Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας. Εχω μια πυλωτη 85τμ. Τα 65τμ ειναι ταβανι και τα 20τμ ειναι κολωνες στο ταβανι. 
Μου ειπαν για υλικα και δουλεια ολα μαζι 2600€. Υλικα μονωσης durostick ή bauer 5cm. Επειδη δεν ξερω απο τιμες, πως σας φαινεται; Ευχαριστω

Δημοσ.

σου ειπαν τι ύλικα θα χρειαστούν; 7αρι fibran για 120τμ 650 χωρίς φπα πληροφοριακά. δε ξέρω βέβαια τί άλλο θα χρειαστούν για να τελειώσουν τη δουλειά.

Δημοσ.

Υλικα θα χρειαστουν με την σειρα που σας λεω. Αλλα παντα σας τα λεω χωρις να ξερω τελειως λεπτομεριες. Λοιπον, υλικα

κολλα , μετα φελιζολ, μετα ουπα στα φελιζολ, μετα κολλα με διχτυ και τελος σοβας. Φελιζολ 5αρι. Δλδ 5cm. Durostick ή Bauer. Τα 65τμ ειναι ταβανι και τα 20τμ ειναι ισιες κολωνες της πυλωτης. 

Το 7αρι fibran χωρις ΦΠΑ που το βρηκες; Ή μπορω να βρω καπου εγω χωρις ΦΠΑ υλικα; 

Δημοσ.

Νορμάλ είναι οι τιμές, φαντάζομαι χωρίς ΦΠΑ στην εργασία. Απλά στο ταβάνι μπορείς να βάλεις 7ρι, 1€ το μέτρο πάνω θα είναι αλλά αξίζει. Στα δοκάρια (οχι κολωνες) μπορείς να βάλεις και 5ρι. Στην τιμή είναι και τα γωνιόκρανα στα δοκάρια; Είναι απαραίτητα για να βγει καλό αποτέλεσμα και είναι μανίκι να μπουν.

Δημοσ.

Ναι και τα γωνιοκρανα ολα μεσα. Επειδη ειναι χαμηλη η πυλωτη στις κολωνες θα βαλουμε 2αρι ή 3αρι αν υπαρχει. Δεν ειμαι σιγουρος. Επισης η πολυκατοικια ειναι του 2006 και δεν μπορω να πω οτι δεν εχουν βαλει μονωση και εχω μεγαλο παραπονο. Απλα το κανω για εμενα καο την οικογενεια μου αυτο. 
Ειχα μιλησει και με μια εταιρια για το εξοικονομω κατ οικων ,το οποιο τελικα δεν με συμφερει και μου ειχαν πει οτι τωρα πλεον βαζουν 7αρι φελιζολ. Αλλα με του 2006 πολυκατοικια και με ηδη μονωση απο μεσα (οχι κακη) οσοι εφερα μου ειπαν για 5αρι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagvagvag είπε

Ναι και τα γωνιοκρανα ολα μεσα. Επειδη ειναι χαμηλη η πυλωτη στις κολωνες θα βαλουμε 2αρι ή 3αρι αν υπαρχει. Δεν ειμαι σιγουρος. Επισης η πολυκατοικια ειναι του 2006 και δεν μπορω να πω οτι δεν εχουν βαλει μονωση και εχω μεγαλο παραπονο. Απλα το κανω για εμενα καο την οικογενεια μου αυτο. 
Ειχα μιλησει και με μια εταιρια για το εξοικονομω κατ οικων ,το οποιο τελικα δεν με συμφερει και μου ειχαν πει οτι τωρα πλεον βαζουν 7αρι φελιζολ. Αλλα με του 2006 πολυκατοικια και με ηδη μονωση απο μεσα (οχι κακη) οσοι εφερα μου ειπαν για 5αρι

Γι αυτο λενε οχι 1ο και τελευταιο οροφο! Θα μου πεις καποιοι πρεπει να μεινουν και κει..! Δεν παιρνεις και μια προσφορα απο τον https://goo.gl/maps/iJUcxbHJTxX32akf9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...