Billyssss Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Καλημέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετίκα με ένα smartphone (εώς 200Ε) κυρίως για χρήση αθλητικών δραστηριωτήτων αλλά και ενσωματωμένο GPS για να μην χρειάζεται να παίρνω μαζί μου το smartphone για τις αθλητικές δραστηριότητες. Με μια έρευνα κατέληξα στο Honor magicwatch2, υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά; Ευχαριστώ.
stefanos90_K Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Κοίτα και το Stratos 3 Το έχω και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 αν σε ενδιαφερει η καρδια σου θα παρεις καποιο με ζωνη στηθους...αυτη κανει και τη ποιο σωστη μετρηση και αναλογα με το ρολοι βαζεις ζωνες συναγερμου και συναφη
freegr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Καλημέρα έχω παραγγείλει από επώνυμη ιστοσελίδα το L12 smartwatch αδιάβροχο σχεδόν και ήταν σε προσφορά έχετε καλή γνώμη για αυτό; Ποιας εταιρείας είναι
Voodooman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Αφού το θέλεις για αθλητικές δραστηριότητες, πήγαινε καλύτερα στο Garmin Vivoactive 3, πριν από μερικές ημέρες ήταν στα €150 στον Κωτσόβολο. Είναι μοντέλο δύο ετών, έχει αντικατασταθεί ήδη από το Vivoactive 4, αλλά είναι πολύ καλό ακόμη, με μεγάλη αυτονομία, δυνατό GPS και όλα τα θετικά των Garmin όσον αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες. Από λειτουργίες smartwatch δέχεται ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές.
freegr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σωστό αυτό αλλά θέλω χαμηλού κόστους καθώς έχω περιορισμό και αυτό ειναι κοντά στα 60 ευρώ, υπάρχουν πολλά στη κατηγορία που προτείνεις και από 110€ και άνω.. Δεν θέλω πολύ αθλητική δραστηριότητα όσο τους παλμούς, πίεση κλπ που μετράει Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από freegr
stefanos90_K Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Στις 1/6/2020 στις 3:51 ΜΜ, stefanosgeo είπε Ξέρεις φίλε τι αυτονομία έχει αυτό με GPS ανοικτό.... ? (για καταγραφή μιλάω όχι ως σε standby) Έχει αρκετή, δεν το έχω μετρήσει μόνο του από 100% πόσο θα φάει, αλλά είμαι σίγουρος πρώτα θα κουραστείς εσύ και μετά θα τελειώσει η μπαταρία. Το δουλεύω με Scosche Rhythm 24 το οποίο συνδέεται με Bluetooth με το ρολόι πράγμα που αυξάνει πολύ την κατανάλωση μπαταρίας. Οπότε με 3 ώρες ποδήλατο (συνεχόμενη χρήση GPS) και το armband συνδεδεμένο, η μπαταρία από 100% πάει περίπου στο 65%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα