Giannislo Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Ψαχνω για αγορα ηχοσυστηματος για σαλονι 50μ2, με budget γυρω στα 400€. Δεν ειμαι ιδιαίτερα γνωστης τεχνικων χαρακτηριστικων, αυτο που θελω ειναι ο ηχος να ειναι οσο πιο καθαρος γινεται (σε σχεση με την τιμη βεβαια). Δε με ενδιαφερει η ενταση του ηχου ιδιαίτερα καθως η ακροαση θα γινεται κοντα στο μηχανημα , το cd player ή το Wi-Fi. Η χρηση θα είναι κυριως ραδιο και μουσικη μεσω bluetooth απο κινητο(mp3, youtube κτλ). Σκεφτομουν ειτε το Denon D-M41 , ειτε καποιον ραδιοενισχυτη πχ Yamaha R-S202D ή R-N303D συν ηχεια (που ακομα δεν εχω επιλεξει). Τι θα λέγατε; Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχούμενη.
fitriolis Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Εγω θα ανέβαινα 100Ε, να πας περιπου στα 500Ε συνολικο budget, και θα επαιρνα εναν απο τους δύο της yamaha που έβαλες και ενα ζευγάρι ηχεια βιβλιοθήκης. 1
Giannislo Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 43 λεπτά πριν, fitriolis είπε Εγω θα ανέβαινα 100Ε, να πας περιπου στα 500Ε συνολικο budget, και θα επαιρνα εναν απο τους δύο της yamaha που έβαλες και ενα ζευγάρι ηχεια βιβλιοθήκης. Αν πηγαινα στον 303D (380€) θα είχες να μου προτείνεις κάποια ηχεία;
fitriolis Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 380E γτ; 330 τον βλεπω στο link που έβαλες. Δεν έχω κατι υποψην μου για ηχεια σε τετοιες τιμες. Ειχα ακουσει πριν μερικους μήνες αρκετα ηχεια αλλα το budget μου ήταν πολυ μεγαλύτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα