Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δικιο εχεις, απο την αλλη αναφερεις στον αλλον οτι ειναι επισκευαζομενα και το κοστος ειναι 100 ευρω σαν γενικο σερβις του αμορτισερ χωρις να εχει ζημιες σε στυλ στραβα καλαμια κτλ, και εξηγεις στον αλλον οτι δεν θα πρεπει να ξαναδωσει για καινουργιο πολλα χρηματα σε βαθος χρονου μιας και αυτο επισκευαζεται και παραδιδεται και με εγγυηση, εκει το σκεφτονται οσοι ξερουν να ακουν

• Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, bezan είπε

ναι, ξεχασα να το προαναφερω, λαθος μου. 2 φορες με πηγαν σε μηχανικο δικο τους αγοραστες κ οι δικοι τους μηχανικοι το εβγαλαν σχεδον αψεγαδιαστο το αυτοκινητο. μια φορα το εχω παρατησει και 24ωρο σε μηχανικο ωστε και καλα μεχρι και τα καυσαερια να μετρησει λεει οταν ειναι κρυο κ ζεστο το αμαξι για εχει διαφορες στις θερμοκρασιες κτλ κτλ....

Όσο τους κανεις τέτοια χατήρια όλο μαλακες θα σου έρχονται και θα καυλαυντιζουν για να λένε πήγα και είδα ένα HPE αλλά τελικά δεν ήταν πολύ καλό. 

Όταν πουλάω αμαξι και μου λένε να το πάω για έλεγχο τους ζητάω προκαταβολή και αν ο έλεγχος το βγάλει καλό το πληρώνει και τελειώσουμε. Ούτε έχω δει και ένα ακόμα ούτε δεν ξέρω αν αρέσει στη γυναίκα μου και δικαιολογίες.  Αν ο ελεγχος δεν το βγάλει καλό μετά χαράς να του την επιστρέψω. Αν είναι σοβαρός αγοραστής και το θέλει θα προχωρήσει αν είναι χασομέρης ας πάει σε άλλο χασομέρη που του κανει τα χατήρια. 

Ps αν έχεις αυτές τις φωτογραφίες στην αγγελία δεν πας πουθενά 😛 

Επεξ/σία από Morosana
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, bezan είπε

ναι, ξεχασα να το προαναφερω, λαθος μου. 2 φορες με πηγαν σε μηχανικο δικο τους αγοραστες κ οι δικοι τους μηχανικοι το εβγαλαν σχεδον αψεγαδιαστο το αυτοκινητο. μια φορα το εχω παρατησει και 24ωρο σε μηχανικο ωστε και καλα μεχρι και τα καυσαερια να μετρησει λεει οταν ειναι κρυο κ ζεστο το αμαξι για εχει διαφορες στις θερμοκρασιες κτλ κτλ....

Βασικά το λάθος σου είναι που δεν τους ξεκαθάρισες ότι ο έλεγχος είναι το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, πως πρώτα πρέπει να αποφασίσουν αν τους κάνει το αυτοκίνητο, αν συμφωνούν με την τιμή, τον τρόπο πληρωμής κτλ, μόνο τότε έχει νόημα ο έλεγχος.

Για να καταλάβεις, πριν 1,5 χρόνο είχα αγγελία ένα αυτοκίνητο, και με παίρνει τηλέφωνο ένας τύπος και μου λέει με ενδιαφέρει το αυτοκίνητο, τώρα είμαι στο τάδε καφενείο (4χλμ μακριά), έλα να με πάρεις για να το πάμε σε ένα συνεργείο εδώ κοντά για να το δει και να συζητήσουμε την τιμή. Δεν γίνεται αυτό του λέω, δεν θα κάνω βόλτες χωρίς λόγο, αν θέλεις έλα από δω, δες το καλά, κρίνε αν αξίζει για τα λεφτά που ζητάω γιατί η τιμή δεν πρόκειται να αλλάξει, και αν αποφασίσεις ότι σου κάνει μόνο τότε έχει νόημα να το δει μηχανικός, φανοποιός ή όποιος άλλος θέλεις. Μα μου λέει είμαι μόνο 4 χλμ μακριά, ε του λέω πως εφόσον το δει και του κάνει δεν έχω πρόβλημα να το πάω και 14 και 24 χλμ μακριά για έλεγχο. "Μάλλον δεν θες να πουλήσεις" μου λέει, ε του λέω "σίγουρα δεν το θέλω τόσο πολύ ώστε να γυρνάω σαν την άδικη κατάρα", και μου το έκλεισε βρίζοντας.

Επίσης όταν σου λένε κουλά του τύπου να το αφήσεις 24 ώρες, απλά σηκώνεσαι και φεύγεις.

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

είμαι στο τάδε καφενείο (4χλμ μακριά), έλα να με πάρεις για να το πάμε σε ένα συνεργείο εδώ κοντά για να το δει και να συζητήσουμε την τιμή

τσαμπα ταξι και κουβεντα ήθελε... 😄

κατα τα αλλα συμφωνω απόλυτα, 1-1,5 ωρα ελεγχος και ειναι μια χαρα... σπιτι να αγοραζες δε θα εκανες 24 ωρες ελεγχο...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Morosana είπε

Όσο τους κανεις τέτοια χατήρια όλο μαλακες θα σου έρχονται και θα καυλαυντιζουν για να λένε πήγα και είδα ένα HPE αλλά τελικά δεν ήταν πολύ καλό. 

Όταν πουλάω αμαξι και μου λένε να το πάω για έλεγχο τους ζητάω προκαταβολή και αν ο έλεγχος το βγάλει καλό το πληρώνει και τελειώσουμε. Ούτε έχω δει και ένα ακόμα ούτε δεν ξέρω αν αρέσει στη γυναίκα μου και δικαιολογίες.  Αν ο ελεγχος δεν το βγάλει καλό μετά χαράς να του την επιστρέψω. Αν είναι σοβαρός αγοραστής και το θέλει θα προχωρήσει αν είναι χασομέρης ας πάει σε άλλο χασομέρη που του κανει τα χατήρια. 

αχαχαχααχαχαχ, οχι φιλε μου, αλλες εχω. αυτες εινια ιο προχειρες, εχω και την μουντελα την τετραποδη μες στην μεση ))))))

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bezan είπε

αχαχαχααχαχαχ, οχι φιλε μου, αλλες εχω. αυτες εινια ιο προχειρες, εχω και την μουντελα την τετραποδη μες στην μεση ))))))

Παίζει μεγάλο ρόλο η φωτογραφία στην αγγελία, αν δω αμαξι που δεν μπήκε καν στη διαδικασία να του βάλει μια σκούπα μέσα και να το έχει πλυμένο δείχνει με τη μια κακονοικοκυρη όποτε skip. Το ίδιο και όταν βλέπω φωτογραφίες από το υπερπέραν ή με υπερβολικά φίλτρα συνήθως κάτι κρύβουν. 

• Like 2
Δημοσ.

θυμαμαι καποτε ειχα ενα vw golf 2 το ειχα κανει αγωνιστικο (χωρις roll cage ευτηχως)και εκει εμαθα μηχανολογικα.

Μετα απο καιρο αποφασισα να το πουλησω. Το ξαναεκανα κανονικο ιχ στη πενα διπλοφαναρο με τιμη 1500 ευρ. Τιποτα ψυχη....Κανενας αγοραστης ουτε τηλ

Επειδη ηθελα να φυγει απο πανω μου (εφορια/εξοδα μιας και επαιρνε σουπερ βενζινη) το βαζω 550 ευρ

Την ιστοριουλα την ελεγα στη δουλεια και ενας συναδελφος απο αλλο τμημα που το εμαθα μου λεει θα το κλεισω. Αυτο εγινε το πρωι.

Μολις φευγω απο δουλεια ανοιγω κινητο: 46 κλησεις! Το τι με παρακαλαγανε, τι θα σου δωσω 700 ευρ, ο αλλος θα σου δωσω αλλο ιχ, μεχρι ρωμα πλακωσανε και απειλουσαν ..

τελικα το εδωσα στο συναδελφο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

τσαμπα ταξι και κουβεντα ήθελε... 😄

κατα τα αλλα συμφωνω απόλυτα, 1-1,5 ωρα ελεγχος και ειναι μια χαρα... σπιτι να αγοραζες δε θα εκανες 24 ωρες ελεγχο...

Μου είπε συγκεκριμένα πως είναι άνεργος, και ότι η γυναίκα του το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά τον αφήνει στο καφενείο και τον παίρνει το μεσημέρι όπως γυρνάει...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Μου είπε συγκεκριμένα πως είναι άνεργος, και ότι η γυναίκα του το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά τον αφήνει στο καφενείο και τον παίρνει το μεσημέρι όπως γυρνάει...

Παλικάρι!!!!!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

και μετα μου λενε λαχεια λοττο και #$@$ιες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

θυμαμαι καποτε ειχα ενα vw golf 2 το ειχα κανει αγωνιστικο (χωρις roll cage ευτηχως)και εκει εμαθα μηχανολογικα.

Μετα απο καιρο αποφασισα να το πουλησω. Το ξαναεκανα κανονικο ιχ στη πενα διπλοφαναρο με τιμη 1500 ευρ. Τιποτα ψυχη....Κανενας αγοραστης ουτε τηλ

Επειδη ηθελα να φυγει απο πανω μου (εφορια/εξοδα μιας και επαιρνε σουπερ βενζινη) το βαζω 550 ευρ

Την ιστοριουλα την ελεγα στη δουλεια και ενας συναδελφος απο αλλο τμημα που το εμαθα μου λεει θα το κλεισω. Αυτο εγινε το πρωι.

Μολις φευγω απο δουλεια ανοιγω κινητο: 46 κλησεις! Το τι με παρακαλαγανε, τι θα σου δωσω 700 ευρ, ο αλλος θα σου δωσω αλλο ιχ, μεχρι ρωμα πλακωσανε και απειλουσαν ..

τελικα το εδωσα στο συναδελφο

ωραιο αμαξι, πολυ ωραιο αμαξι, σωστο πατωμα, χαμηλοτατο κεντρο βαρους, βολευτικο για τον οδηγο

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bezan είπε

Παλικάρι!!!!!

Δεν με αφορά το τι κάνει, απλά το ανέφερα γιατί μου το είπε σαν δικαιολογία για το ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί ώστε να έρθει να το δει.

Παλιότερα που ήμουν πιο νέος και δεν ήξερα είχα κάνει άπειρα δρομολόγια απλά για να δει ο υποψήφιος αγοραστής το αυτοκίνητο, το τι είχα ακούσει δεν περιγράφεται, μια φορά με το που φτάνω μου λέει "ααα είναι δίπορτο, δε μου κάνει, νόμιζα πως είναι τετράπορτο". Πλέον λέω πως i'm too old for this shit.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα ο πιο θεος ηταν ενας οταν εδινα την λαγκουνα Β56 που ειχα, με παιρνει κ μ λεει φιλαρακι, βαλε στην τιμη 4 κατοσταρικα, θα πεισω την θεια μου να το παρει και μου τα δινεις εμενα. εαν σε ρωτησει που με ξερεις θα πεις πηγαιναμε μαζι λυκειο και καθομαστα παραδιπλα

και ενας πιτσιρικας ακομα που φοβηθηκα να του το δωσω γιατι με ειχε τρελανει στο ποσο πιανι το αμαξι, εαν δουλευει καλα το χειροφρενο, εαν τα αμορτισερ ειναι καιαμπας γιατι ο κολλητος στο σαξο εχει καιαμπας και μπαινει πιτα στα στροφιλικια 90 μοιρων. με ειχε τρελανει το παλικαρι. δωστο μου λεει, θα σε δωσω 200 ευρο παραπανω, δεν το εδωσα, θα τον ειχα και στον λαιμο μου να καρφωθει πουθενα πριν αδειασει το πρωτο ντεποζιτο)))

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Morosana είπε

Όταν λες προκαταβολή φαντάζομαι εννοείς να  δεις κάποιο συμβολικό ποσό στα χέρια του (για να αποφύγεις τους χομπίστες), γιατί το να σου δώσει κάποιος λεφτά για αμάξι που θα μεταβιβαστεί (ή και όχι) δεν το βλέπω πιθανό (εκτός αν μιλάμε για γνωστό)...

Άντε αν είναι κανένας κιμπάρης να σου βάλει τις βενζίνες και μέχρι εκεί!

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Όταν λες προκαταβολή φαντάζομαι εννοείς να  δεις κάποιο συμβολικό ποσό στα χέρια του (για να αποφύγεις τους χομπίστες), γιατί το να σου δώσει κάποιος λεφτά για αμάξι που θα μεταβιβαστεί (ή και όχι) δεν το βλέπω πιθανό (εκτός αν μιλάμε για γνωστό)...

Άντε αν είναι κανένας κιμπάρης να σου βάλει τις βενζίνες και μέχρι εκεί!

Επειδή ασχολούμαι αρκετά με αντικες και πιο ιδιαίτερα αμάξια οταν λέω προκαταβολή συνήθως ένα 10% του συμφωνημένου ποσού. Αν είναι μια πράξη σε ένα αμαξι των 50 χιλ το να δώσει 5 χιλιάρικα μπροστά για να το πας για έλεγχο σε γλιτώνει από ξεσκαρτάρισμα και φυσικά όλα γίνονται με υπεύθυνες δηλώσεις και τίποτα στο μπλα μπλα, αν είναι σοβαρός όπως λέει θα το πάρει όποτε τι να δώσει 50 τι να δώσει 45+5 . Να βγάλω ένα αμαξι στο δρόμο με ρίσκο για ότι μπορεί να πάθει απλά για να το δει δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ. Στην τελική εγω του δείχνω κάτι υπαρκτό και πρέπει να δω αν έχει και αυτός τα υπαρκτά χρήματα για να το αγοράσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...