Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Την μεγαλυτερη πλακα την εχουν παθει καποιοι που αγορασαν "τζιπακια" διλιτρα, αλλα και διλιτρα γενικα.Σκασαν 25-28.000 και δεν τα παιρνουν ουτε με 2-3 χιλιαρικα.Ειμαι σιγουρος, οτι ουτε στην κυριολεξια τσαμπα δεν τα παιρνουν.Γιατι και δεν χορταινουν βενζινη, αλλα και το σκεφτεται ο αλλος να σκαει 650 καθε χρονο για τελη.Αρκετα  χωρις πινακιδες στις πυλωτες και οικοπεδα.

Σχετικα κοντα στο σπιτι μου, εινα ενα σε κατασταση καινουργιου, ενα renault clio 3 rs διλιτρο.Χωρις πινακιδες, το τρωει ο ηλιος και η υγρασια.Προφανως ο ιδιοκτητης  λυπαται να το σκοτωσει, αλλα εφοσων δεν μπορει να το υποστηριξει-συντηρισει οικονομικα, απο καταναλωση-κρατικα εξοδα-συντηρηση, μονο μεταπωλητικη αξια χανει αφηνοντας  παρατημενο.

καλα που να δεις τα 3λιτρα και πανω...

πες 2λιτρα αν εξαιρεσεις τα τελη οκ. Στα αλλα που εχουν τεκμηρια και ισως φορο πολυτελειας! τα μεταξωτα βρακια...

τωρα για τον αλλο με την αγγελια: θυμαμαι καποτε ειχα daewoo nubira και το ειχα κουκλι. Το ειχα σε λογικη τιμη και οχι τηλεφωνο δεν ειχα ουτε καν βιουζ!

ποιος θα παει να μπλεξει με τετοια εξωτικα αυτοκινητα ; ολοι θελουν (και μαλλον με το δικιο τους) μεινστριμ, να βρισκουν ευκολα συνεργεια, ανταλλακτικα και αν κατσει καλη μεταπωληση..

• Like 1
  • Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Την μεγαλυτερη πλακα την εχουν παθει καποιοι που αγορασαν "τζιπακια" διλιτρα, αλλα και διλιτρα γενικα.Σκασαν 25-28.000 και δεν τα παιρνουν ουτε με 2-3 χιλιαρικα.Ειμαι σιγουρος, οτι ουτε στην κυριολεξια τσαμπα δεν τα παιρνουν.Γιατι και δεν χορταινουν βενζινη, αλλα και το σκεφτεται ο αλλος να σκαει 650 καθε χρονο για τελη.Αρκετα  χωρις πινακιδες στις πυλωτες και οικοπεδα.

Σχετικα κοντα στο σπιτι μου, εινα ενα σε κατασταση καινουργιου, ενα renault clio 3 rs διλιτρο.Χωρις πινακιδες, το τρωει ο ηλιος και η υγρασια.Προφανως ο ιδιοκτητης  λυπαται να το σκοτωσει, αλλα εφοσων δεν μπορει να το υποστηριξει-συντηρισει οικονομικα, απο καταναλωση-κρατικα εξοδα-συντηρηση, μονο μεταπωλητικη αξια χανει αφηνοντας  παρατημενο.

Αυτό ήταν το πρόβλημα της "ποινικοποίησης" των κυβικών...

Γνωστός μου θυμάμαι είχε πάρει Cherokee 3.7 και έφτασε να πληρώνει σε τέλη και φόρους πάνω από 1000/έτος (χώρια το κόστος καυσίμων που ανέβηκε με την κρίση).

Στο τέλος έψαχνε να βρει τρόπο να το δηλώσει αγροτικό μπας και γλυτώσει τίποτα...

Για να μην αναφέρω τα "επιδοτούμενα" Cayenne που τα σκοτώνανε για 5-6000 να τα ξεφορτωθούν!

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

Προσωπικά, αν είχα τέτοιο αυτοκίνητο που περιγράφεται στην αγγελία, δεν το πουλούσα με τίποτα.

Και δεν το λέω για να θίξω την οικονομική κατάσταση του πωλητή, αλλά για να δείξω ότι αν πέσεις σε μη ζημιάρικο αυτοκίνητο, κράτησέ το.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Προσωπικά, αν είχα τέτοιο αυτοκίνητο που περιγράφεται στην αγγελία, δεν το πουλούσα με τίποτα.

Και δεν το λέω για να θίξω την οικονομική κατάσταση του πωλητή, αλλά για να δείξω ότι αν πέσεις σε μη ζημιάρικο αυτοκίνητο, κράτησέ το.

Τα αυτοκίνητα δηλαδή που έχουν περάσει από τα χέρια σου ήταν ζημιάρικα και τα πουλουσες; 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Τα αυτοκίνητα δηλαδή που έχουν περάσει από τα χέρια σου ήταν ζημιάρικα και τα πουλουσες; 

Όχι δεν ήταν και ίσως ήμουν τυχερός.

Δημοσ.

Υπαρχουν αυτοκινητα, που εγω δεν θα παιρνουσα  απο εξω ουτε τσαμπα, ποσο μαλλον  να τα αγορασω.Π.χ ολα με υγραεριο, Γαλλο- Ιταλικα, ειδικα πριν το 2010 κ.α.

Δημοσ.

Σχετικό- Να σας πω τον πόνο μου: Έβαλα αγγελία το αυτοκίνητό μου πριν 400 ημέρες και με λύπη διαπίστωσα ότι από τότε που έβγαλα φωτογραφίες και τις ανέβασα έχω κάνει 800χλμ  (έχω άλλο για κάθε μέρα). Άντε να με πιστέψει κανένας. 

Βέβαια τα προηγούμενα χρόνια έκανα 3 με 4 χιλιάδες...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filarhos είπε

Σχετικό- Να σας πω τον πόνο μου: Έβαλα αγγελία το αυτοκίνητό μου πριν 400 ημέρες και με λύπη διαπίστωσα ότι από τότε που έβγαλα φωτογραφίες και τις ανέβασα έχω κάνει 800χλμ  (έχω άλλο για κάθε μέρα). Άντε να με πιστέψει κανένας. 

1 χρονο γιατι δεν εχει πουληθει?

Μηπως το εχεις πολυ ακριβα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, toyo73 είπε

Υπαρχουν αυτοκινητα, που εγω δεν θα παιρνουσα  απο εξω ουτε τσαμπα, ποσο μαλλον  να τα αγορασω.Π.χ ολα με υγραεριο, Γαλλο- Ιταλικα, ειδικα πριν το 2010 κ.α.

Δηλαδή δεν θα πάρεις Fiat αλλά θα πάρεις Opel και Suzuki που έχουν το ίδιο μοτέρ (Fiat);

Αντίστοιχα δεν θα πάρεις Renault αλλά θα πάρεις Mercedes και Nissan που έχουν το ίδιο μοτέρ (Renault);

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Δηλαδή δεν θα πάρεις Fiat αλλά θα πάρεις Opel και Suzuki που έχουν το ίδιο μοτέρ (Fiat);

Αντίστοιχα δεν θα πάρεις Renault αλλά θα πάρεις Mercedes και Nissan που έχουν το ίδιο μοτέρ (Renault);

και ford και volvo ιδια μοτερια

το ιδιο για τα μικρα τογιοτα/σιτροεν/πεζω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, imr είπε

1 χρονο γιατι δεν εχει πουληθει?

Μηπως το εχεις πολυ ακριβα?

Είναι πιο ακριβό από τα πιο φτηνά κακοποιημένα (φαίνονται και απο τις φωτογραφίες που έχουν) αλλά πιο φτηνό από αντίστοιχης κατάστασης. Το πρόβλημα είναι στην κατηγορία (κάμπριο χωρίς χώρους).

Όσοι με κάλεσαν ήθελαν να το πάρουν μισή τιμή επειδή υπάρχουν κι άλλα με αυτήν την τιμή. Εκτός από έναν που με κάλεσε και απλώς δεν είχε τα λεφτά και ήθελε δόσεις. 

Α και ένας που είχε αγοράσει ένα από τα φτηνά και με πήρε για να με ρωτήσει που να βρει τα έξτρα που έχει το δικό μου. Όταν του είπα τιμές και έμαθε ότι έβγαινε 3 φορές το ποσο που έδωσε και σημαντικά φτηνότερο από την τιμή που το έχω εγώ, απογοητεύτηκε.

Και τιμή δεν έριχνα γιατί υπήρχε ενδιαφέρον, τώρα που δεν καλούν την κατέβασα.

Επεξ/σία από filarhos
Δημοσ.

Πάντως αυτό με τα πολλά κυβικά και τα απίστευτα τέλη κυκλοφορίας, είναι πρόβλημα. Δηλαδή γιατί όποιος έχει 3000 κυβικά αυτοκίνητο πρέπει να φτιάχνει και τους δρόμους της ζουγκλας δεν μπορώ να καταλάβω. Θυμάμαι το 2012 είχα δει Jeep Cherokee 3,7 αυτόματο με υγραέριο μάλιστα, σε κατάσταση βιτρίνας. Το έδινε 2500€ και το σκεφτόμουν. Μόλις είδα τέλη κυκλοφορίας κλπ κατάλαβα ότι σε 3 χρόνια θα είχα αγοράσει ξανά το αυτοκίνητο! Ουστ! Επίσης μεγάλο χαβαλέ έχουν τα Cayenne, Z4, Jeep, X5, ML, και τα συναφή. Η μεταπωλητική αξία τους έχει πέσει στο 10% ! Ημαρτον! Βρίσκεις Mercedes SL500 κουκλί με 14000! Αμάξι που αγοράστηκε πάνω από 100 χιλιάρικα! Βατερλώ...

• Like 2
Δημοσ.

49 λεπτά πριν, filarhos είπε

Είναι πιο ακριβό από τα πιο φτηνά κακοποιημένα (φαίνονται και απο τις φωτογραφίες που έχουν) αλλά πιο φτηνό από αντίστοιχης κατάστασης. Το πρόβλημα είναι στην κατηγορία (κάμπριο χωρίς χώρους).

Όσοι με κάλεσαν ήθελαν να το πάρουν μισή τιμή επειδή υπάρχουν κι άλλα με αυτήν την τιμή. Εκτός από έναν που με κάλεσε και απλώς δεν είχε τα λεφτά και ήθελε δόσεις. 

Α και ένας που είχε αγοράσει ένα από τα φτηνά και με πήρε για να με ρωτήσει που να βρει τα έξτρα που έχει το δικό μου. Όταν του είπα τιμές και έμαθε ότι έβγαινε 3 φορές το ποσο που έδωσε και σημαντικά φτηνότερο από την τιμή που το έχω εγώ, απογοητεύτηκε.

Και τιμή δεν έριχνα γιατί υπήρχε ενδιαφέρον, τώρα που δεν καλούν την κατέβασα.

Τι αυτοκινητο ειναι? Μηπως ειναι 2λιτορ?

Γιατι αλλιως μου φαινεται πολυ δυσκολο να μην πωλειται. Το οτι ειναι καμπριο χωρις χωρους δεν παιζει ρολο η κατηγορια εχει ζητηση

Δημοσ.
3 ώρες πριν, filarhos είπε

αγγελια χωρις φωτογραφιες απλα την προσπερνας αν αργησες πολυ να τις ανεβασεις, εχει χαρακτηριστει μαυρη λιστα απο τους ενδιαφερομενους.

αλλα ο πονος σου ειναι οτι εκανες 800 χιλ και δε θα σε πιστευουν απο τοτε που εβαλες φωτο ή οτι δεν πωλειται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, bjj-p είπε

αγγελια χωρις φωτογραφιες απλα την προσπερνας αν αργησες πολυ να τις ανεβασεις, εχει χαρακτηριστει μαυρη λιστα απο τους ενδιαφερομενους.

αλλα ο πονος σου ειναι οτι εκανες 800 χιλ και δε θα σε πιστευουν απο τοτε που εβαλες φωτο ή οτι δεν πωλειται;

Έχει φωτογραφίες και για αυτό και γέμισα τηλέφωνα...

25 λεπτά πριν, imr είπε

Τι αυτοκινητο ειναι? Μηπως ειναι 2λιτορ?

Γιατι αλλιως μου φαινεται πολυ δυσκολο να μην πωλειται. Το οτι ειναι καμπριο χωρις χωρους δεν παιζει ρολο η κατηγορια εχει ζητηση

Όχι 1.6 είναι ένα μχ5 του 2003 είναι.

Το παράπονο μου είναι ότι δεν θα με πιστεύουν ότι δεν κινείται πολύ!

Όλοι θέλουν το καλύτερο αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν τα επιπλέον χρήματα. Τώρα ψάχνω τώρα ένα punto 2003-2005 ή 2006-2009 και είναι λογικό να ψάχνω το καλύτερο στα +- 3χιλ€ αλλά δεν θα πάω στον άλλο που το έχει σαν καινούριο στα 5 να τον πρήξω να μου το δώσει 3 που μπορώ...  

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...