Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Ειχα ενα φιλο που του εβαζε μονο 98αρα γιατι λεει ετσι εγραφε ο κατασκευαστης. Ισχυει η ειναι παπατζα?

Εγω φιλε μου που ειχα του 99 μοντελο μια ζωη 95αρα το εβαζα και δεν εκανε ποτε κιχ, κοντερισια εχει βγαλει 220. απο αθηνα θεσσαλονικη 3 ωρες και 25 λεπτακια.

ρεκορ μεσα σε μια 1540 χιλιομετρα και παλι τιποτα.

IMG_1477.JPG

ωπ, λαθος, σορρυ

νατο

FB_IMG_15926574800277491.jpg

Επεξ/σία από bezan
  • Like 1
  • Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bezan είπε

Εγω φιλε μου που ειχα του 99 μοντελο μια ζωη 95αρα το εβαζα και δεν εκανε ποτε κιχ, κοντερισια εχει βγαλει 220. απο αθηνα θεσσαλονικη 3 ωρες και 25 λεπτακια.

ρεκορ μεσα σε μια 1540 χιλιομετρα και παλι τιποτα.

IMG_1477.JPG

ωπ, λαθος, σορρυ

νατο

FB_IMG_15926574800277491.jpg

Πας με 200+ και βγάζεις φωτό το κοντέρ;

• Like 6
Δημοσ.

Πόσο εύκολο θα ήταν να σε τσιμπήσουν. Ούτε κάμερες ούτε τίποτα.

Καρτούλα στην είσοδο στα διόδια στη Θεσσαλονίκη,  την ίδια καρτούλα στην έξοδο. Κάνει τη διαίρεση το μηχάνημα και σου βγάζει το μέσο όρο ταχύτητας, που είναι σίγουρα παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Α, ξέχασα, νόμιζα ότι είμαι εξωτερικό...

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Καρτούλα στην είσοδο στα διόδια στη Θεσσαλονίκη,  την ίδια καρτούλα στην έξοδο. Κάνει τη διαίρεση το μηχάνημα και σου βγάζει το μέσο όρο ταχύτητας, που είναι σίγουρα παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Α, ξέχασα, νόμιζα ότι είμαι εξωτερικό...

Η απλοποιηση δεν βοηθα στην επιβολη του νομου. Ο ιδιος οδηγος με 3 στασεις για καφεδαρα, επαιρνε και καρτουλα ευχαριστουμε που μας προτιμησατε στο τελος της διαδρομης.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bezan είπε

3 ωρες και 25 λεπτακια.

47 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Η απλοποιηση δεν βοηθα στην επιβολη του νομου. Ο ιδιος οδηγος με 3 στασεις για καφεδαρα, επαιρνε και καρτουλα ευχαριστουμε που μας προτιμησατε στο τελος της διαδρομης.

Αναγνωρίζεις το ύφος στο "3 ώρες και 25 λεπτάκια";

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ.Αρχισε η  αστυνομια του Insomnia.

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πας με 200+ και βγάζεις φωτό το κοντέρ;

Δεν ειναι σε καρο, ουτε σε καροδρομο.Και δεν πρεπει να παλεψεις με καμια αρκουδα για να βγαλεις μια φωτο στα γρηγορα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Αναγνωρίζεις το ύφος στο "3 ώρες και 25 λεπτάκια";

Εσύ καταλαβαίνεις πως όσοι τρέχουν υπερβολικά δεν το κάνουν απαραίτητα για να μειώσουν το χρόνο από διόδια σε διόδια?

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Ωχ.Αρχισε η  αστυνομια του Insomnia.

Δεν ειναι σε καρο, ουτε σε καροδρομο.Και δεν πρεπει να παλεψεις με καμια αρκουδα για να βγαλεις μια φωτο στα γρηγορα.

Και μόνο που πρέπει να πάρεις την προσοχή σου απο τον δρόμο φτάνει.Αν πρόσεξες στην μία φωτό προσπερνάει κιόλας,ναι σε εκείνη που καταλάθος έβαλε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Εσύ καταλαβαίνεις πως όσοι τρέχουν υπερβολικά δεν το κάνουν απαραίτητα για να μειώσουν το χρόνο από διόδια σε διόδια?

Δε θα μπω σε συζήτηση με κάποιον που παρανομεί, είτε για επίδειξη, είτε για οτιδήποτε άλλο.

Μόνο ασθενοφόρα και περιπολικά μπορώ να δεχτώ να τρέχουν πάνω από το όριο και αυτά όταν συντρέχει λόγος.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Δε θα μπω σε συζήτηση με κάποιον που παρανομεί, είτε για επίδειξη, είτε για οτιδήποτε άλλο.

Μόνο ασθενοφόρα και περιπολικά μπορώ να δεχτώ να τρέχουν πάνω από το όριο και αυτά όταν συντρέχει λόγος.

Στη συζήτηση έχεις μπει ήδη εδώ και ώρα, το να μην απαντάς σε συγκεκριμένη ερώτηση όμως είναι υπεκφυγή.

Δημοσ.
Στις 17/6/2020 στις 3:24 ΜΜ, Basidar είπε

το 2018 ειχα βαλει αγγελια για το αμαξι μου ενα Golf 4 του 2000 γιατι εψαχνα για καποιο νεοτερο μοντελο.

Για κακη μου τυχη το αυτοκινητο το ειχα στο γκαραζ πολλα χρονια αλλα και γενικα δεν το χρησιμοποιουσα (εχω αλλαξει 5 μπαταριες και μια τρυπια εξατμιση από την αχρησια) με αποτελεσμα να γραψω οτι ειχε 42.000 χλμ.

Πρωτη φορα στη ζωη μου τοσοι πολλοι ανθρωποι με ειπαν αμεσα η εμμεσα απατεωνα και οτι γυριζω χλμ. Τελικα την απεσυρα μεσα σε 5 μερες, περασαν 2 χρονια και τα χλμ εγιναν πλεον 43.500.

Σημερα σκεφτομαι οτι αν τολμησω να την ξαναβαλω θα με βγαλουν στα καναλια.

Θα μπορούσες να αναρτήσεις το βιβλίο service και το τελευταίο ΚΤΕΟ !

Στις 17/6/2020 στις 3:35 ΜΜ, imr είπε

Εχει ο πεθερος μου ενα corola του 90 με 80.000 χιλιομετρα, αντε να πεισεις οτι αυτα ειναι πραγματικα χιλιομετρα.

Θα το βαλω καποια στιγμη αγγελια γιατι καθετε αλλα αντε να πεισεις οτι ειναι πραγματικα

Βιβλίο service, ΚΤΕΟ έτσι απλά !

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε
Στις 17/6/2020 στις 3:24 ΜΜ, Basidar είπε

το 2018 ειχα βαλει αγγελια για το αμαξι μου ενα Golf 4 του 2000 γιατι εψαχνα για καποιο νεοτερο μοντελο.

Για κακη μου τυχη το αυτοκινητο το ειχα στο γκαραζ πολλα χρονια αλλα και γενικα δεν το χρησιμοποιουσα (εχω αλλαξει 5 μπαταριες και μια τρυπια εξατμιση από την αχρησια) με αποτελεσμα να γραψω οτι ειχε 42.000 χλμ.

Πρωτη φορα στη ζωη μου τοσοι πολλοι ανθρωποι με ειπαν αμεσα η εμμεσα απατεωνα και οτι γυριζω χλμ. Τελικα την απεσυρα μεσα σε 5 μερες, περασαν 2 χρονια και τα χλμ εγιναν πλεον 43.500.

Σημερα σκεφτομαι οτι αν τολμησω να την ξαναβαλω θα με βγαλουν στα καναλια.

Θα μπορούσες να αναρτήσεις το βιβλίο service και το τελευταίο ΚΤΕΟ !

Το 2018 τα δελτία ΚΤΕΟ δεν είχαν αναλυτικά λίστα με τους προηγούμενους ελέγχους και τα χλμ που είχε στον καθένα, εδώ και κάτι μήνες ξεκίνησε αυτό.

Μόνο τώρα έχει νόημα να κάνει κάτι τέτοιο, και μόνο εάν το όχημα έχει περάσει πρόσφατα από έλεγχο (δλδ τους τελευταίους μήνες).

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Στη συζήτηση έχεις μπει ήδη εδώ και ώρα, το να μην απαντάς σε συγκεκριμένη ερώτηση όμως είναι υπεκφυγή.

Θα μπορούσες πολύ εύκολα να γράψεις την αιτία ή το σκοπό του να πάει κάποιος με 220 στην εθνική και όχι να μπούμε σε συζήτηση.

Και αυτό που είπα, είναι ότι ο χρόνος από διόδια σε διόδια, είναι η απόδειξη για να φας μία κλήση.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Νομίζω κάτι παρόμοιο έχει εφαρμοστεί στον περιφερειακό του Άμστερνταμ.

Κάμερες σε αρκετά σημεία που δεν μετράνε με πόσο πηγαίνεις , απλώς καταγράφουν την πινακίδα σου και ελέγχουν πόση ώρα σου πήρε να καλύψεις την απόσταση από το προηγούμενο σημείο. Μπορείς να έχει κάθε 50 χιλιόμετρα μια κάμερα και να πιάσεις τους περισσότερους "Απάτσι" που πηγαίνουν χωρίς αύριο γιατί "βιάζονται".

Φυσικά βοηθάει να υπάρχουν λογικά όρια ταχύτητας και αξιοπρεπείς δρόμοι.
Α! Και οδηγική / κοινωνική παιδεία...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...