stroumfita2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά από έναν μέτριο Μάιο για τα δωρεάν παιχνίδια στο ps plus η Sony επανορθώνει με: το Call of Duty: WWII https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0002-CUSA08630_00-CODWWIITHEGAME01?emcid=pa-st-233073 και το Star Wars: Battlefront II από τις 2 Ιουνίου https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA05749_00-BATTLEFRONTII000?emcid=em-st-243822&et_cid=em_401225&et_rid=3079762 Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από stroumfita2 Προστέθηκε το star wars 4
Filippos12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Τετοιες "προσφορες" για pc ουτε για αστειο εε ? 🤣 1
ipal Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Filippos12 είπε Τετοιες "προσφορες" για pc ουτε για αστειο εε ? 🤣 Είναι η μηνιαία προσφορά του Plus. Δεν είναι δωρεάν για όλους, όπως φαίνεται και από το ποστ του @fasmatikos 1 1
afragorn Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Filippos12 είπε Τετοιες "προσφορες" για pc ουτε για αστειο εε ? 🤣 Το plus το πληρώνεις για να σου δίνει τέτοια "δώρα". Ανάλογα "δώρα" μπορείς να έχεις με το xbox gamepass for windows που με 4 Ευρω το μήνα(1€ ο 1ος μήνας γνωριμίας) έχεις ένα τεράστιο κατάλογο παιχνιδιών για να παίξεις (gears, metro, halo, forza, alan wake κ.α). Επίσης το epic store δίνει συνέχεια δωρεάν (ΔΩΡΕΑΝ) πολύ ωραία παιχνίδια. Τελευταία μάλιστα έχει τινάξει τη μπάνκα στον αέρα με GTA V και Civilization! Άσ'τα να πάνε, χάλια μαύρα το pc! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από afragorn 2 1
stroumfita2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, fasmatikos είπε Εμένα μου βγάζει αυτό...έκανα κάτι λάθος?? Πρέπει να έχεις ps plus, αν έχεις και σου βγάζει αυτή την οθόνη είναι επειδή δεν έχεις κάνει login. Αν δεν έχεις είναι ευκαιρία τώρα που βρισκεις χαμηλή τιμή για συνδρομή λόγω days of play.
Boubis1411 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 41 λεπτά πριν, afragorn είπε Το plus το πληρώνεις για να σου δίνει τέτοια "δώρα". Ανάλογα "δώρα" μπορείς να έχεις με το xbox gamepass for windows που με 4 Ευρω το μήνα(1€ ο 1ος μήνας γνωριμίας) έχεις ένα τεράστιο κατάλογο παιχνιδιών για να παίξεις (gears, metro, halo, forza, alan wake κ.α). Επίσης το epic store δίνει συνέχεια δωρεάν (ΔΩΡΕΑΝ) πολύ ωραία παιχνίδια. Τελευταία μάλιστα έχει τινάξει τη μπάνκα στον αέρα με GTA V και Civilization! Άσ'τα να πάνε, χάλια μαύρα το pc! Δεν συγκρίνεται η εμπειρία της κονσόλας όμως σε κάποια παιχνίδια, στρατηγικής εννοείται μόνο σε pc. 1
afragorn Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 53 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Δεν συγκρίνεται η εμπειρία της κονσόλας όμως σε κάποια παιχνίδια, στρατηγικής εννοείται μόνο σε pc. Έχω και PS4 και υπολογιστή, οπότε δεν έχω διάθεση ή κάποια πρόθεση για κόντρα, απλά να λέμε και τα πράγματα όπως είναι. Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε φάει τρελό δούλεμα με τις συνδρομές στις κονσόλες για να μας δίνουν τη δυνατότητα να παίζουμε online. Απλά τα παιχνίδια, είναι το "τυράκι" της υπόθεσης. Υ.Γ. Η "εμπειρία" είναι υποκειμενικό. Άλλος προτιμά να παίζει fps με χειριστήριο και άλλος ποδοσφαιράκι με πληκτρολόγιο 1
Boubis1411 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, afragorn είπε Έχω και PS4 και υπολογιστή, οπότε δεν έχω διάθεση ή κάποια πρόθεση για κόντρα, απλά να λέμε και τα πράγματα όπως είναι. Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε φάει τρελό δούλεμα με τις συνδρομές στις κονσόλες για να μας δίνουν τη δυνατότητα να παίζουμε online. Απλά τα παιχνίδια, είναι το "τυράκι" της υπόθεσης. Υ.Γ. Η "εμπειρία" είναι υποκειμενικό. Άλλος προτιμά να παίζει fps με χειριστήριο και άλλος ποδοσφαιράκι με πληκτρολόγιο Και εγώ από όλα έχω και σου λέω τι παίζει. Αυτό με την συνδρομή πρέπει να τελειώσει κάποτε όντως είναι κλέψιμο μεγάλο. 1
harisv Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Παιδια εγω νομιζω αν δεν αγοραζεις παιχνιδια οταν γινεται κυκλοφορια μια χαρα ειναι. Πρoσωπικα δεν αγοραζω video games οταν γινεται κυκλοφορια, γιατι θεωρω κλεψιμο να δωσω 50-60 € για ενα video game. Εγω μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι με το ps plus. Εχω παιξει απο το plus bioshoch ,uncharted, last of us και τωρα ετοιμαζω το detroit. Επιπλεον εχει δωσει και bloodborne και nioh. 2
Boubis1411 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 40 λεπτά πριν, harisv είπε Παιδια εγω νομιζω αν δεν αγοραζεις παιχνιδια οταν γινεται κυκλοφορια μια χαρα ειναι. Πρoσωπικα δεν αγοραζω video games οταν γινεται κυκλοφορια, γιατι θεωρω κλεψιμο να δωσω 50-60 € για ενα video game. Εγω μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι με το ps plus. Εχω παιξει απο το plus bioshoch ,uncharted, last of us και τωρα ετοιμαζω το detroit. Επιπλεον εχει δωσει και bloodborne και nioh. Αλλο θέμα αυτό... Το online θα έπρεπε να είναι δωρεάν όμως. 2
xPhenomenon Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Λένε πως ο 2ος τίτλος του PS Plus Ιουνίου θα είναι το Star Wars Battlefront 2, έπειτα από leak που έγινε στο Instagram του PS. Spoiler ΠΗΓΉ 2
StormGr Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δεν είναι προσφορά. Αποτελεί το 1 από τα 2 παιχνίδια του Ιουνίου. Απλά το δίνουν από τώρα. Κρίμα γιατί στην αρχή κάτι ακουγόταν ότι αυτό ήταν έξτρα από τα άλλα 2.
Boubis1411 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, StormGr είπε Δεν είναι προσφορά. Αποτελεί το 1 από τα 2 παιχνίδια του Ιουνίου. Απλά το δίνουν από τώρα. Κρίμα γιατί στην αρχή κάτι ακουγόταν ότι αυτό ήταν έξτρα από τα άλλα 2. Χτες που έψαξα δεν το βρήκα πάντως που το έχουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα