομαι ότι Πρέπει να πέθανε ο παππούς τελικά και έχασε το πεντακοσάρικο εγώ όταν είναι να πουλήσω το αυτοκίνητο Ένα πράγμα θα πω βάλε με επιτόπου τα λεφτά στην τράπεζα και μετά πάμε και κάνουμε μεταβίβαση ούτε δόσεις ούτε επιταγές ούτε τίποτα πάμε το βλέπει ο μηχανικός του και μόλις μπουν τα λεφτά τότε πάμε μαζί και γίνεται μεταβίβαση αν θέλει αν δεν θέλει ας πάει αλλού
1988panos2171 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Στις 27/5/2020 στις 12:22 ΜΜ, bezan είπε τι ρωτάτε έναν πωλητή, τι σας ενδιαφέρει γενικά και ποια είναι τα κριτήρια που έχετε ώστε να προχωρήσετε στην αγορά ενός αυτοκινήτου που σας αρέσει? Στη δική μου περίπτωση εγώσαν αγοραστής... -Καλησπέρα για την αγγελία τηλεφωνώ, θα ήθελα να δω το αυτοκίνητο, θα έρθω με μηχανικό αλλά θα ήθελα να βρούμε μια ράμπα για να το δούμε και από κάτω -Υπάρχει σε ένα βενζινάδικο οπότε θα μπορέσουμε -Βιβλίο σέρβις υπάρχει; -Ναι -Αν με καλύπτει με τι την τιμή θα κάνουμε κάτι; -Κάτι θα κάνουμε ναι Πήγα, το είδα, του είπα οτι το θέλω και μου κοψε 200€ από τα 4000€. Μετά από κάποιες μέρες πήγα και το πήρα, πληρωμή είχαμε συμφωνήσει μισά στο χέρι μισά κατάθεση κατά τη μεταβίβαση. Δε νομίζω να γινόταν πιο απλά.
korakios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 27/6/2020 στις 11:44 ΠΜ, bjj-p είπε Στην επαρχια παιζουν καλυτερες τιμες στις αντιπροσωπειες XAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAX! Τώρα το είδα! Στις ποιες??? Είναι και πολλές δηλαδή? Έλα Βόλο στη Hyundai , αυτή στον περιφερειακό όχι του κέντρου , θα δεις πολλές προσφορές , δεν υπάρχουν , κυριολεκτικά ! Για μεταχειρισμένα δε , χαμός , όλα σε προσφορά είναι ,αφού η μισή Ελλάδα πριν το Πήλιο περνά Βόλο και παίρνει αμάξι σουβενίρ με τσίπουρο 100άρη .... Έχω κρατήσει και αποθηκευμένη επιλογή στο car.gr "Βολονάκι" .... Σοβαρά τώρα , ότι αμάξι έβλεπα ,όχι ευκαιρία, σε απλή νορμάλ τιμή έφευγε σε εβδομάδα . Μέχρι τα 8000Ε που κοιτούσα όλα ήταν 1000-1500 πάνω (ιδιώτες) σε σχέση με Αθήνα / Θεσ/κη . Απλά σου λέει ο άλλος γιατί να τραβιέμαι κάτω ,να πάρω κανα μάστορα που σιγά μη βγάλει άκρη σε μισή ώρα ή να κλείνω ραντεβού σε αντιπροσωπίες ,βάλε βενζίνες/διόδια και να ρισκάρω μάπα αμάξι ή πωλητή ? Το βλέπω χαλαρά και αν γλιτώσω καμιά μεταβίβαση κομπλέ Οι μάντρες δε , έχουν απίστευτα χρέπια που έχουν ξεμείνει και δεν τα παίρνουν ούτε θύματα... _______________________________________________________________________ Και συνεχίζω για την πώληση του Rover (σας άρεσε βλέπω, αλλά δε μπορώ να κάνω edit και ποστάρω εδώ) πριν το βάλω σε αγγελία έλεγα μπας και το κάνω ανταλλαγή σε μάντρα ... λέω κανα 200άρι θα φύγει ,για ανταλλακτικά πιάνει 600Ε τουλάχιστον (μοτέρ κομπλέ) η καλύτερη προσφορά απο μαντρά για ανταλλαγή εδώ ήταν να το πάρει τζάμπα και να πληρώσει τα τέλη διαγραφής . Άγιος άνθρωπος, κάθε βράδυ τον σκέφτομαι.... Στην ανακύκλωση εδώ ακόμα καλύτεροι , -φιλαράκι 80Ε και ερχόμαστε στο χώρο σου. -Μα κινείται το αμάξι κανονικά... -80Ε ερχόμαστε , φορτώνουμε ,πάμε μαζί με τα χαρτιά ,κερνάμε καφεδάκι χαλαρά και σε γυρνάμε (μάλλον κάτι σαν αλλαγή στάσης θα εννοούσε....) Δεν είχε πουληθεί και πραγματικά σκεφτόμουν να το δώσω, αλλά βρέθηκε το παλικάρι και μου λέει Δευτέρα έρχομαι . Σκέφτομαι Τρίτη το πάω ανακύκλωση αν δεν έρθει (ήταν τελευταία μέρα προθεσμία για διαγραφή αυτοκινήτων αλλιώς μετά θα έσκαγα τα τέλη) Και πριν πουληθεί , το πήρε χαμπάρι το αμάξι και μου λέει έτσι είσαι? Τσίμπα άκυρο ,δε πάω πουθενά ....χαλάει το τηλεκοντρολ (το πρώτο το έφαγε ο σκύλος) και ενώ μπορείς να μπεις μέσα είναι κλειδωμένο το imobilizer και δε παίρνει μπροστά η μηχανή... οδική (εννοείται οτι είχα) σε μάστορα 20Ε σου προγραμματίζω μεταχειρισμένο , οκ του λέω , άντε μπας και φύγει ,τελευταίο έξοδο . Το ακούει , μου λέει φέρτο απο εδώ αν δε φύγει μήπως το πάρω για ανταλλακτικά...σκαλώνω λίγο , ο πιτσιρικάς ξεκινά για να φτιάξει το κλειδί και του λέω στο 1 μέτρο απόσταση - Αν είναι να το πάρεις για ανταλλακτικά , μη το φτιάχνεις ρε συ . (μιλούσε με έναν άλλον) - Δίπλα του φωνάζω , ΤΑΔΕ , ΠΕΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ (προσωρινή ωτίτιδα) Τελειώνει ο πιτσιρικάς , μου λεει έτοιμο , του δίνω το 20άρι και πετάγεται ο μάστορας απο το βάθος -Δευτέρα σε περιμένω ! (επανήλθε η ακοή) Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από korakios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα