NinjaMan Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια. Εχω μια τετοια γεφυρα που συμπληρωνει τον αριστερο μου κοφτηρα που μου λειπει. Το θεμα ειναι οτι η δεξια η αριστερα του κοφτηρα εχω αλλο ενα σφραγισμα και η οδοντιατρος μου φοβαται να χρησιμοποιησει αυτο που ειναι σαν οδοντιατρικο σφυρακι με ελεγχομενη φορα για να μην τυχον δεν σπασει καλα η γεφυρα ή/και μου κανει ζημια στο αλλο σφραγισμα. Εγω θελω να αφαιρεσουμε την γεφυρα με το ψευτικο δοντι γιατι εχω ποναλακια κατα διαστηματα καιρο τωρα στα δοντια πλαι απο τους κοφτηρες και θελω να ελεγξω αν ειναι καλα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: υπαρχει τροπος που να μπορει να λιωσει την κολλα της γεφυρας ή να την αφαιρεσει γενικα με ανωδυνο τροπο και οχι με το σφυρακι; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από NinjaMan 1
papoys1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, NinjaMan είπε Γεια σας παιδια. Εχω μια τετοια γεφυρα που συμπληρωνει τον αριστερο μου κοφτηρα που μου λειπει. Το θεμα ειναι οτι η δεξια η αριστερα του κοφτηρα εχω αλλο ενα σφραγισμα και η οδοντιατρος μου φοβαται να χρησιμοποιησει αυτο που ειναι σαν οδοντιατρικο σφυρακι με ελεγχομενη φορα για να μην τυχον δεν σπασει καλα η γεφυρα ή/και μου κανει ζημια στο αλλο σφραγισμα. Εγω θελω να αφαιρεσουμε την γεφυρα με το ψευτικο δοντι γιατι εχω ποναλακια κατα διαστηματα καιρο τωρα στα δοντια πλαι απο τους κοφτηρες και θελω να ελεγξω αν ειναι καλα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: υπαρχει τροπος που να μπορει να λιωσει την κολλα της γεφυρας ή να την αφαιρεσει γενικα με ανωδυνο τροπο και οχι με το σφυρακι; Να βρεις οδοντίατρο μάγκα να σου φτιάξει τα δόντια.Οι περισσότεροι είναι του στυλ ότι αρπάξουμε. Οι γέφυρες δεν βγαίνουν με άλλο τρόπο εκτός από κτύπημα.Αν όμως είναι παλιές και τα δόντια που στηρίζονται έχουν πάρει την κατηφόρα ή από κάπου αέρα και σαπίζουν σπάνια γλυτώνουν.Έχω πάθει άπειρες ζημιές από πολλούς που θέλουν να λέγονται οδοντίατροι.Και εσύ όμως για να έχεις υγιεινό στόμα να έχεις το θάρρος να αποχωριστείς κάποια δόντια που δεν σώζονται και η προσωρινή επιδιόρθωσή τους μόνο νέα προβλήματα θα σου προκαλέσει. Συμβουλή μην αφήνεις στο στόμα σου δόντια που πονάνε.Βρες όπως είπα ένα καλό οδοντίατρο άμεσα και φτιάχτο αν φτιάχνεται.Αν όχι πας σε λύσεις ανάλογα την οικονομική σου κατάσταση όπως εμφύτευμα - γέφυρα αν έχεις γερά και σίγουρα στηρίγματα ή μασελάκι. 1
Grigoris1975 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Οι οδοντίατροι σε βλέπουν σαν ευρώ τπτ λιγότερο το ζω τελευταία ότι να ναι από τιμές λένε κ ποτέ δεν παραδέχονται τα λάθη τους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα