imr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Basidar είπε το 2018 ειχα βαλει αγγελια για το αμαξι μου ενα Golf 4 του 2000 γιατι εψαχνα για καποιο νεοτερο μοντελο. Για κακη μου τυχη το αυτοκινητο το ειχα στο γκαραζ πολλα χρονια αλλα και γενικα δεν το χρησιμοποιουσα (εχω αλλαξει 5 μπαταριες και μια τρυπια εξατμιση από την αχρησια) με αποτελεσμα να γραψω οτι ειχε 42.000 χλμ. Πρωτη φορα στη ζωη μου τοσοι πολλοι ανθρωποι με ειπαν αμεσα η εμμεσα απατεωνα και οτι γυριζω χλμ. Τελικα την απεσυρα μεσα σε 5 μερες, περασαν 2 χρονια και τα χλμ εγιναν πλεον 43.500. Σημερα σκεφτομαι οτι αν τολμησω να την ξαναβαλω θα με βγαλουν στα καναλια. Εχει ο πεθερος μου ενα corola του 90 με 80.000 χιλιομετρα, αντε να πεισεις οτι αυτα ειναι πραγματικα χιλιομετρα. Θα το βαλω καποια στιγμη αγγελια γιατι καθετε αλλα αντε να πεισεις οτι ειναι πραγματικα 1
NickTG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 15 minutes ago, imr said: Ναι ενδεικτικα ειναι ολα αυτα. Ειμαι και εγω στην αναζητηση στα 7000-8000 για crossover και επεσα πανω σε κανα 2 dodge. Τελικα μαλλον δεν θα παρω κατι απο αυτα τα 3 απλα τα θεωρω καλυτερα στα παντα απο το dodge. Επειδή τα είχα δει όλα αυτά, όπως και άλλα πολλά, δεν υπήρχε κάτι άλλο στα λεφτά που έδιναν το Dodge. Και γενικά σαν αμάξι, με γνώμονα πάντα το κόστος του, μια χαρά είναι. Με εξαίρεση τα πλαστικά μέσα για όποιον θέλει κάτι πιο μαλακό αλλά δεν τρίζουν ούτε χαλάνε, μέχρι τώρα τουλάχιστον.
imr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, NickTG είπε Επειδή τα είχα δει όλα αυτά, όπως και άλλα πολλά, δεν υπήρχε κάτι άλλο στα λεφτά που έδιναν το Dodge. Και γενικά σαν αμάξι, με γνώμονα πάντα το κόστος του, μια χαρά είναι. Με εξαίρεση τα πλαστικά μέσα για όποιον θέλει κάτι πιο μαλακό αλλά δεν τρίζουν ούτε χαλάνε, μέχρι τώρα τουλάχιστον. To πηρες τελικα? πριν 4 χρονια θα ηταν διαφορετικη εικονα σιγουρα αλλα στα ιδια λεφτα ενα 3008 ειναι καλυτερο στα παντα (δεν ειναι τερας αξιοπιστιας το ξερω, και για αυτο δεν θα το παρω τελικα,) Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από imr
NickTG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 7 minutes ago, imr said: To πηρες τελικα? πριν 4 χρονια θα ηταν διαφορετικη εικονα σιγουρα αλλα στα ιδια λεφτα ενα 3008 ειναι καλυτερο στα παντα (δεν ειναι τερας αξιοπιστιας το ξερω, και για αυτο δεν θα το παρω τελικα,) Πήραμε ένα ναι. Μα δεν ήταν στα ίδια λεφτά τότε. Επίσης το παντού είναι σχετικό. Σε αξιοπιστία από αυτά που έχω δει είναι χειρότερο το 3008 ενώ και σε άνεση έχω διαβάσει κάποια παράπονα λόγω πίσω ανάρτησης. Βέβαια πλέον για να έχει νόημα η αγορά του θα πρέπει να μιλάμε για 6000€ και κάτω.
bezan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 16/6/2020 στις 2:56 ΜΜ, toyo73 είπε Την μεγαλυτερη πλακα την εχουν παθει καποιοι που αγορασαν "τζιπακια" διλιτρα, αλλα και διλιτρα γενικα.Σκασαν 25-28.000 και δεν τα παιρνουν ουτε με 2-3 χιλιαρικα.Ειμαι σιγουρος, οτι ουτε στην κυριολεξια τσαμπα δεν τα παιρνουν.Γιατι και δεν χορταινουν βενζινη, αλλα και το σκεφτεται ο αλλος να σκαει 650 καθε χρονο για τελη.Αρκετα χωρις πινακιδες στις πυλωτες και οικοπεδα. Σχετικα κοντα στο σπιτι μου, εινα ενα σε κατασταση καινουργιου, ενα renault clio 3 rs διλιτρο.Χωρις πινακιδες, το τρωει ο ηλιος και η υγρασια.Προφανως ο ιδιοκτητης λυπαται να το σκοτωσει, αλλα εφοσων δεν μπορει να το υποστηριξει-συντηρισει οικονομικα, απο καταναλωση-κρατικα εξοδα-συντηρηση, μονο μεταπωλητικη αξια χανει αφηνοντας παρατημενο. αμαξαρα το κλιο, Στις 17/6/2020 στις 9:49 ΠΜ, toyo73 είπε Υπαρχουν αυτοκινητα, που εγω δεν θα παιρνουσα απο εξω ουτε τσαμπα, ποσο μαλλον να τα αγορασω.Π.χ ολα με υγραεριο, Γαλλο- Ιταλικα, ειδικα πριν το 2010 κ.α. εμενα τα γαλοιταλικα δεν μ εβγαλαν ζημιες, και οτι εβγαλαν αντικατασταση με καινουργιο πολυ πιο φθηνη απο τα γερμανικα. ρενο λαγκουνα, κλιο, 19, 3 λαντσια δελτα, ενα τσινκουετσεντο 20 ώρες πριν, filarhos είπε Έχει φωτογραφίες και για αυτό και γέμισα τηλέφωνα... Όχι 1.6 είναι ένα μχ5 του 2003 είναι. Το παράπονο μου είναι ότι δεν θα με πιστεύουν ότι δεν κινείται πολύ! Όλοι θέλουν το καλύτερο αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν τα επιπλέον χρήματα. Τώρα ψάχνω τώρα ένα punto 2003-2005 ή 2006-2009 και είναι λογικό να ψάχνω το καλύτερο στα +- 3χιλ€ αλλά δεν θα πάω στον άλλο που το έχει σαν καινούριο στα 5 να τον πρήξω να μου το δώσει 3 που μπορώ... μπραβο φιλε μου, πολυ σωστα για το πουντο!!!!!! 19 ώρες πριν, filarhos είπε Αυτό είναι! Λέω να το ανεβάσω κι εδώ και βλέπουμε!!! χερια που θελει αυτο ))))))
filarhos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, bezan είπε μπραβο φιλε μου, πολυ σωστα για το πουντο!!!!!! χερια που θελει αυτο )))))) Πάντα μου άρεσε πολύ το πούντο ειδικά σε sporting του 03-05 και για αυτό αγόρασα το 15 κι εγώ ένα καινούριο. Για αυτό κοιτάω μήπως βρω κάτι από τα δύο που τα 'ξέρω' κι όντως ΑΝ βγάλουν ζημιά είναι πολύ φτηνά όλα... Και χέρια και μυαλό χρειάζεται, αλλα είναι υπέροχο. Ίσως το καλύτερο fun2drive και έχω οδηγήσει αρκετά αυτοκίνητα με πολλαπλάσια δύναμη (πολλά τετρακίνητα όχι, εκτός του πρώτου S3 που ήταν τρομακτικό). 1
bezan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, bezan είπε Τώρα ψάχνω τώρα ένα punto 2003-2005 ή 2006-2009 και είναι λογικό να ψάχνω το καλύτερο στα +- 3χιλ€ αλλά δεν θα πάω στον άλλο που το έχει σαν καινούριο στα 5 να τον πρήξω να μου το δώσει 3 που μπορώ... εγω συγκεκριμενα για την κινηση σου εννοουσα σαν αγοραστης και ΜΗ πρηχτης) αλλα ναι, συμφωνω και στο υπολοιπο που συμπληρωνεις μολις 1
bezan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Οσοι ενδιαφερονται δειτε τα 2 αυτα τα αυτοκινητα! το ενα γραφει 303000 χιλιομετρα και ειναι στα 1300 ευρω https://www.car.gr/28939204-renault-laguna-1-6-16v και το αλλο γραφει 194000 χιλιομετρα στα 4500, τωρα τι να πιστεψεις?!!! https://www.car.gr/23242856-renault-laguna-laguna ααααααχ εαν ισχυει αυτο που εχω στο μυαλο μου και ο ιδιοκτητης κατεβασε τα κμ ειναι πολυ κριμα η κοροιδεια
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, bezan είπε Οσοι ενδιαφερονται δειτε τα 2 αυτα τα αυτοκινητα! το ενα γραφει 303000 χιλιομετρα και ειναι στα 1300 ευρω https://www.car.gr/28939204-renault-laguna-1-6-16v και το αλλο γραφει 194000 χιλιομετρα στα 4500, τωρα τι να πιστεψεις?!!! https://www.car.gr/23242856-renault-laguna-laguna ααααααχ εαν ισχυει αυτο που εχω στο μυαλο μου και ο ιδιοκτητης κατεβασε τα κμ ειναι πολυ κριμα η κοροιδεια Είναι το ίδιο αμάξι θες να πεις με άλλα χλμ; Γιατί αν δεις τις πίσω πινακίδες έχουν διαφορετικό πλαίσιο.
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Το πλαίσιο αλλάζει, ο αριθμός πινακίδας όμως δύσκολα, και σε αυτό που είναι σβησμένη το τελευταίο ψηφίο είναι το μηδέν.
bezan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 εγω βλεπω τα δερματα μεσα ιδια, τις ζαντες και το διακοσμητικο στον μεσαιο καθρεπτη φαινεται το ιδιο εμ, ειπα την μαλακια μου.... εχει κοτσαδορο το αλλο λαθος υποθεση εκανα .......... μ'αρεσει που κοροιδευα και τον σπαστικο καχυποπτο αγοραστη.......................
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το πλαίσιο αλλάζει, ο αριθμός πινακίδας όμως δύσκολα, και σε αυτό που είναι σβησμένη το τελευταίο ψηφίο είναι το μηδέν. Το άλλο έχει πινακίδα ΝΕΥ 6062 .
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Το άλλο έχει πινακίδα ΝΕΥ 6062 . Για αυτό ακριβώς είπα ότι δύσκολα αλλάζει ο αριθμός πινακίδας.
bezan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 αμαξαρα παντως το λαγκουνα, το ειχα και το πουλησα.... και στο διμηνο το μετανιωσα, πολυ κριμα
tutuyo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 41 λεπτά πριν, bezan είπε αμαξαρα παντως το λαγκουνα, το ειχα και το πουλησα.... και στο διμηνο το μετανιωσα, πολυ κριμα Ειχα ενα φιλο που του εβαζε μονο 98αρα γιατι λεει ετσι εγραφε ο κατασκευαστης. Ισχυει η ειναι παπατζα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα