Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filarhos είπε

Έχει φωτογραφίες και για αυτό και γέμισα τηλέφωνα...

Όχι 1.6 είναι ένα μχ5 του 2003 είναι. 

Το παράπονο μου είναι ότι όλοι θέλουν το καλύτερο αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν τα επιπλέον χρήματα για να το πάρουν.

Εγώ ψάχνω τώρα ένα punto 2003-2005 ή 2006-2009 και είναι λογικό να ψάχνω το καλύτερο στα +- 3χιλ€ αλλά δεν θα πάω στον άλλο που το έχει σαν καινούριο στα 5 να τον πρήξω να μου το δώσει 3 που μπορώ...  

Mx5 κιολας? Εντυπωση μου κανει ειναι αυτοκινητο που παντα θα εχει ζητηση. 

Δεν ανεβαζεις εδω την αγγελια? Ποσο το πουλας? Οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι αυτονοητο

• Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 16/06/2020 at 10:38, topaz said:

Το ότι κανένας δεν θέλει να αγοράσει το πατσαβούρι του, ανεξαρτήτως κόστους, πέρασε ποτέ από το μυαλό του; Π.χ. εμένα και 2000€ να μου λέγανε δεν θα το αγόραζα. Επίσης το ότι το πήρε 20.000 και το δίνει 7.000 εμάς καρφί δεν μας καίγεται. Το αμάξι δεν έχει εμπορική αξία, πέρασαν 5 χρόνια και ακόμη να το καταλάβει. Με 6000-7000€ αγοράζεις λουλούδια, όχι τη σαβούρα της Dodge (ποιάς; ) 

Επειδή πάντως έψαχνα crossover πριν 4 χρόνια στα λεφτά αυτά δεν τα βρήκα αυτά τα λουλούδια. 

23 hours ago, toyo73 said:

Την μεγαλυτερη πλακα την εχουν παθει καποιοι που αγορασαν "τζιπακια" διλιτρα, αλλα και διλιτρα γενικα.Σκασαν 25-28.000 και δεν τα παιρνουν ουτε με 2-3 χιλιαρικα.Ειμαι σιγουρος, οτι ουτε στην κυριολεξια τσαμπα δεν τα παιρνουν.Γιατι και δεν χορταινουν βενζινη, αλλα και το σκεφτεται ο αλλος να σκαει 650 καθε χρονο για τελη.Αρκετα  χωρις πινακιδες στις πυλωτες και οικοπεδα.

Σχετικα κοντα στο σπιτι μου, εινα ενα σε κατασταση καινουργιου, ενα renault clio 3 rs διλιτρο.Χωρις πινακιδες, το τρωει ο ηλιος και η υγρασια.Προφανως ο ιδιοκτητης  λυπαται να το σκοτωσει, αλλα εφοσων δεν μπορει να το υποστηριξει-συντηρισει οικονομικα, απο καταναλωση-κρατικα εξοδα-συντηρηση, μονο μεταπωλητικη αξια χανει αφηνοντας  παρατημενο.

Επειδή που και που κοιτάζω στην κατηγορία μήπως πετύχω τίποτα καλό δεν έχω πετύχει πουθενά ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. 

Τώρα αν τα κρατάνε στην άκρη χωρίς πινακίδες δεν το γνωρίζω. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NickTG είπε

Επειδή πάντως έψαχνα crossover πριν 4 χρόνια στα λεφτά αυτά δεν τα βρήκα αυτά τα λουλούδια. 

Στα ιδια λεφτα βρισκες 3008 που ειναι κλασεις ανωτερο στα παντα απο το dodge

Με λιγοτερα αλογα αλλα ποιο mainstream Qashqai

Yeti επισης κλασεις ανωτερο (αν και ο 1.8 τσι δεν ειναι ο πιο αξιοπιστος)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, imr said:

Στα ιδια λεφτα βρισκες 3008 που ειναι κλασεις ανωτερο στα παντα απο το dodge

Με λιγοτερα αλογα αλλα ποιο mainstream Qashqai

Yeti επισης κλασεις ανωτερο (αν και ο 1.8 τσι δεν ειναι ο πιο αξιοπιστος)

Το 3008 πιο πολύ πολυμορφικο θα το έλεγα της 1ης γενιάς παρά crossover. 

Επίσης το 1.6 turbo δεν είχε αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόπιστο. 

Το Qashqai καθώς και το Yeti ήθελαν τουλάχιστον 3000€ παραπάνω.

Δεν αναφέρω εμφάνιση καθώς ισχύουν διαφορετικά πράγματα για τον καθένα. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, imr είπε

Mx5 κιολας? Εντυπωση μου κανει ειναι αυτοκινητο που παντα θα εχει ζητηση. 

Δεν ανεβαζεις εδω την αγγελια? Ποσο το πουλας? Οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι αυτονοητο

Αυτό είναι!

Λέω να το ανεβάσω κι εδώ και βλέπουμε!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, filarhos είπε

Αυτό είναι!

Λοιπόν κοίταζα τις αγγελίες MX-5 και είχα πέσει στο δικό σου, κυρίως για το μπορντό σαλόνι. Εμένα προσωπικά με ξύνισε το roll bar και ο μπροστινός προφυλακτήρας, αλλά εγώ είμαι ένας εκεί έξω υπαρχουν δεκάδες αγοράστες.

Ταπεινή μου άποψη κανε το όσο πιο stock look γίνεται για να το πουλήσεις πιο εύκολα. Εύχομαι να πετύχεις γρήγορα μια καλή πώληση!

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, NickTG είπε

Το 3008 πιο πολύ πολυμορφικο θα το έλεγα της 1ης γενιάς παρά crossover. 

Επίσης το 1.6 turbo δεν είχε αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόπιστο. 

Το Qashqai καθώς και το Yeti ήθελαν τουλάχιστον 3000€ παραπάνω.

Δεν αναφέρω εμφάνιση καθώς ισχύουν διαφορετικά πράγματα για τον καθένα. 

Ναι ενδεικτικα ειναι ολα αυτα. Ειμαι και εγω στην αναζητηση στα 7000-8000 για crossover και επεσα πανω σε κανα 2 dodge.

Τελικα μαλλον δεν θα παρω κατι απο αυτα τα 3 απλα τα θεωρω καλυτερα στα παντα απο το dodge. 

22 λεπτά πριν, filarhos είπε

Αυτό είναι!

Καλοπουλητο.

Για μενα κανε λιγο υπομονη, βαλε και αλλες φωτoγραφιες και βαλτο και στο facebook marketplace/groups

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, topaz είπε

Λοιπόν κοίταζα τις αγγελίες MX-5 και είχα πέσει στο δικό σου, κυρίως για το μπορντό σαλόνι. Εμένα προσωπικά με ξύνισε το roll bar και ο μπροστινός προφυλακτήρας, αλλά εγώ είμαι ένας εκεί έξω υπαρχουν δεκάδες αγοράστες.

Ταπεινή μου άποψη κανε το όσο πιο stock look γίνεται για να το πουλήσεις πιο εύκολα. Εύχομαι να πετύχεις γρήγορα μια καλή πώληση!

Ο προφυλακτήρας δεν έχει άλλη επέμβαση από την θέση της πινακίδας και το χρώμα που θέλει πάλι βάψιμο (έκανε καλή δουλειά ο φαναρτζής και έγινε ματ στον χρόνο). Η θέση της πινακίδας μπήκε εκεί γιατί φέρνει αέρα στο ψυγείο (από τα λίγα που δεν ανεβάζει θερμοκρασία).

Το roll bar ήταν το πρώτο που έβαλα, το είχα παρκαρισμένο μέχρι να μπει. Αν τουμπάρει δεν έχεις καμία ασφάλεια, έχουν γίνει πολλά ατυχήματα που τούμπαραν με 20χλμ την ώρα και μάλιστα ένα μπροστά μου στην μεσογείων. Ούτε 2α δεν πρόλαβε να βάλει και βρήκε λάστιχο με λάστιχο παρκαρισμένου και γύρισε.

5 λεπτά πριν, imr είπε

Ναι ενδεικτικα ειναι ολα αυτα. Ειμαι και εγω στην αναζητηση στα 7000-8000 για crossover και επεσα πανω σε κανα 2 dodge.

Τελικα μαλλον δεν θα παρω κατι απο αυτα τα 3 απλα τα θεωρω καλυτερα στα παντα απο το dodge. 

Καλοπουλητο.

Για μενα κανε λιγο υπομονη, βαλε και αλλες φωτoγραφιες και βαλτο και στο facebook marketplace/groups

Σε ευχαριστώ πολύ!! Κάνω αλλά έχω αρχίσει και το λυπάμαι να μένει παρκαρισμένο...

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 2018 ειχα βαλει αγγελια για το αμαξι μου ενα Golf 4 του 2000 γιατι εψαχνα για καποιο νεοτερο μοντελο.

Για κακη μου τυχη το αυτοκινητο το ειχα στο γκαραζ πολλα χρονια αλλα και γενικα δεν το χρησιμοποιουσα (εχω αλλαξει 5 μπαταριες και μια τρυπια εξατμιση από την αχρησια) με αποτελεσμα να γραψω οτι ειχε 42.000 χλμ.

Πρωτη φορα στη ζωη μου τοσοι πολλοι ανθρωποι με ειπαν αμεσα η εμμεσα απατεωνα και οτι γυριζω χλμ. Τελικα την απεσυρα μεσα σε 5 μερες, περασαν 2 χρονια και τα χλμ εγιναν πλεον 43.500.

Σημερα σκεφτομαι οτι αν τολμησω να την ξαναβαλω θα με βγαλουν στα καναλια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Είχα Mazda MX-5 NA κόκκινο, το είχα πάρει 5.200.000 δραχμές. Μακράν το καλύτερο αυτοκίνητο που είχα ποτέ μου -και έχουν περάσει 14 από τα χέρια μου-. Είχα και RX-7 να φανταστείς. ..

...μήπως να το κρατήσεις; :P :D

• Like 3
Δημοσ.
25 minutes ago, topaz said:

Εμένα προσωπικά με ξύνισε το roll bar

Το roll bar που προσφέρει ασφάλεια και είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να βάζει κάθε ιδιοκτήτης τέτοιου οχήματος? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Basidar είπε

το 2018 ειχα βαλει αγγελια για το αμαξι μου ενα Golf 4 του 2000 γιατι εψαχνα για καποιο νεοτερο μοντελο.

Για κακη μου τυχη το αυτοκινητο το ειχα στο γκαραζ πολλα χρονια αλλα και γενικα δεν το χρησιμοποιουσα (εχω αλλαξει 5 μπαταριες και μια τρυπια εξατμιση από την αχρησια) με αποτελεσμα να γραψω οτι ειχε (και εχει) 42.000 χλμ.

Πρωτη φορα στη ζωη μου τοσοι πολλοι ανθρωποι με ειπαν αμεσα η εμμεσα απατεωνα και οτι γυριζω χλμ. Τελικα την απεσυρα μεσα σε 5 μερες, περασαν 2 χρονια και τα χλμ εγιναν πλεον 43.500.

Σιγουρα ειναι υποπτο και εσυ θα το σκεφτοσουν. Το οχημα το εχεις για να κινειται οχι να καθεται αν δεν ειναι καποιας ειδικης κατηγοριας. Στη θεση σου αν ειχα αγανακτησει θα εκανα ελεγχο σε εταιρεια πιστοποιησης και θα το ανεφερα στην αγγελια οτι υπαρχει και πιστοποιηση χιλιομετρων, εφοσον αποδεικνυεται απο το βιβλιο σερβις.

Προσωπικα δεν θα επελεγα αμαξι που καθεται σε σχεση με καποιο που εχει πιο πολλα χιλιομετρα απο τα συνηθισμενα. Οι φθορες ειναι υπουλες και πολλες απο το καθισιο. Μεγαλο το ρισκο. Φυσικα αυτο πρεπει να αντικατοπτριζεται στην τιμη. Δεν θεωρειται προνομιο!!

Επεξ/σία από bjj-p
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, topaz είπε

Είχα Mazda MX-5 NA κόκκινο, το είχα πάρει 5.200.000 δραχμές. Μακράν το καλύτερο αυτοκίνητο που είχα ποτέ μου -και έχουν περάσει 14 από τα χέρια μου-. Είχα και RX-7 να φανταστείς. ..

...μήπως να το κρατήσεις; :P :D

Το σκέφτηκα αλλά θέλω hardtop γιατί θα παρκάρει κοντά σε μετρό και υγραέριο γιατί θα κλειθεί να κάνει 50χλμ την ημέρα... 

Επιπλέον δεν είναι αυτοκίνητο που το οδηγείς ξέγνοιαστος και θα ήθελα σύστημα ευστάθειας. Μέχρι στιγμής έχω μετρήσει αρκετά γλιστρήματα αλλά ήμουν σε βόλτα, σκέψου να γυρνάω απόγευμα μετά από 10 ώρες στο γραφείο και να μου κάτσει στραβή.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Basidar είπε

Για κακη μου τυχη το αυτοκινητο το ειχα στο γκαραζ πολλα χρονια αλλα και γενικα δεν το χρησιμοποιουσα (εχω αλλαξει 5 μπαταριες και μια τρυπια εξατμιση από την αχρησια) με αποτελεσμα να γραψω οτι ειχε 42.000 χλμ.

Μπορείς να βάλεις στην αγγελία οτι δεν χρησιμοποιούταν και φυλασόταν σε γκαράζ.

Όχι οτι θα το πληρωθείς καινούριο αλλά τουλάχιστον δεν θα σε ρωτάνε πως τα γύρισες!

Φυσικά θα πρέπει και η κατάσταση του οχήματος να συνάδει με τα χιλιόμετρα του...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Το roll bar που προσφέρει ασφάλεια και είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να βάζει κάθε ιδιοκτήτης τέτοιου οχήματος? 

Εδώ το παρήγγειλα με μπάρα για ζώνες 4 σημείων, το βάρος του έφτασε τα 30κιλά... Άσε που το συγκρίνουν με το style bar και λένε γιατί δεν έβαλες το νίκελ;

Υ.Γ. Με είχαν αγχώσει για τις ζώνες ότι δεν θα με κρατήσουν αν τουμπάρει αλλά τελικά είναι μια χαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...