Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και πιο αργός από τον ανταγωνισμό ο Firefox, μέχρι την έκδοση Quantum, τουλάχιστον πάντα ήταν πιο καλός στη διαχείριση μνήμης.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Black_Company είπε

Δε ξέρω αν βοηθάει κανέναν , απλά αφήνω αυτό εδώ

browser benchs 1 2020

Από το παραπάνω φαίνεται ότι οι Google, ME και Opera είναι κοντά στο HTML5Test, λογικό, αφού χρησιμοποιούν παρόμοια μηχανη. Μετά, με διαφορά 7,5% περίπου, ακολουθεί τον Google Chrome ο Firefox. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ME τα πάει ελαφρώς καλύτερα από τον Chrome... Από του "μη Chromium" browsers ο Firefox είναι καλύτερος, πάνω από τον Safari.

Στο WebXPRT 3 ο Firefox έχει το καλύτερο score, με διαφορές ~10% από Google, ME και Opera και πε απειροελάχιστη διαφορά από τον Safari. 

Στη διαχείριση μνήμης είναι τρίτος ο Firefox, μετά από ME και Opera. Οι Chrome και Safari είναι απλά τραγικοί...

Στη χρήση δίσκου ο Chrome είναι πάλι ο χειρότερος και ακολουθεί ο Firefox.

Συνολικά, ο Chrome δε μοιάζει και πολύ καλή επιλογή...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ανεδαφικές σκέψεις ακολουθούν για πράγματα που δεν είμαι σίγουρος.
Ο compiler της OCaml έχει κάτι από C (δεν είμαι σίγουρος)
Ο πρώτος compiler της Rust είχε κάτι από OCaml (δεν είμαι σίγουρος)
Μέτα έκαναν compile στον compiler με τον compiler και ξανά  compile στον compiler με τον compiler και στο τέλος έχουν ένα compiler Rust για Rust που έχουν χαθεί bugs, προβλήματα ασφάλειας μνήμης κτλ ( δεν είμαι στόκος, αντιλαμβάνομαι πως είναι πολυπλοκότερη η δουλειά του πραγματικού μηχανικού)
Το murmuration όμως του πετάγματος των πουλιών του insomnia έχει κατεύθυνση στο ποσά tabs μπορούν να ανοιχτούν σε Chrome, Firefox κτλ σε 16GB ή 32GB ram συστήματος(υπάρχει ακόμα λίπος στης Ελλάδα)....ααα, και στο αν πάει “σφαίρα” .... είναι όμως πουλάκια με ρεαλισμό είναι η αλήθεια ... θαυμάσιο το πέταγμα .
Το λέω και είμαι σίγουρος γιαυτό, δεν κάνω και πλάκα ... το μόνο σίγουρο ως εδώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...