McFortinbras Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Καλημέρα σας, Έβαλα πρόσφατα VDSL και παρατήρησα ότι τα δύο κινητά στο σπίτι χάνουν μπαταρία πολύ πιο γρήγορα. Στο δικό μου (Xiaomi Mi A1) τρώει πιο πολύ όταν είναι συνδεδεμένο στο 5Ghz, αλλά και στις δύο συχνότητες η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα απ' ό,τι πριν. Στης συζύγου μου (iPhone 6s) η μπαταρία πέφτει ραγδαία όπου κι αν είναι συνδεδεμένη. Έχω κι άλλα προβλήματα με το ρούτερ (το 5GHz δεν είναι πάντα ορατό από τις συσκευές μου π.χ.), αλλά αυτό είναι το κυριότερο. Υπάρχει καμιά ρύθμιση ν' αλλάξω ή πρέπει να πάρω router καινούργιο να ησυχάσω; Η διαφορά πάντως με το παλιό ρούτερ (πάλι της Vodafone, αλλά για απλή ADSL, δεν θυμάμαι μοντέλο) είναι τεράστια. Τώρα το κινητό μου αντέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ πριν πήγαινε 1,5 με 2 μέρες άνετα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ποιο router έχεις? Γιατί, αν θυμάμαι καλά, με του ΟΤΕ το Speedport Plus έχει αναφερθεί αυτό το πρόβλημα με battery draining. Αν μπορείς δοκίμασε άλλο router και δες αν συνεχίζεται το πρόβλημα. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από prototypegr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McFortinbras Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, prototypegr είπε Καλημέρα. Ποιο router έχεις? To H300S / Vodafone. Είναι στον τίτλο. Δεν έχω άλλο ρούτερ να δοκιμάσω, δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, McFortinbras είπε To H300S / Vodafone. Είναι στον τίτλο. Δεν έχω άλλο ρούτερ να δοκιμάσω, δυστυχώς. Φίλε μου σόρρυ, δεν το πρόσεξα λόγω ζαλούρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Είναι γνωστό πρόβλημα και το έχουν προς επίλυση σε μελλοντική αναβάθμιση του Firmware... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McFortinbras Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, SaFiS είπε Είναι γνωστό πρόβλημα και το έχουν προς επίλυση σε μελλοντική αναβάθμιση του Firmware... Ευχαριστώ για την απάντηση. Νόμιζα πως το ρούτερ είναι σχετικά παλιό...σημαίνει ότι θα περιμένω καιρό για την αλλαγή. Θα δοκιμάσω την τύχη μου με τη vodafone την ίδια. Ίδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, SaFiS είπε Είναι γνωστό πρόβλημα και το έχουν προς επίλυση σε μελλοντική αναβάθμιση του Firmware... Εεε.. εχουν σταματησει οι αναβαθμισεις του ρουτερ εδω και καιρο. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, DanielRGr είπε Εεε.. εχουν σταματησει οι αναβαθμισεις του ρουτερ εδω και καιρο. 😁 Πρόσφατα πήρε νέο Firmware για πρόβλημα με κλήσεις σε 5ψήφια και IVR... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, SaFiS είπε Πρόσφατα πήρε νέο Firmware για πρόβλημα με κλήσεις σε 5ψήφια και IVR... Ποτε εγινε αυτο; Ωστοσο αλλο update στο λογισμικο και αλλο να φτιαξεις καποια features/bugs. Το προβλημα με το Wifi φαντασου υπαρχει απο την πρωτη ημερα που δωσανε τα ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, McFortinbras είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Νόμιζα πως το ρούτερ είναι σχετικά παλιό...σημαίνει ότι θα περιμένω καιρό για την αλλαγή. Θα δοκιμάσω την τύχη μου με τη vodafone την ίδια. Ίδωμεν. Αγόρασε ένα access point κλείσε το WiFi στο Vodafone και κάνε την δουλειά σου, αν περιμένεις από την Vodafone σώθηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McFortinbras Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Προς ενημέρωση όλων. Μίλησα με Vodafone και μου είπαν ότι το πρόβλημα το γνωρίζουν οι τεχνικοί και ελέγχεται. Να δούμε. Επειδή δεν βρήκα τίποτα στο δίκτυο (όχι ότι έψαξα ενδελεχώς) όταν έκανα αυτή την ερώτηση, ελπίζω το θέμα να γίνει δημοφιλές και από άλλους με το ίδιο πρόβλημα, μπας και κάνουν κάτι πιο γρήγορα. Ερώτηση, επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός και δεν μου έχει ξανασυμβεί να χρειάζεται firmware update το router. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ ή θα γίνει μόνο του από τη Vodafone; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, McFortinbras είπε Προς ενημέρωση όλων. Μίλησα με Vodafone και μου είπαν ότι το πρόβλημα το γνωρίζουν οι τεχνικοί και ελέγχεται. Να δούμε. Επειδή δεν βρήκα τίποτα στο δίκτυο (όχι ότι έψαξα ενδελεχώς) όταν έκανα αυτή την ερώτηση, ελπίζω το θέμα να γίνει δημοφιλές και από άλλους με το ίδιο πρόβλημα, μπας και κάνουν κάτι πιο γρήγορα. Ερώτηση, επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός και δεν μου έχει ξανασυμβεί να χρειάζεται firmware update το router. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ ή θα γίνει μόνο του από τη Vodafone; Ευχαριστώ. Η vodafone γνωριζει για αυτο το θεμα απο το 2016/2017 που πρωτοβγηκε το ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα