Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 14 ώρες πριν, bjj-p είπε Δεν ειναι το ιδιο για την επαρχια. Αν δεν θελεις να εχεις πολυ περιορισμενες επιλογες πρεπει να ταλαιπωρηθεις. Αθηνα δεν χρειαζεται να γινει αυτο. Εχεις ηδη αρκετες. Γιαυτο και τα αυτοκινητα απο επαρχια ειναι φθηνοτερα αν δεν εχουν κατι ξεχωριστο. Αυτό στα bold αν το καλοσκεφτείς δεν είναι λογικό. Στην επαρχία τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα κρατάνε υψηλότερες τιμές ακριβώς επειδή η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη.
bjj-p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτό στα bold αν το καλοσκεφτείς δεν είναι λογικό. Στην επαρχία τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα κρατάνε υψηλότερες τιμές ακριβώς επειδή η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη. Θα ηταν περιορισμενη αν ολοι ψωνιζαν απο την πολη τους. Ομως ολοι στην ιδια πλατφορμα ψαχνουν και βλεπουν ολες τις διαθεσιμες επιλογες. Οτιδηποτε ειναι εκτος εμπορικου κεντρου ειναι δυσκολοτερο να φυγει και ενα δελεαρ ειναι η χαμηλοτερη τιμη. το ιδιο ισχυει και για τις τιμες των καινουριων. Στην επαρχια παιζουν καλυτερες τιμες στις αντιπροσωπειες.
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, bjj-p είπε Θα ηταν περιορισμενη αν ολοι ψωνιζαν απο την πολη τους. Ομως ολοι στην ιδια πλατφορμα ψαχνουν και βλεπουν ολες τις διαθεσιμες επιλογες. Οτιδηποτε ειναι εκτος εμπορικου κεντρου ειναι δυσκολοτερο να φυγει και ενα δελεαρ ειναι η χαμηλοτερη τιμη. το ιδιο ισχυει και για τις τιμες των καινουριων. Στην επαρχια παιζουν καλυτερες τιμες στις αντιπροσωπειες. Φίλε μου σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια, το να ψωνίσει ο μέσος αγοραστής μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Αθήνα δεν είναι τόσο απλό σαν να το ψωνίσει από την πόλη του, μάλλον θα έλεγα πως είναι σχεδόν αδύνατο. Για να δει κάποιο που είναι στην πόλη του έχει σχεδόν μηδαμινά έξοδα μετάβασης και δεν χρειάζεται να φάει ολόκληρη ημέρα για να το δει, είναι πανεύκολο να το ελέγξει ο μηχανικός/φανοποιός που ξέρει και εμπιστεύεται, για αυτό δύσκολα θα προτιμήσει να ψωνίσει από ΑΘήνα παρόλο που βρίσκει χαμηλότερες τιμές. Εγώ πάλι προσωπικά σχεδόν όλα τα μεταχειρισμένα τα έχω αγοράσει από Αθήνα, μόνο που εγώ προσωπικά ξέρω 10 πράγματα και μπορώ να ελέγξω μόνος μου, κάτι που δεν ισχύει για τον μέσο αγοραστή. Και σε διαβεβαιώνω ότι ο λόγος που τα πήρα από Αθήνα δεν ήταν άλλος από το ότι στην Αθήνα είναι φτηνότερα. Όσο για τα καινούργια πάλι κάνεις λάθος, στην Αθήνα υπάρχουν 10 αντιπροσωπείες για κάθε μάρκα που λόγω ανταγωνισμού κυριολεκτικά ξεβρακώνονται, σε αντίθεση με τις επαρχιακές πόλεις που υπάρχει μόνο μία και αν. Πρόπερσι συγκεκριμένα αποφασίσαμε στην οικογένεια την αγορά καινούριου yaris hybrid, και ο πωλητής στην τοπική αντιπροσωπεία μόνο τα γέλια δεν έβαλε όταν του ζήτησα έκπτωση, τελικά μετά από διαβουλεύσεις με τον προϊστάμενο μου ανακοίνωσε πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μου κάνει δώρο συναγερμό αξίας 150€ (υπόψιν ο ίδιος στα τοπικά καταστήματα τοποθετημένος χρεώνεται 60-70€). Τελικά μετά από 3-4 τηλεφωνήματα σε αντιπροσωπείες στην Αθήνα κατάφερα και πήρα 500€ έκπτωση. Άσε που η τοπική αντιπροσωπεία χρέωνε 120€ αμοιβή για έκδοση πινακίδων, ενώ οι αντιπροσωπείες στην Αθήνα 80€ (ανταγωνισμός βλέπεις).
bjj-p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Φίλε μου σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια, το να ψωνίσει ο μέσος αγοραστής μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Αθήνα δεν είναι τόσο απλό σαν να το ψωνίσει από την πόλη του, μάλλον θα έλεγα πως είναι σχεδόν αδύνατο. Για να δει κάποιο που είναι στην πόλη του έχει σχεδόν μηδαμινά έξοδα μετάβασης και δεν χρειάζεται να φάει ολόκληρη ημέρα για να το δει, είναι πανεύκολο να το ελέγξει ο μηχανικός/φανοποιός που ξέρει και εμπιστεύεται, για αυτό δύσκολα θα προτιμήσει να ψωνίσει από ΑΘήνα παρόλο που βρίσκει χαμηλότερες τιμές. Εγώ πάλι προσωπικά σχεδόν όλα τα μεταχειρισμένα τα έχω αγοράσει από Αθήνα, μόνο που εγώ προσωπικά ξέρω 10 πράγματα και μπορώ να ελέγξω μόνος μου, κάτι που δεν ισχύει για τον μέσο αγοραστή. Και σε διαβεβαιώνω ότι ο λόγος που τα πήρα από Αθήνα δεν ήταν άλλος από το ότι στην Αθήνα είναι φτηνότερα. εχεις κανει μια λαθος παραδοχη, Η Αθηνα ειναι ενα απο τα εμπορικα κεντρα, οχι το μονο. Ο προηγουμενος που εγραψε οτι ξεκινησε απο Σπαρτη, αν ηθελε να ψωνισει απο Σπαρτη και γυρω περιοχες θα ειχε πολυ λιγες επιλογες, που σαφως θα μπορουσε να ελεγξει ανεξοδα και ευκολα κλπ κλπ αλλα λιγες. Για να διευρυνει λοιπον τις επιλογες του, ανοιξε και την ακτινα οπου ψαχνει. Πολυ πιθανον και ο λογος που πηρες απο Αθηνα να ηταν οτι δεν εβρισκες αυτο που ηθελες στην επαρχια, οχι η τιμη. Ποτε δεν θα ξεκινουσα απο Θεσσαλονικη να αγορασω αυτοκινητο στα Τρικαλα.εφοσον εχω τοσες επιλογες. Μονο αν ηταν κατι συλλεκτικο που δεν μπορω να το βρω ευκολα. Απο την αλλη, αν πουλουσα στα Τρικαλα, πως θα προσελκυα αυτον που ειναι στη Θεσαλλονικη; θα κατεβαζα την τιμη. Δεν θελω αγοραστικο κοινο απο μακρια; Αφηνω την τιμη εκει που ειναι. 15 ώρες πριν, Liapisftw είπε Μπορεί να είναι και του 1821 αλλά δεν παύει να ισχύει και να είναι μηχανικά τεκμηριωμένη. Οι ώρες λειτουργίας ενός κινητήρα είναι πολύ περισσότερες από τα αναγραφόμενα χλμ και επίσης η συνθήκες είναι πολύ πιο ζορικες βλέπε 1η 2α στην κίνηση. Θελω με την ιδια τεκμηριωμενη λογικη, να συγκρινεις αυτοκινητα μετα το 2010 που εχουν start-stop, και να μου πεις το συμπερασμα σου... 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, bjj-p είπε εχεις κανει μια λαθος παραδοχη, Η Αθηνα ειναι ενα απο τα εμπορικα κεντρα, οχι το μονο. Ο προηγουμενος που εγραψε οτι ξεκινησε απο Σπαρτη, αν ηθελε να ψωνισει απο Σπαρτη και γυρω περιοχες θα ειχε πολυ λιγες επιλογες, που σαφως θα μπορουσε να ελεγξει ανεξοδα και ευκολα κλπ κλπ αλλα λιγες. Για να διευρυνει λοιπον τις επιλογες του, ανοιξε και την ακτινα οπου ψαχνει. Πολυ πιθανον και ο λογος που πηρες απο Αθηνα να ηταν οτι δεν εβρισκες αυτο που ηθελες στην επαρχια, οχι η τιμη. Ποτε δεν θα ξεκινουσα απο Θεσσαλονικη να αγορασω αυτοκινητο στα Τρικαλα.εφοσον εχω τοσες επιλογες. Μονο αν ηταν κατι συλλεκτικο που δεν μπορω να το βρω ευκολα. Απο την αλλη, αν πουλουσα στα Τρικαλα, πως θα προσελκυα αυτον που ειναι στη Θεσαλλονικη; θα κατεβαζα την τιμη. Δεν θελω αγοραστικο κοινο απο μακρια; Αφηνω την τιμη εκει που ειναι. Η Αθήνα δεν είναι απλώς ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα, είναι το μεγαλύτερο και με διαφορά κιόλας, σχεδόν τα μισά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα Επίσης επέτρεψε μου να ξέρω καλύτερα από σένα τον λόγο που ΕΓΩ τόσες φορές έχω προτιμήσει να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από Αθήνα, και όχι κάποιο από την πόλη μου, παρά τις δυσκολίες. Φυσικά και έβρισκα και εδώ (Πάτρα ζω) αυτό που ήθελα, μόνο που οι τιμές που ζητούσαν εδώ ήταν 20% παραπάνω από ότι στην Αθήνα. Τελευταία φορά για την ακρίβεια βρήκα και πήρα από Αθήνα το αυτοκίνητο που ήθελα στην κατάσταση που ήθελα με 6.500€, ενώ στην τοπική αγορά το φτηνότερο είχε 7.500€ και δεν μου άρεσε λόγω της κατάστασης του. Και τέλος αυτός που είναι στα Τρίκαλα και έχει ένα αυτοκίνητο που στη Θεσσαλονίκη μπορεί να πιάσει εύκολα ας πούμε 5.000€, τότε με την ίδια ευκολία μπορεί αν το σπρώξει στην τοπική αγορά με περισσότερα χρήματα. Και κατά κανόνα χέστηκε για το αν θα το αγοράσει Τρικαλινός ή Θεσσαλονικιός, λεφτά θέλει να πάρει. Τώρα βέβαια ότι και να σου λέω, αν δεν θες να καταλάβεις ότι όπου υπάρχει υπερπροσφορά ο ανταγωνισμός ρίχνει τις τιμές, δεν θα το καταλάβεις ποτέ.
bjj-p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Η Αθήνα δεν είναι απλώς ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα, είναι το μεγαλύτερο και με διαφορά κιόλας, σχεδόν τα μισά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα Επίσης επέτρεψε μου να ξέρω καλύτερα από σένα τον λόγο που ΕΓΩ τόσες φορές έχω προτιμήσει να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από Αθήνα, και όχι κάποιο από την πόλη μου, παρά τις δυσκολίες. Φυσικά και έβρισκα και εδώ (Πάτρα ζω) αυτό που ήθελα, μόνο που οι τιμές που ζητούσαν εδώ ήταν 20% παραπάνω από ότι στην Αθήνα. Τελευταία φορά για την ακρίβεια βρήκα και πήρα από Αθήνα το αυτοκίνητο που ήθελα στην κατάσταση που ήθελα με 6.500€, ενώ στην τοπική αγορά το φτηνότερο είχε 7.500€ και δεν μου άρεσε λόγω της κατάστασης του. Αν δεν θεωρεις την Πατρα εμπορικο κεντρο, δεν μπορεις να ακολουθησεις τον συλλογισμο μου, δυστυχως. Εκει θα απευθυνθουν απο τις γυρω περιοχες. Το οτι <<δεν μου αρεσε λογω της καταστασης του>> μπορει να μεταφραστει οτι δεν βρηκα αυτο που ηθελα στην μικροτερη αγορα και στραφηκα στην μεγαλυτερη αγορα της Αθηνας οπου και βρηκα αυτο που ηθελα.. 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Και τέλος αυτός που είναι στα Τρίκαλα και έχει ένα αυτοκίνητο που στη Θεσσαλονίκη μπορεί να πιάσει εύκολα ας πούμε 5.000€, τότε με την ίδια ευκολία μπορεί αν το σπρώξει στην τοπική αγορά με περισσότερα χρήματα. Και κατά κανόνα χέστηκε για το αν θα το αγοράσει Τρικαλινός ή Θεσσαλονικιός, λεφτά θέλει να πάρει. απο που προκυπτει οτι μπορει να το σπρωξει με την ιδια ευκολια στην τοπικη αγορα; αν το πουλησει σε μαντρα, θα φυγει σιγουρα με λιγοτερα. αν το πουλησει σε ιδιωτη, θα πιασει τα λεφτα που θελει αλλα οχι ευκολα, γιατι το αγοραστικο κοινο ειναι περιορισμενο εκει. Αρα ουτε ευκολα, ουτε με περισσοτερα προκυπτει απο καπου. 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Τώρα βέβαια ότι και να σου λέω, αν δεν θες να καταλάβεις ότι όπου υπάρχει υπερπροσφορά ο ανταγωνισμός ρίχνει τις τιμές, δεν θα το καταλάβεις ποτέ. Εκει που θεωρεις οτι υπαρχει υπερπροσφορα (Αθηνα δηλ) υπαρχει και υπερζητηση. Η ισορροπια προσφορας-ζητησης ειναι αυτο που καθοριζει τις τιμες και οχι αυτο που υπονοεις. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από bjj-p
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, bjj-p είπε Αν δεν θεωρεις την Πατρα εμπορικο κεντρο, δεν μπορεις να ακολουθησεις τον συλλογισμο μου, δυστυχως. Εκει θα απευθυνθουν απο τις γυρω περιοχες. Το οτι <<δεν μου αρεσε λογω της καταστασης του>> μπορει να μεταφραστει οτι δεν βρηκα αυτο που ηθελα στην μικροτερη αγορα και στραφηκα στην μεγαλυτερη αγορα της Αθηνας οπου και βρηκα αυτο που ηθελα.. Και μια κωμόπολη μπορεί να θεωρηθεί εμπορικό κέντρο μια και εκεί μαζεύονται από τα γύρω χωριά, δεν παύει όμως η αγορά της να είναι μηδαμινή μπροστά στην αγορά μιας πόλης, όπως και η αγορά μιας πόλης είναι μηδαμινή μπροστά στην αγορά της Πρωτεύουσας, και ο κανόνας λέει πως όσο μικρότερη είναι η αγορά τόσο υψηλότερες είναι οι τιμές. Επίσης μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις όσα έγραψα, και εδώ βρήκα αυτοκίνητα στην κατάσταση που ήθελα αλλά δεν μου άρεσαν τα 8k+ που ζητούσαν, για αυτό και προτίμησα να πάρω από Αθήνα που βρήκα στην κατάσταση που ήθελα με 6.500€. 7 λεπτά πριν, bjj-p είπε απο που προκυπτει οτι μπορει να το σπρωξει με την ιδια ευκολια στην τοπικη αγορα; αν το πουλησει σε μαντρα, θα φυγει σιγουρα με λιγοτερα. αν το πουλησει σε ιδιωτη, θα πιασει τα λεφτα που θελει αλλα οχι ευκολα, γιατι το αγοραστικο κοινο ειναι περιορισμενο εκει. Αρα ουτε ευκολα, ουτε με περισσοτερα προκυπτει απο καπου. Στο έχω ήδη εξηγήσει πως προκύπτει ότι μπορεί να το σπρώξει με την ίδια ευκολία στην τοπική αγορά με περισσότερα χρήματα, ο μέσος Τρικαλινός αγοραστής θα προτιμήσει αγοράσει κάποιο από την τοπική αγορά δίνοντας παραπάνω χρήματα, παρά να ψάχνει Θεσσαλονίκη χάνοντας χρόνο και χρήμα και χωρίς τη δυνατότητα ελέγχου όπως θα τον ήθελε. Το αγοραστικό κοινό στα Τρίκαλα δεν είναι τόσο περιορισμένο όσο νομίζεις, θα σου εξηγήσω παρακάτω το γιατί. 15 λεπτά πριν, bjj-p είπε Εκει που θεωρεις οτι υπαρχει υπερπροσφορα (Αθηνα δηλ) υπαρχει και υπερζητηση. Ο ισορροπια προσφορας-ζητησης ειναι αυτο που καθοριζει τις τιμες και οχι αυτο που υπονοεις. Δεν το θεωρώ μόνο εγώ, είναι γεγονός ότι στην Αθήνα υπάρχει υπερπροσφορά ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει η ανάλογη ζήτηση από ντόπιους. Μην ξεχνάς ότι στις πωλήσεις νέων επιβατικών πάνω από το 50% είναι εταιρικά (leasing, ενοικιαζόμενα κτλ), τα οποία στα 2 3 ή 4 χρόνια βγαίνουν στην αγορά μεταχειρισμένων, και στη συντριπτική πλειοψηφία τους στην Αθήνα. Στην Αθήνα είναι η "πηγή", από Αθήνα τα αγοράζουν φτηνά και οι επαρχιώτες έμποροι ώστε να τα πουλήσουν ακριβότερα στην επαρχία. Όλοι γνωρίζουν πως η Αθήνα είναι η μεγαλύτερη αγορά και για αυτό βρίσκεις σχεδόν τα πάντα σε καλύτερες τιμές, μόνο εσύ δεν το ξέρεις και πιστεύεις το αντίθετο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, bjj-p είπε Εκει που θεωρεις οτι υπαρχει υπερπροσφορα (Αθηνα δηλ) υπαρχει και υπερζητηση. Η ισορροπια προσφορας-ζητησης ειναι αυτο που καθοριζει τις τιμες και οχι αυτο που υπονοεις. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από bjj-p Με τη λογική αυτή και οι τιμές των καυσίμων θα επρεπε να ήταν πιο ακριβές στην Αθήνα από ότι στην Ικαρία ας πούμε. Φίλε μου συγγνώμη αλλά πολύ σωστά τα λέει ο Joshua πιο πάνω και απορώ με την όρεξη του να προσπαθεί να σου εξηγήσει τα αυτονόητα. Σου εξήγησα στην προηγούμενη σελιδα τι καθορίζει τη τιμή ενός μεταχειρισμένου και εσύ κόλλησες σε θεωρίες που ισχύουν μόνο στο δικό σου σκεπτικό.Δεν έχει νόημα,καλό ΣΚ.
agnostos13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Στα καινούρια οχήματα η επαρχία είναι κατά κύριο λόγο ακριβότερη κυρίως λόγω μεταφορικών (όπως και σε άλλα προιόντα). Από εκεί και πέρα στα μεταχειρισμένα δεν βλέπω να υπάρχει κανόνας. Η Αθήνα έχει μεγάλη προσφορά (και ανταγωνισμό) αλλά και μεγάλη ζήτηση, η επαρχία πάλι έχει μικρή προσφορά αλλά και μικρή ζήτηση. Ξέρω κόσμο που έρχεται στην Αθήνα να αγοράσει αλλά και κόσμο που πάει από την Αθήνα στην επαρχία για κάποια αγορά. Οπότε πιστεύω οτι είναι τυχαίο το που θα βρεις την καλή τιμή!
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 43 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Ξέρω κόσμο που έρχεται στην Αθήνα να αγοράσει αλλά και κόσμο που πάει από την Αθήνα στην επαρχία για κάποια αγορά. Εδώ η συζήτηση είναι ειδικά για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ξέρεις πολλούς Αθηναίους που αγοράζουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από επαρχία? Και μην μου πεις για κάποια εξαίρεση που κάτι είναι σπάνιο, περίεργο ή δυσεύρετο, σε τέτοια περίπτωση εννοείται πως ο αγοραστής θα πάει όπου το βρει.
agnostos13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εδώ η συζήτηση είναι ειδικά για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ξέρεις πολλούς Αθηναίους που αγοράζουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από επαρχία? Και μην μου πεις για κάποια εξαίρεση που κάτι είναι σπάνιο, περίεργο ή δυσεύρετο, σε τέτοια περίπτωση εννοείται πως ο αγοραστής θα πάει όπου το βρει. Εγώ προσωπικά ξέρω κάμποσους... Και αναφέρομαι σαφώς σε καθημερινό αυτοκίνητο! Όπως πας στη Γλυφάδα, στο Κερατσίνι ή στη Παιανία, πας και Χαλκίδα, Λιβαδειά ή Κόρινθο αν βρεις κάτι καλό... Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από agnostos13
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Εγώ προσωπικά ξέρω κάμποσους... Και αναφέρομαι σαφώς σε καθημερινό αυτοκίνητο! Όπως πας στην Γλυφάδα, στο Κερατσίνι ή στην Παιανία, πας και Χαλκίδα, Λιβαδειά ή Κόρινθο αν βρεις κάτι καλό... Αυτό στα bold είναι εντελώς υποθετικό, ο Αθηναίος φυσικά και θα πάει ας πούμε Κόρινθο εφόσον βρει καλή ευκαιρία, η αλήθεια όμως είναι ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι από πολύ σπάνιες έως και ανύπαρκτες, ενώ το αντίθετο είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
agnostos13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Αυτό στα bold είναι εντελώς υποθετικό, ο Αθηναίος φυσικά και θα πάει ας πούμε Κόρινθο εφόσον βρει καλή ευκαιρία, η αλήθεια όμως είναι ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι από πολύ σπάνιες έως και ανύπαρκτες, ενώ το αντίθετο είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Καλό με βάση τα στοιχεία της αγγελίας φυσικά! Από εκεί και πέρα αν δεν το δεις το όχημα από κοντά δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι... Μπορεί στην αγγελία να φαίνεται κούκλα και να είναι πανούκλα! Μία ευκαιρία (αν και είναι σπάνια) μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, όπως αντίστοιχα και μια “ευκαιρία” που αποδεικνύεται σαπάκι (συχνότερα)...
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Καλό με βάση τα στοιχεία της αγγελίας φυσικά! Από εκεί και πέρα αν δεν το δεις το όχημα από κοντά δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι... Μπορεί στην αγγελία να φαίνεται κούκλα και να είναι πανούκλα! Μία ευκαιρία (αν και είναι σπάνια) μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, όπως αντίστοιχα και μια “ευκαιρία” που αποδεικνύεται σαπάκι (συχνότερα)... Αυτά που λες είναι γενικότητες, και είναι χαρακτηριστικά της αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ανεξαρτήτως περιοχής. Αυτό όμως που λέω εγώ είναι ότι τα αυτοκίνητα στην πρωτεύουσα σε γενικές γραμμές είναι φτηνότερα από ότι στην επαρχία. Και στο λέω εγώ που ζω στην Πάτρα που τυγχάνει η τρίτη σε πληθυσμό πόλη στην Ελλάδα, σε μικρότερες πόλεις ή ακόμα και σε κωμοπόλεις οι διαφορές είναι ακόμα μεγαλύτερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα