kostasbm Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 καταρχας κανε αυτο που σου ειπαν με τους λογαριασμους ΔΕΗ και νερο....διακοπη αμεση ..αν στη ΔΕΗ σου πουν οτι δε γινεται..πες τους οτι θα γκρεμισεις ενα τοιχο για επιδιορθωση λογω υγρασιας και πρεπει να το κανουν αμεσα κανε μια επισκεψη στο υποθηκοφυλακειο της περιοχης να δεις σε ποιο ονομα ειναι το ακινητο...δε πληρωνεις αν σου πουν κατι πες οτι ο πατερας μου ειναι σε νοσοκομειο του εξωτερικου με προβλημα και οτι αντιμετωπιζετε προβλημα με καταληψιες κανενας μαρτυρας δεν θα ορκιστει οτι ειναι εκει 20 χρονια γιατι κινδυνευουν με ψευδορκια....κυνηγησε το μη το αφηνεις μετα βλεπεις τι θα κανεις με το πατερα σου....με το θειο σου εχετε σχεσεις???
HALF EVIL Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Ο παππούς με τον πατέρα σου όλα αυτά τα χρόνια είχε καλές σχέσεις;
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Δεν περνάει στο δημόσιο. Η ts έχει κληρονομικά δικαιώματα. Εγγονή είναι του θανόντος. Μάλλον δεν διάβασες καν το πρώτο post. Η εγγονή θα είχε κληρονομικά δικαιώματα μόνο στην περίπτωση που το σπίτι ανήκε στον παππού της, όμως από ότι έγραψε στο αρχικό post - και διευκρίνησε ξανά στη συνέχεια - το σπίτι είναι στο όνομα του πατέρα της... και για να έχει κληρονομικά δικαιώματα πάνω στο σπίτι που ανήκει στον πατέρα της θα πρέπει πρώτα να πεθάνει ο πατέρας της.... Μην της δίνετε φρούδες ελπίδες. 1 1
AnnaGriva Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Ο παππούς με τον πατέρα σου όλα αυτά τα χρόνια είχε καλές σχέσεις; Όχι καθόλου... Με αυτόν τον κσηομο έφυγε ο παππούς μου. Τώρα θα μου πείτε γιατί του το έγραψε... Δεν ξέρω ειλικρινά πως σκεφτοταν. 6 λεπτά πριν, kostasbm είπε καταρχας κανε αυτο που σου ειπαν με τους λογαριασμους ΔΕΗ και νερο....διακοπη αμεση ..αν στη ΔΕΗ σου πουν οτι δε γινεται..πες τους οτι θα γκρεμισεις ενα τοιχο για επιδιορθωση λογω υγρασιας και πρεπει να το κανουν αμεσα κανε μια επισκεψη στο υποθηκοφυλακειο της περιοχης να δεις σε ποιο ονομα ειναι το ακινητο...δε πληρωνεις αν σου πουν κατι πες οτι ο πατερας μου ειναι σε νοσοκομειο του εξωτερικου με προβλημα και οτι αντιμετωπιζετε προβλημα με καταληψιες κανενας μαρτυρας δεν θα ορκιστει οτι ειναι εκει 20 χρονια γιατι κινδυνευουν με ψευδορκια....κυνηγησε το μη το αφηνεις μετα βλεπεις τι θα κανεις με το πατερα σου....με το θειο σου εχετε σχεσεις??? Θα πάω στην ΔΕΗ με την ληξιαρχική πράξη θανάτου του παππού μου σήμερα κι ολας. Αν τους κόψουν το ρεύμα λογικά δε θα μπορούν να το ενώσουν. Ευχαριστώ κ πάλι!
johnieXoX Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, AnnaGriva είπε Όχι καθόλου... Με αυτόν τον κσηομο έφυγε ο παππούς μου. Τώρα θα μου πείτε γιατί του το έγραψε... Δεν ξέρω ειλικρινά πως σκεφτοταν. Το σπίτι έχει μεταφερθεί στην ιδιοκτησία του πατέρα σου? Υπάρχει συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης ακινήτου ή απλά διαθήκη που του το γράφει?
AnnaGriva Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, johnieXoX είπε Το σπίτι έχει μεταφερθεί στην ιδιοκτησία του πατέρα σου? Υπάρχει συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης ακινήτου ή απλά διαθήκη που του το γράφει? Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αυτή η πράξη που λέτε. Για το χαρτί της διαθήκης όμως είμαι σίγουρη. Είναι χειρόγραφη έχει ημερομηνία και σφραγίδα συμβολαιογράφου.
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, AnnaGriva είπε Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αυτή η πράξη που λέτε. Για το χαρτί της διαθήκης όμως είμαι σίγουρη. Είναι χειρόγραφη έχει ημερομηνία και σφραγίδα συμβολαιογράφου. Συνεχίζεις να μας μπερδεύεις, πριν έλεγες ξανά και ξανά πως το σπίτι του το έγραψε, τώρα λες πως δεν ξέρεις αν του το έγραψε (δεν ξέρεις αν υπάρχει τέτοια πράξη), αλλά ξέρεις ότι υπάρχει διαθήκη... Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει αν αλλάζεις συνεχώς τους ισχυρισμούς σου.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Πολύ περίεργο αυτό με τον παππού. Τέλος πάντων από τα λεγόμενα λογικά η ιδιοκτησία ανήκει αυτή τη στιγμή στο πατέρα σου , ο οποίος δεν ενδιαφέρεται αν το πάρουν οι καταπατητές. Οπουδήποτε δικηγόρο και ει δυνατόν κάποιο ντόπιο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Για να τους κόψεις ρεύμα και νερό δεν το βλέπω εφικτό από την στιγμή που εσύ είσαι εκτός της υπόθεσης. Πάντως από ίδια περίπτωση που ξέρω από συγγενείς μου , η υπόθεση μπορεί να τραβήξει χρόνια. Και σκέψου ότι οι ενάγοντες ήταν οι φυσικοί ιδιοκτήτες και όχι τα παιδιά τους.
johnieXoX Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, AnnaGriva είπε Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αυτή η πράξη που λέτε. Για το χαρτί της διαθήκης όμως είμαι σίγουρη. Είναι χειρόγραφη έχει ημερομηνία και σφραγίδα συμβολαιογράφου. Αν δεν έχει μεταβιβασστεί με συμβολαιογραφική πράξη, η διαθήκη θα μπορούσε να προσβληθεί από άλλη νεότερη.
kostasbm Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Αν δεν έχει μεταβιβασστεί με συμβολαιογραφική πράξη, η διαθήκη θα μπορούσε να προσβληθεί από άλλη νεότερη. μονο το υποθηκοφυλακειο μπορει να πει ποιος τι που και λοιπα......μια επισκεψη ειναι επισης το ακινητο αν ειχε κανει αποδοχη θα το δηλωνε σε καποιο Ε9 ο πατερας σου.....αν εκανε φορολογικη δηλωση, αν ξερεις το αφμ του μπορεις να πας σε λογιστη και να σου πει
AnnaGriva Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Συνεχίζεις να μας μπερδεύεις, πριν έλεγες ξανά και ξανά πως το σπίτι του το έγραψε, τώρα λες πως δεν ξέρεις αν του το έγραψε (δεν ξέρεις αν υπάρχει τέτοια πράξη), αλλά ξέρεις ότι υπάρχει διαθήκη... Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει αν αλλάζεις συνεχώς τους ισχυρισμούς σου. Κύριε δεν καταλαβαίνω κάποιες λέξεις. Η συμβολαιογραφική πράξη είναι το χαρτί της κληρονομιάς η διαθήκη? Αν ναι έχω τέτοιο χαρτί που γράφει πως του το γράφει /αφήνει κληρονομιά κτλ Είμαι άσχετη εντελώς κ συγγνώμη αν μπέρδεψα κάποιον 1 ώρα πριν, johnieXoX είπε Το σπίτι έχει μεταφερθεί στην ιδιοκτησία του πατέρα σου? Υπάρχει συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης ακινήτου ή απλά διαθήκη που του το γράφει? Το χαρτί γράφει πάνω Πρακτικό δημοσιευσης ίδιο γραφής διαθήκης Αιτων ο πατέρας μου κ ο θείος μου και διαθέτης ο. Παππούς μου όλα αυτά δεν είναι χειρόγραφα στο δεύτερο χαρτί είναι τα γράμματα του παππού μου. Συγνώμη αν σας μπερδεύω. 1 ώρα πριν, johnieXoX είπε Ο συμβολαιογράφος σου είπε πως υπάρχει διαθήκη δηλαδή? Και του ποτέ είναι αυτή η διαθήκη? Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποια πιο πρόσφατη? Γράφει 10-5-2017 Έχω αυτό το χαρτί στα χέρια μου φωτοτυπία. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από AnnaGriva
vamvakoolas Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) οπως γραφτηκε πηγαινε δες στο υποθυλακειο της περιοχης (που ειναι το ακινητο) σε ποιον ανηκει το ακινητο. Αν ειναι ακομα στο Παππου τοτε κινησου οπως γραφτηκε μεσω δικηγορου και του θειου σου. Αν εμφανιζεται ιδιοκτητης ο μπαμπας σου τοτε στη καλυτερη να στο γραψει στο ονομα σου (στη χειροτερη ασε τους αλλους που μενουν εκει) (βεβαια ολα αυτα ειναι δουλεια δικηγορου αλλα ...μπας γλιτωσεις τα εξοδα) Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από vamvakoolas
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, AnnaGriva είπε Κύριε δεν καταλαβαίνω κάποιες λέξεις. Η συμβολαιογραφική πράξη είναι το χαρτί της κληρονομιάς η διαθήκη Αν ναι έχω τέτοιο χαρτί που γράφει πως του το γράφει /αφήνει κληρονομιά κτλ Είμαι άσχετη εντελώς κ στγνωμ αν μπέρδεψα κάποιον Το πρόβλημα είναι πως δεν καταλαβαίνεις βασικές έννοιες. Όταν λέμε ότι ο πατέρας το έχει γράψει στον γιο του εννοούμε πως του το έχει ήδη μεταβιβάσει, ενώ αν απλά έχει κάνει διαθήκη τότε λέμε πως του το αφήνει, πως ο γιος θα το κληρονομήσει - αν θέλει φυσικά - όταν πεθάνει ο πατέρας. Αυτό το χαρτί που λες δεν είναι συμβολαιογραφική πράξη, είναι διαθήκη, και μάλιστα δημόσια εφόσον υπογράφεται από συμβολαιογράφο και μάρτυρες. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη, απλά έχε υπόψη σου πως όταν ζητάς βοήθεια/πληροφορίες όσο πιο ακριβή είναι τα δεδομένα που δίνεις τόσο πιο ακριβής θα είναι και η απάντηση που θα πάρεις. 1
johnieXoX Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Πάρε έναν τηλέφωνο τον συμβολαιογράφο. Ρώτα τον αν το σπίτι έχει μεταβιβαστεί στον πατέρα σου. Αν δεν έχει μεταβιβαστεί και υπάρχει απλά η διαθήκη, ρώτα τον τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχει νεότερη διαθήκη, που δεν έχει γίνει όμως σε συμβολαιογράφο. Μόλις μάθεις, μπορούμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα. 2
AnnaGriva Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Το πρόβλημα είναι πως δεν καταλαβαίνεις βασικές έννοιες. Όταν λέμε ότι ο πατέρας το έχει γράψει στον γιο του εννοούμε πως του το έχει ήδη μεταβιβάσει, ενώ αν απλά έχει κάνει διαθήκη τότε λέμε πως του το αφήνει, πως ο γιος θα το κληρονομήσει - αν θέλει φυσικά - όταν πεθάνει ο πατέρας. Αυτό το χαρτί που λες δεν είναι συμβολαιογραφική πράξη, είναι διαθήκη, και μάλιστα δημόσια εφόσον υπογράφεται από συμβολαιογράφο και μάρτυρες. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη, απλά έχε υπόψη σου πως όταν ζητάς βοήθεια/πληροφορίες όσο πιο ακριβή είναι τα δεδομένα που δίνεις τόσο πιο ακριβής θα είναι και η απάντηση που θα πάρεις. Έχετε δίκιο. Άρα του το έχει αφήσει και θα γίνει δικό του αν αποδεκτει την κληρονομιά. Σας ευχαριστώ πολύ! 2 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Πάρε έναν τηλέφωνο τον συμβολαιογράφο. Ρώτα τον αν το σπίτι έχει μεταβιβαστεί στον πατέρα σου. Αν δεν έχει μεταβιβαστεί και υπάρχει απλά η διαθήκη, ρώτα τον τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχει νεότερη διαθήκη, που δεν έχει γίνει όμως σε συμβολαιογράφο. Μόλις μάθεις, μπορούμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα. Εντάξει. Θα επανέλθω μετά τον συμβολαιογράφο. Σας ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις