vmaria Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Ρε παιδιά μόλις έκανα όλη την διαδικασία για την εγκατάσταση των windows 10 και ενώ έκανε ενημερώσεις κλπ, μόλις άνοιξε ο υπολόγιστής μου εμφάνισε το μήνυμα της φωτο. Τι μπορεί να συμβαίνει?
hp8 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, vmaria είπε Τι μπορεί να συμβαίνει? Tα πάντα όλα πιθανόν κατά την ενημέρωση να βγήκες εκτός δικτύου Κανε πάλι ενημέρωση αν δεν προχωρήσει δοκιμασε αντιμετώπιση προβλημάτων ενημέρωσης Αν πάλι δεν 0x8007001f-0x20006+safe_os+error+replicate_oc
vmaria Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 25 λεπτά πριν, hp8 είπε Tα πάντα όλα πιθανόν κατά την ενημέρωση να βγήκες εκτός δικτύου Κανε πάλι ενημέρωση αν δεν προχωρήσει δοκιμασε αντιμετώπιση προβλημάτων ενημέρωσης Αν πάλι δεν 0x8007001f-0x20006+safe_os+error+replicate_oc Α οκ! θα ξαναπροσπαθήσω. Σε ευχαριστω
vmaria Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Προσπάθησα και ξαναπροσπάθησα να κάνω εγκατάσταση τα windows 10 και μου εμφανίζει το μήνυμα ''Aυτή η έκδοση δεν υποστηρίζεται από τον υπολιγιστή σας''. Τελυταία φορά κατέβασα την ενημέρωση σε εξωτερικό σκληρό μήπως και δεν έφτανε η μνήμη του υπολογιστή αλλά μάταια. Δεν έχω βγάλει κάποια άκρη.Γιατί αυτό?γνωρίζει κάποιος? Επισυνάπτω τα βήματα που έκανα και τα μηνύματα που μου εμφανίστηκαν Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από vmaria
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα