Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι για το συγκεκριμένο smartwatch. Διαβασα μερικες αξιολογήσεις στο skroutz αλλά δεν τις θεωρω και πολυ εμπιστες. Επισης μερικες ειναι και παλιες.. το εχει κναεις σας; με καμια αναβαθμιση εχει βελτιωθεί τιποτα ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, karabill93 είπε

Καλησπερα ενδιαφερομαι για το συγκεκριμένο smartwatch. Διαβασα μερικες αξιολογήσεις στο skroutz αλλά δεν τις θεωρω και πολυ εμπιστες. Επισης μερικες ειναι και παλιες.. το εχει κναεις σας; με καμια αναβαθμιση εχει βελτιωθεί τιποτα ;

Καλύτερα & πιο αξιόπιστα reviews από αυτά τα δύο δεν θα βρεις.

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το ρολόι. Το έχω αρκετούς μήνες. Σε θεματα smart λειτουργιών είναι πολύ κομπλε. Δε χάνεις ειδοποίηση, μπορείς να απαντάς σε μηνύματα, είτε με αλφαριθμητικο touch, είτε με hand writing (Και τα δυο στα ελληνικά) είτε με φωνητική πληκτρολογηση στα αγγλικά. 

Μπορείς να κάνεις κλήσεις και να μιλάς από το ρολόι (αρκεί να είναι συνδεδεμένο με το κινητό). 

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει nativd υποστήριξη για whatsapp, viber κλπ. Ενώ μπορείς να διαβάσεις και να απαντήσεις σε μήνυμα που σου ήρθε, δεν μπορείς να ξεκινήσεις νέο μήνυμα ή κλήση. 

Στο κομμάτι fitness δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν έχω μετρό σύγκρισης για την ακριβεια. Πάντως μετά από 10 λεπτά ασκησης (πχ τρέξιμο, περπάτημα κλπ) το καταλαβαίνει και το καταγραφεί (και κρατάει και τα δέκα πρώτα λεπτά) 

Φόρτιση κάθε δεύτερη μέρα περίπου 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος είναι κάτοχος του συγκεκριμένου ρολογιού και γνωρίζει να με βοηθήσει σε ένα θέμα με τις ειδιποιήσεις.Συγκεκριμένα το ρολόι μου δεν αναγνωρίζει ειδοποιήσεις μηνυμάτων (ούτε sms oύτε messenger/viber) ενώ έχω τη δυνατότητα να στείλω μνμ(απο τις επαφές).Έχω ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις και τις άδειες απο την εφαρμογή στο κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...