agnostos13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Έβαλε αγγελία και το αμάξι του δεν πουλήθηκε εδώ και 4,5 χρόνια! Σήμερα έσπασε την σιωπή του "Σας βαρέθηκα τζαμπατζήδες" Spoiler Η αγγελία έχει 1510 μέρες στο Car . Δηλαδή 4,5 χρόνια ... Καταχωρήθηκε πριν από 1510 μέρες Εμφανίσεις στην λίστα 568.000 φορές Εμφανίσεις αγγελίας. 33280 φορές Το παρκάρανε. 128 άτομα Η λογική λέει οτι κάποιος ίσως εκεί έξω έχει ανάγκη ένα οικογενειακό αυτοκίνητο αλλά σίγουρα όχι 1800 κυβικών εκατοστών αλλά κάτι μικρότερο και με λιγότερα τέλη. Το ότι το παρκάρανε 128 άτομα σημαίνει οτι κάποιοι ενδιαφέρθηκαν αλλά το κράτησαν στα "αγαπημένα" μέχρι να πέσει η τιμή ή μέχρι να βρούν κάτι φθηνότερο. Ο ιδιοκτήτης όμως έχει άλλη άποψη γιατί τα τηλεφωνήματα που έχει δεχθεί τον έχουν βγάλει στην κυριολεξία έξω απο τα ρούχα του. Η ανάρτηση του τα λέει όλα... Στα 10.000.000 Έλληνες δεν υπάρχει ούτε ένας που να θέλει ένα αυτοκίνητο οικογένειακο οικονομικό και χωρίς προβλήματα να κάνει την δουλειά του. Θέλουν τσάμπα .. 20.000 έκανε και το παίρνεις 7.000 1 χέρι από καινούριο. Ο άλλος πήρε τηλεφωνο να το ανταλλάξει με προϊόντα τις apple , ρε αλήθεια δεν πάτε καλά... Πιο πολλοί Αλβανοί έκαναν τις καλύτερες προτάσεις παρά Έλληνες... Νομίζουν ότι ο άλλος θα στο χαρίσει επειδή το πουλάει .. νομίζουν ότι περιμένω να φάω το μεσημεριανό μου εάν πουλήσω το αυτοκίνητο. Όταν το είχα βάλει για μια εβδομάδα 5.000 έσπασαν τα τηλέφωνα ! Το θέλω , έρχομαι Αιγινα , όλα cash (λες και θα μου έδιναν κανένα δις) και αλλά τέτοια γραφικά.. 2.000 παρακάτω και το τηλεφωνο βάραγε κάθε 15 λεπτά και με διέκοπτε από τις δουλειές μου. Αυτή είναι η κατάντια όλων σας. Όσες αγορές κάνω δεν ρωτάω πολλά. Ποσό; τόσο. φέρτο. Απλά τα πράγματα. Η μιζέρια είναι για τους χαζούς και μικροαστούς..περιμένουν το τζόκερ η να πεθάνει κανένας θείος.. Και μετά ρωτάμε γιατί υπάρχουν ακόμα saxo και Datsun στους ελληνικούς δρόμους.. Ο Έλληνας έχει 1780 ε για κινητό με την πιστωτική του αλλά 6-7 χιλιάδες για σεντάν δεν έχει εμμμ πως θα του βάζει βενζίνη; Εάν είναι ποτε δυνατόν : δεν μπορεί να πωληθεί ένα σεντάν μικρομεσαίο σε πολύ λογική τιμή 4,5χρόνια.. Εάν υπάρχει έστω και ένας τελευταίος νοικοκύρης σε αυτήν την χώρα : 1o χέρι ,το 90 % των χιλιομέτρων έγιναν σε εθνική. Ατρακάριστο με εργοστασιακό χρώμα. Ανταλλαγή με slk 2008+ Ανταλλαγή Με porsche boxster / cayman 2005+ Ανταλλαγή με smart brabus 2008+ Ανταλλαγή με Mercedes A class 2012+ Ανταλλαγή με Range Rover sport diesel Ανταλλαγή με bmw 335/335c Με fiat 500 diesel Με Mercedes Vito 2006+ Με fiat doblo diesel Με smart 2013+cabrio Με Mini Cooper s Cabrio 2007+ Καλύπτω την οποία διαφορά ανάλογος του αυτοκινήτου. Και ένα αστείο υστερόγραφο * Οποίος μου δώσει ένα fiat cinquecento και 6000 το πήρε. ΥΓ 2 τέλος Δεκεμβρίου με το που πληρώσω τα τέλη του 2020 το αυτοκίνητο θα το χαρίσω σε μια οικογένεια που έχει ανάγκη για ένα αυτοκίνητο με χώρους και δεν έχει την δυνατότητα. Καλύτερα έτσι. Θα πιάσει και τόπο. Σας βαρέθηκα. πηγή Είναι κάποιος από εδώ άραγε; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από agnostos13 1
paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Η αληθεια ειναι ότι πραγματικά ο ελληνας αγοραστης μεταχειρισμένου ειναι κατα 85-90% τέρμα ουγκανος... φθηνο και καλό δεν εχει, και δυστυχώς επιμονα αρνειται να το καταλάβει αυτο ο μέσος υπαναπτυκτος ιθαγενης... 1
tutuyo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Ελα ρε αυτο ειναι παμπαλαιο, πρεπει να το εχω δει τουλαχιστον 2 χρονια πριν😀 το updated https://www.car.gr/6560014-dodge-caliber-antallagh-me-smart-07 2
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, tutuyo είπε Ελα ρε αυτο ειναι παμπαλαιο, πρεπει να το εχω δει τουλαχιστον 2 χρονια πριν😀 το updated https://www.car.gr/6560014-dodge-caliber-antallagh-me-smart-07 Tι ;Δεν το χάρισε τελικά;
Lanike71 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, tutuyo είπε Ελα ρε αυτο ειναι παμπαλαιο, πρεπει να το εχω δει τουλαχιστον 2 χρονια πριν😀 το updated https://www.car.gr/6560014-dodge-caliber-antallagh-me-smart-07 Παλιό ίσως είναι τώρα, πριν 5 χρόνια ήταν 7ετίας αυτοκίνητο. Μπορώ να καταλάβω το θυμό του που τον παίρνουν τηλέφωνο για παζάρια με iphone και mac ας πούμε, αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί θυμώνει που το πάρκαραν 128 άτομα, όπως λέει. Και δεν το πήρε κανένας τελικά. Ότι θέλει κάνει ο καθένας, με τα λεφτά του. Αυτοκίνητο ή κινητό ή μπουζούκια, δεν έχει σημασία που θα τα φάει ο καθένας. Σαφώς και το ενοχλητικό είναι το παζάρι, από τη στιγμή που δε γράφεις ότι δέχεσαι παζάρια. 2
bezan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, agnostos13 είπε Έβαλε αγγελία και το αμάξι του δεν πουλήθηκε εδώ και 4,5 χρόνια! Σήμερα έσπασε την σιωπή του "Σας βαρέθηκα τζαμπατζήδες" Απόκρυψη περιεχομένων Η αγγελία έχει 1510 μέρες στο Car . Δηλαδή 4,5 χρόνια ... Καταχωρήθηκε πριν από 1510 μέρες Εμφανίσεις στην λίστα 568.000 φορές Εμφανίσεις αγγελίας. 33280 φορές Το παρκάρανε. 128 άτομα Η λογική λέει οτι κάποιος ίσως εκεί έξω έχει ανάγκη ένα οικογενειακό αυτοκίνητο αλλά σίγουρα όχι 1800 κυβικών εκατοστών αλλά κάτι μικρότερο και με λιγότερα τέλη. Το ότι το παρκάρανε 128 άτομα σημαίνει οτι κάποιοι ενδιαφέρθηκαν αλλά το κράτησαν στα "αγαπημένα" μέχρι να πέσει η τιμή ή μέχρι να βρούν κάτι φθηνότερο. Ο ιδιοκτήτης όμως έχει άλλη άποψη γιατί τα τηλεφωνήματα που έχει δεχθεί τον έχουν βγάλει στην κυριολεξία έξω απο τα ρούχα του. Η ανάρτηση του τα λέει όλα... Στα 10.000.000 Έλληνες δεν υπάρχει ούτε ένας που να θέλει ένα αυτοκίνητο οικογένειακο οικονομικό και χωρίς προβλήματα να κάνει την δουλειά του. Θέλουν τσάμπα .. 20.000 έκανε και το παίρνεις 7.000 1 χέρι από καινούριο. Ο άλλος πήρε τηλεφωνο να το ανταλλάξει με προϊόντα τις apple , ρε αλήθεια δεν πάτε καλά... Πιο πολλοί Αλβανοί έκαναν τις καλύτερες προτάσεις παρά Έλληνες... Νομίζουν ότι ο άλλος θα στο χαρίσει επειδή το πουλάει .. νομίζουν ότι περιμένω να φάω το μεσημεριανό μου εάν πουλήσω το αυτοκίνητο. Όταν το είχα βάλει για μια εβδομάδα 5.000 έσπασαν τα τηλέφωνα ! Το θέλω , έρχομαι Αιγινα , όλα cash (λες και θα μου έδιναν κανένα δις) και αλλά τέτοια γραφικά.. 2.000 παρακάτω και το τηλεφωνο βάραγε κάθε 15 λεπτά και με διέκοπτε από τις δουλειές μου. Αυτή είναι η κατάντια όλων σας. Όσες αγορές κάνω δεν ρωτάω πολλά. Ποσό; τόσο. φέρτο. Απλά τα πράγματα. Η μιζέρια είναι για τους χαζούς και μικροαστούς..περιμένουν το τζόκερ η να πεθάνει κανένας θείος.. Και μετά ρωτάμε γιατί υπάρχουν ακόμα saxo και Datsun στους ελληνικούς δρόμους.. Ο Έλληνας έχει 1780 ε για κινητό με την πιστωτική του αλλά 6-7 χιλιάδες για σεντάν δεν έχει εμμμ πως θα του βάζει βενζίνη; Εάν είναι ποτε δυνατόν : δεν μπορεί να πωληθεί ένα σεντάν μικρομεσαίο σε πολύ λογική τιμή 4,5χρόνια.. Εάν υπάρχει έστω και ένας τελευταίος νοικοκύρης σε αυτήν την χώρα : 1o χέρι ,το 90 % των χιλιομέτρων έγιναν σε εθνική. Ατρακάριστο με εργοστασιακό χρώμα. Ανταλλαγή με slk 2008+ Ανταλλαγή Με porsche boxster / cayman 2005+ Ανταλλαγή με smart brabus 2008+ Ανταλλαγή με Mercedes A class 2012+ Ανταλλαγή με Range Rover sport diesel Ανταλλαγή με bmw 335/335c Με fiat 500 diesel Με Mercedes Vito 2006+ Με fiat doblo diesel Με smart 2013+cabrio Με Mini Cooper s Cabrio 2007+ Καλύπτω την οποία διαφορά ανάλογος του αυτοκινήτου. Και ένα αστείο υστερόγραφο * Οποίος μου δώσει ένα fiat cinquecento και 6000 το πήρε. ΥΓ 2 τέλος Δεκεμβρίου με το που πληρώσω τα τέλη του 2020 το αυτοκίνητο θα το χαρίσω σε μια οικογένεια που έχει ανάγκη για ένα αυτοκίνητο με χώρους και δεν έχει την δυνατότητα. Καλύτερα έτσι. Θα πιάσει και τόπο. Σας βαρέθηκα. πηγή Είναι κάποιος από εδώ άραγε; πω πω φιλε, φαντασου ΠΟΣΟ εχει απελπιστει ο κακομοιρης!
vagos789 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 23 ώρες πριν, agnostos13 είπε Όταν το είχα βάλει για μια εβδομάδα 5.000 έσπασαν τα τηλέφωνα ! Το θέλω , έρχομαι Αιγινα , όλα cash (λες και θα μου έδιναν κανένα δις) και αλλά τέτοια γραφικά.. 2.000 παρακάτω και το τηλεφωνο βάραγε κάθε 15 λεπτά και με διέκοπτε από τις δουλειές μου. Οπα κατσε,ο τυπας δηλαδη εβαζε τιμες χωρις σκοπο να πουλησει ; Καλος παπαρας κι αυτος. Αυτο σημαινει αγορα φιλε,οταν θες να πουλησεις κατι επιτοπου,κατεβαζεις πολυ την τιμη και οι αγοραστες κανουν ουρα Οταν ειναι παρκαρισμενο μονιμα για καιρο,προφανως δεν εχεις βαλει σωστα την τιμη 4
topaz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Το ότι κανένας δεν θέλει να αγοράσει το πατσαβούρι του, ανεξαρτήτως κόστους, πέρασε ποτέ από το μυαλό του; Π.χ. εμένα και 2000€ να μου λέγανε δεν θα το αγόραζα. Επίσης το ότι το πήρε 20.000 και το δίνει 7.000 εμάς καρφί δεν μας καίγεται. Το αμάξι δεν έχει εμπορική αξία, πέρασαν 5 χρόνια και ακόμη να το καταλάβει. Με 6000-7000€ αγοράζεις λουλούδια, όχι τη σαβούρα της Dodge (ποιάς; ) 4 1
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, topaz είπε Το ότι κανένας δεν θέλει να αγοράσει το πατσαβούρι του, ανεξαρτήτως κόστους, πέρασε ποτέ από το μυαλό του; Π.χ. εμένα και 2000€ να μου λέγανε δεν θα το αγόραζα. Επίσης το ότι το πήρε 20.000 και το δίνει 7.000 εμάς καρφί δεν μας καίγεται. Το αμάξι δεν έχει εμπορική αξία, πέρασαν 5 χρόνια και ακόμη να το καταλάβει. Με 6000-7000€ αγοράζεις λουλούδια, όχι τη σαβούρα της Dodge (ποιάς; ) θα συμφωνησω εν μέρει με τον φίλο... δεν ειναι εμπορικο αμαξι αρα και δεν εχει ζήτηση, ειδικα σε αυτη την τιμή... οπως γραφει το κατεβασε 5000 και εγινε χαμος στα τηλεφωνα, ε μηπως καπου προς τα εκει ειναι η αξια του (οκ οχι 5 αλλα ισως 5500-6000..) 4
toyo73 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, paylidis είπε θα συμφωνησω εν μέρει με τον φίλο... δεν ειναι εμπορικο αμαξι αρα και δεν εχει ζήτηση, ειδικα σε αυτη την τιμή... οπως γραφει το κατεβασε 5000 και εγινε χαμος στα τηλεφωνα, ε μηπως καπου προς τα εκει ειναι η αξια του (οκ οχι 5 αλλα ισως 5500-6000..) Ουτε 5000 το πουλαει, αλλα ουτε και 4000.Οταν το αγοραζε, δεν ηξερε οτι επαιρνε αυτοκινητο με μεταπωλητικη αξια ντενεκε. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από toyo73 3
topaz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, paylidis είπε θα συμφωνησω εν μέρει με τον φίλο... δεν ειναι εμπορικο αμαξι αρα και δεν εχει ζήτηση, ειδικα σε αυτη την τιμή... οπως γραφει το κατεβασε 5000 και εγινε χαμος στα τηλεφωνα, ε μηπως καπου προς τα εκει ειναι η αξια του (οκ οχι 5 αλλα ισως 5500-6000..) Φίλε μου όπως ξέρεις η αγορά είναι θέμα προσφοράς - ζήτησης... αν το αμάξι έχει ζήτηση μηδέν, ε τότε προφανώς πρέπει να το κατεβάσεις και στα 5000 και στα 4000. Εγώ σου βάζω και στοιχημα ότι και στα 5000 δεν θα το αγοράσει κανείς και δεν πα να λέει ο Ιορδάνης... 2
tutuyo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 30 λεπτά πριν, topaz είπε Το ότι κανένας δεν θέλει να αγοράσει το πατσαβούρι του, ανεξαρτήτως κόστους, πέρασε ποτέ από το μυαλό του; Π.χ. εμένα και 2000€ να μου λέγανε δεν θα το αγόραζα. Επίσης το ότι το πήρε 20.000 και το δίνει 7.000 εμάς καρφί δεν μας καίγεται. Το αμάξι δεν έχει εμπορική αξία, πέρασαν 5 χρόνια και ακόμη να το καταλάβει. Με 6000-7000€ αγοράζεις λουλούδια, όχι τη σαβούρα της Dodge (ποιάς; ) Επιτέλους κάποιος τα είπε. Επειδή του πιάσανε τον κωλο και του πασαραν τον κουβά με 20κ, πρέπει να το φορτωθούν άλλοι στα μισά λεφτά; Με ποια αντιπροσωπεία; Με ποια υποστήριξη; Επίσης με εκνευρίζει απίστευτα αυτό το δεν υπάρχει Έλληνας με 10κ να το πάρει; 1ον όχι,μετά από 2 μνημόνια δεν υπάρχει ρε παλιομαλακα, δεν βλέπεις πόσο ζοριζονται ο κόσμος γενικα; Δεν το ξέραμε να τα μαζεύουμε για να αγοράσουμε την σαβουρα σου 2ον τι θα πει μόνο Αλβανοί, δλδ άμα ήταν Σουηδοί θα το εδινες; 4
agnostos13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Οπα κατσε,ο τυπας δηλαδη εβαζε τιμες χωρις σκοπο να πουλησει ; Καλος παπαρας κι αυτος. Αυτο σημαινει αγορα φιλε,οταν θες να πουλησεις κατι επιτοπου,κατεβαζεις πολυ την τιμη και οι αγοραστες κανουν ουρα Οταν ειναι παρκαρισμενο μονιμα για καιρο,προφανως δεν εχεις βαλει σωστα την τιμη Όπως έγραψα και παραπίσω, υπάρχουν τόσο χομπίστες αγοραστές όσο και πωλητές! Φυσικά υπάρχει μια κάποια δυσκολία καθώς δεν βρίσκεται και στο κέντρο της Αθήνας που υπάρχει πολύς κόσμος που εύκολα θα το δει και μπορεί κάποιος να το επιλέξει, αλλά από την άλλη δεν είναι και στο Καστελόριζο... 19 λεπτά πριν, tutuyo είπε Επιτέλους κάποιος τα είπε. Επειδή του πιάσανε τον κωλο και του πασαραν τον κουβά με 20κ, πρέπει να το φορτωθούν άλλοι στα μισά λεφτά; Με ποια αντιπροσωπεία; Με ποια υποστήριξη; Επίσης με εκνευρίζει απίστευτα αυτό το δεν υπάρχει Έλληνας με 10κ να το πάρει; 1ον όχι,μετά από 2 μνημόνια δεν υπάρχει ρε παλιομαλακα, δεν βλέπεις πόσο ζοριζονται ο κόσμος γενικα; Δεν το ξέραμε να τα μαζεύουμε για να αγοράσουμε την σαβουρα σου 2ον τι θα πει μόνο Αλβανοί, δλδ άμα ήταν Σουηδοί θα το εδινες; Το ερώτημα είναι αν του έδινε τα λεφτά που θέλει κάποιος Αλβανός, Σουηδός, Σομαλός ή οτιδήποτε γιατί δεν το έδωσε...το φυλάει για κάποιον Έλληνα μη καταλήξει στο εξωτερικό το κελεπούρι; Στις 15/6/2020 στις 11:18 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Tι ;Δεν το χάρισε τελικά; Μάλλον δεν θα το ήθελαν ούτε και αυτοί! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από agnostos13 4
imr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Σε αυτα τα λεφτα βρισκεις 10 φορες καλυτερα αυτοκινητα, ποιος θα αγορασει dodge? Οσοι το αγορασαν καινουργιο το παντρευτηκαν
toyo73 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Την μεγαλυτερη πλακα την εχουν παθει καποιοι που αγορασαν "τζιπακια" διλιτρα, αλλα και διλιτρα γενικα.Σκασαν 25-28.000 και δεν τα παιρνουν ουτε με 2-3 χιλιαρικα.Ειμαι σιγουρος, οτι ουτε στην κυριολεξια τσαμπα δεν τα παιρνουν.Γιατι και δεν χορταινουν βενζινη, αλλα και το σκεφτεται ο αλλος να σκαει 650 καθε χρονο για τελη.Αρκετα χωρις πινακιδες στις πυλωτες και οικοπεδα. Σχετικα κοντα στο σπιτι μου, εινα ενα σε κατασταση καινουργιου, ενα renault clio 3 rs διλιτρο.Χωρις πινακιδες, το τρωει ο ηλιος και η υγρασια.Προφανως ο ιδιοκτητης λυπαται να το σκοτωσει, αλλα εφοσων δεν μπορει να το υποστηριξει-συντηρισει οικονομικα, απο καταναλωση-κρατικα εξοδα-συντηρηση, μονο μεταπωλητικη αξια χανει αφηνοντας παρατημενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα